Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bambooce @ 2011 03 20, 18:53)
Sveiki visi  4u.gif
Uztikau jusu temele visai netiketai, pasiskaitinejau, paziurejau jusu darbelius ir susigundziau  blush2.gif

Turiu Fujifilm S1730. Sakykit ar butu galima is jo ispesti ka nors doro?

Nes mano akiai kitu merginu nuotraukos yra nepriekaistingos kokybes.
Ne neturiu zalio supratimo kaip padaryti ant mano fotoaparato sulieta vaizda smile.gif

galima ir su tavo fotoparatu taip smile.gif padaryk namų darbus, suprasi kaip fotikas veikia ir išmoksi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 20, 19:16)
tai, kad čia fotografijos nė lašo  blush2.gif aš kalbu apie tą tekstą

Kokį tekstą? Nugarėlių? mastau.gif Ar tekstas negali būti fotografuojamas?

Kuom geresnis objektas šaukštas? Man patinka tipografiją vaizduojančios nuotraukos ir pan.

Jei nuotrauka neįdomi - tai taip ir rašyk, o čia kiauliškai ir visai negražiai, net nesmagu paliko, nes knygos šiaip yra daiktas, kurios nestovi kaip šaukštas.
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 20, 19:28)

Kuom geresnis objektas šaukštas? Man patinka tipografiją vaizduojančios nuotraukos ir pan.

Jei nuotrauka neįdomi - tai taip ir rašyk,  o čia kiauliškai ir visai negražiai, net nesmagu paliko, nes knygos šiaip yra daiktas, kurios nestovi kaip šaukštas.

sorry, nebuvau girdėjus tokio žanro, pagalvojau, kad nuskanuota, ar print sceernas koks blush2.gif blush2.gif net nepagalvojau, kad čia nuotrauka, rimtai pirmą kart matau unsure.gif nenorėjau įžeist ar supykdyt 4u.gif čia mano nemokšiškumas išlindo....
Atsakyti
nieko viskas gerai verysad.gif pabandysiu kada geriau ir įdomiau padaryt, šitos serijos nerodysiu, bet kadanors būtina - man labai patinka...
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 20, 20:28)

šiaip tai aišku, kad knygų viršeliai. Bet vistiek pasikartosiu, kad išties sunki foto pratęsimui. Nors kitąvertus labai sunku parinkti foto.Vat kai vyko pirmas žaidimas, siunčiau foto su balionais. Buvau įsitikinusi, kad siunčiu pakankamai lengvą foto, o vat Frederica vargo su ja smile.gif Dabar bent tikiuosi lengvesnę išsiunčiau. Bent taip atrodo, o kaip gavusiam atrodo, kas žino...
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 20, 19:36)
nieko viskas gerai  verysad.gif  pabandysiu kada geriau ir įdomiau padaryt, šitos serijos nerodysiu, bet kadanors būtina - man labai patinka...

nu tu neimk į galvą ką aš čia pasakiau 4u.gif mano žodžiai čia mažiausiai svarbūs doh.gif įdėjai foto, vat sužinojau kažką naujo, taip niekad ir nebūčiau žinojus doh.gif

kai parašei apie tokį fotografijos žanrą, tai ir susimasčiau, kad tai iš tikrųjų yra labai svarbu.. ne vien knygas fotografuojant, kurios turi išliekamąją vetę, bet tarkim ir kelionėse, svetimose šalyse- svetima kalba, svetimas raštas.. tikrai įdomu smile.gif

kalbant šia tema, prisiminiau šiandien vieną foto, kurią šiandien aptikau žiūrint Japonijos nelaimės reportažus čia dar čia (tik nežinau ar čia jau į temą doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 20 kovo 2011 - 19:51
Sm Nieko viskas ok, kažkokia ašen jautri šiandien. Va dabar klausantis Vilniaus choro ir rodė vaizdus apie Japoniją, nežinau negaliu net prašnekėt, kažkas daros, taip gaila, kažkaip šitie ir Libijoj įvykiai mane labai veikia, kažkaip liūdna, gaila paprastų žmonių.

Ypač tas vaizdas Delfy, panelė tokia kaip aš stovi pasimetus prie sriubos verysad.gif

Yvete, aš pamaniau po visko, kad gal per sunku, gi čia atsiprašinėjau smile.gif . Bet šiaip man pačiai nėr sunku, nes taip kaip ir tau buvo, tikrai kada parodysiu kokios mane mintys aplankė, nes aš pakvaišus dėl raidžių, tekstų, viršelių, reklamų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 20 kovo 2011 - 20:03
Frederica, sveikinimai 4u.gif

patiko nėštukės fotosesija, kaip pirmam kartui tai labai liuks thumbup.gif einu dar flickre įdėmiau pažiūrėsiu ax.gif

Refresh, tikrai sunki tau foto pasitaikė, bet puikiai susitvarkei, neįsivaizduoju kaip būčiau pratęsus g.gif

o man krizė, noriu fotkint, bet neturiu ką doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
čia šiaip, jei kam įdomu, puikūs reportažai, aš visad čia seku, kas pasauly dedasi.. labai kokybiški darbai.. aišku žiauriai gaila, kad pasauly tokie dalykai dedasi Reportažai
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 20, 19:01)
tavo nuotraukoje vos vos apačios perdaug. Bet šiaip šaunuolių šaunuolė. Ir šiaip, vieną foto gali kur įkelti, pasigrožėjimui. Norisi iš arčiau apžiūrėti tą susikaupimą.
Tikrai sunkią pirmą foto turėjai. Įdomu kaip dešinės foto autorė įsivaizduoja koliažą, rimtai norėčiau pamatyti.

Taip ir pamaniau dėl apačios jau tada kai čia įkėliau. Ačiū, ramiau ant širdies smile.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 20, 19:17)
tik dėčiau iš kitos pusės, kur nėra nukirptų šonų

Tada nebebūtų istorijos pratesimo......

Atskira foto i koliažo.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 03 20, 20:02)
Taip ir pamaniau dėl apačios jau tada kai čia įkėliau. Ačiū, ramiau ant širdies smile.gif
Tada nebebūtų istorijos pratesimo......
Atskira foto i koliažo.

puikiai susidorojai su užduotimi thumbup.gif

---------------------

aš tai vargstu su kažkieno foto doh.gif lotuliukas.gif ant tiek niekas neina į galvą, kad šaaaaakėėės blink.gif doh.gif ne mano stiliaus fotkė, tai vat, reikia kažkaip perlipt per save, ir nufotkyt kažką visiškai kito ir kitaip, kaip niekad gyvenime nefotkinau biggrin.gif tai labai nesigalvoja doh.gif nu tikiuosi šią naktį susapnuosiu gal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 20, 20:08)
puikiai susidorojai su užduotimi  thumbup.gif

---------------------

aš tai vargstu su kažkieno foto  doh.gif  lotuliukas.gif  ant tiek niekas neina į galvą, kad šaaaaakėėės  blink.gif  doh.gif  ne mano stiliaus fotkė, tai vat, reikia kažkaip perlipt per save, ir nufotkyt kažką visiškai kito ir kitaip, kaip niekad gyvenime nefotkinau  biggrin.gif  tai labai nesigalvoja  doh.gif  nu tikiuosi šią naktį susapnuosiu gal  biggrin.gif

karsta.gif biggrin.gif

Susidorosi ir tu. irnesakyk.gif

P.S. Jau ne pirmą kart pastebiu, kad mintys užgimusios ekspromtu man gaunasi žymiai geriau, nei tos kurios būna modeliuojamos kelias dienas. Tiesiog vat gaunasi taip, kaip pati nesitikiu. Ir čia ne vienintelis pavyzdys.
Atsakyti