Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2011 03 20, 18:45)

Mano pilvūzas jau koks  doh.gif o dar tiek liko  doh.gif

kai buvom meet'e, nuzvelgiau tavo pilvuka, labai jau dailus ax.gif mano toks buvo kai buvau 7men nestumo
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2011 03 20, 18:46)

ten nestukes nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 20, 19:09)
kai buvom meet'e, nuzvelgiau tavo pilvuka, labai jau dailus ax.gif mano toks buvo kai buvau 7men nestumo
Papildyta:
ten nestukes nera g.gif

Kaip tai nera. Zinoma kad yra. biggrin.gif As nepadarius "public" tai gal del to nematai. smile.gif Esi pas mane drauguose?
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 03 20, 19:13)
Kaip tai nera. Zinoma kad yra.  biggrin.gif  As nepadarius "public" tai gal del to nematai.  smile.gif  Esi pas mane drauguose?

taip, raso kad esi mano drauguose
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 20, 19:17)
taip, raso kad esi mano drauguose

Nezinau tada. Sukelusi tikrai esu. Nezinau kodel tau nerodo. g.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 20 kovo 2011 - 18:29
QUOTE(Yvette @ 2011 03 20, 16:57)
visos siūlot datą nuimti. Bet gi koks gėris buvo, prieš n metų. Pamenu savo pirmas atspaustas foto, su data. Jėgelė jausmas buvo  lotuliukas.gif Fotoaparatas toks protingas atrodė  biggrin.gif
Kaip keičiasi viskas

Uhu.Vakar kaip tik galvojau apie mada fotografijoj.Kas pries n metu buvo normalu ir grazu, dabar juokinga.Kad ir vestuvines foto, kur rode cia.Kazkada gi normalu buvo ir tie visi efektai, ir tai, kad jaunasis pas jaunaja delne.Ir datos.Kazkada buvo nelygis, jei fotikas be datos:D
Siaip fotografija toks ilgalaikis dalykas, turetu buti nepavaldus madai:)
Ziurejau brolio vestuvines nuotraukas-87 metu, juodai baltos reportazines ir tokios, kad ir dabar malonu ziureti.Tokia klasikine juostine kokybiska fotografija..

Nusiunciau tau spalvota foto, labai laukiu:)
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2011 03 20, 18:23)
Nezinau tada. Sukelusi tikrai esu. Nezinau kodel tau nerodo.  g.gif

O man rodo:)
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 03 20, 19:13)
Kaip tai nera. Zinoma kad yra.  biggrin.gif  As nepadarius "public" tai gal del to nematai.  smile.gif  Esi pas mane drauguose?

tai gal tu manes nepriemus? g.gif
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif
Uztikau jusu temele visai netiketai, pasiskaitinejau, paziurejau jusu darbelius ir susigundziau blush2.gif

Turiu Fujifilm S1730. Sakykit ar butu galima is jo ispesti ka nors doro?

Nes mano akiai kitu merginu nuotraukos yra nepriekaistingos kokybes.
Ne neturiu zalio supratimo kaip padaryti ant mano fotoaparato sulieta vaizda smile.gif
Atsakyti
user posted image Nu bandau kelti savo koliažą. Nors jaučiu nulinčiuosit mane, jeigu atmesit, turiu dar vieną variantą sugalvojus. Na nežinau, šita foto man labai didelis iššūkis. Labai.
Turiu nuojautą kieno šita foto .

Refresh + ?

O mintis tokia, kad vaikystėje buvo skaitomos vienokios knygos, o suaugus tenka kibti į kitus mokslus.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 03 20, 19:58)
Refresh + ?

O mintis tokia, kad vaikystėje buvo skaitomos vienokios knygos, o suaugus tenka kibti į kitus mokslus.

tavo nuotraukoje vos vos apačios perdaug. Bet šiaip šaunuolių šaunuolė. Ir šiaip, vieną foto gali kur įkelti, pasigrožėjimui. Norisi iš arčiau apžiūrėti tą susikaupimą.
Tikrai sunkią pirmą foto turėjai. Įdomu kaip dešinės foto autorė įsivaizduoja koliažą, rimtai norėčiau pamatyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 20 kovo 2011 - 19:02
QUOTE(Refresh @ 2011 03 20, 18:58)

tai, kad čia fotografijos nė lašo blush2.gif aš kalbu apie tą tekstą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 20 kovo 2011 - 19:21
Mano nuotrauka. Refresh, taip ir maniau, kad ją gavai, šaunuolė, tik dėčiau iš kitos pusės, kur nėra nukirptų šonų 4u.gif

Aš savo viziją įdėsiu irgi, bet ne šiandien...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 20 kovo 2011 - 19:17