Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(hazelnut @ 2011 03 25, 16:41)
Na, jo ten pykčių buvo, bet mano nuomone, ten buvo susirinkęs labai stiprus kolektyvas, su labai stipria meile fotografijai. Ir kaip tik, ten patarimų buvo tūkstančiai ir jų buvo į valias. Tiksliau kritikos strėlių gal daugiau. bet jau geriau kritika, nei 'ai kaip gražu, kaip faina' Nu bet čia tik mano nuomonė wink.gif

O aš manau, kad kaip tik mažai buvo kritikos, o daugiau "kaip gražu" blush2.gif Arba aš jau nebeatsimenu, tik kiek peržvelgiau. Bet čia ne esmė, kad visi ten stiprūs, tai faktas, iki šiol naršau po blogus, žiūrinėju ir seiles varvinu.

Nepatogu klausti, bet kur tas fixed ratio, t.y kurioje vietoje tas viršus blush-anim-cl.gif
Mano PS CS5

user posted image

ar dešinėje kur nors

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 25 kovo 2011 - 16:51
QUOTE(*monikute* @ 2011 03 24, 11:55)
prašau  4u.gif  tikrai nerealiai skanus daiktas išeina  wub.gif

Smagu, kad patiko wink.gif
Atsakyti
Mano irgi CS 5. Matai kur viršuj parašyta style: Normal. Spaudi tą varnelę ir išmes Fixed Ratio ir Fixed Size. Renkiesi Fixed ratio ir langelius šalia įrašai 1x1.
na bent jau aš taip darau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 25, 16:44)
O aš manau, kad kaip tik mažai buvo kritikos, o daugiau "kaip gražu"  blush2.gif  Arba aš jau nebeatsimenu, tik kiek peržvelgiau.  Bet čia ne esmė, kad visi ten stiprūs, tai faktas, iki šiol naršau po blogus, žiūrinėju ir seiles varvinu.

Nepatogu klausti, bet kur tas fixed ratio, t.y kurioje vietoje tas viršus  blush-anim-cl.gif
Mano PS CS5

user posted image

ar dešinėje kur nors

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ačiū laugh.gif clap_1.gif
Atsakyti

QUOTE(viktorija.a @ 2011 03 25, 17:53)
Smagu, kad patiko wink.gif

Labai first.gif as dar truputį paturbinau pagal save blush2.gif
Atsakyti
ritmas? ar jovalas?
user posted image
Atsakyti
Na, kodėl ritmo matyti visur šioje nuotraukoje ir šonuose ir apačioj, ir namai ritmiški biggrin.gif
Sakau čia metafizika biggrin.gif Niekas nebus teisus ir atvirkščiai biggrin.gif

Vis tik išimu, kažkur perspausta. Viskas baigiu šiandienos pasirodymą, gerų kadrų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 25 kovo 2011 - 17:49
QUOTE(Yvette @ 2011 03 25, 13:03)
biggrin.gif  aš jau sugalvojau bausmę  biggrin.gif 
Jei labai sunkiai mąstosi, siųsk foto, adresą mano turi. Gal pagelbėti galėsiu  smile.gif

Noriu pati įveikti, na supranti smile.gif Pavėluosiu, bet mėginsiu, jeigu jau labai nesiseks, atsiųsiu ax.gif
Atsakyti
Sveikutes

as labai atsiprasau, neziurejau kiek prisnekejot, eisu skaityt tema ir kpakomnetuosiu nuotraukas smile.gif

o dabar idedu koliaza (flickre yra daugiau variantu....sunku buvo isrinkti viena)
dosa+Yvette
Flowers for my mom
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 25 kovo 2011 - 21:26
dievuliau, dosa wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 03 25, 22:12)
Sveikutes

as labai atsiprasau, neziurejau kiek prisnekejot, eisu skaityt tema ir kpakomnetuosiu nuotraukas smile.gif

o dabar idedu koliaza (flickre yra daugiau variantu....sunku buvo isrinkti viena)
dosa+.....
Flowers for my mom

jetau kaip tu čia gražiai. Šiaip visa fotosesija gražutė gavosi. Ir jb maždaug suderinai, o tas matyt sunkiausia koliažuose.
Antra foto mano. Tikiuosi nebuvo sunku. Nudžiuginai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 25 kovo 2011 - 21:30