Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *55 Namučiai...

QUOTE(marakeš @ 2011 03 21, 16:25)
jei leidykla pati nukainuoja knygas, tai jiems tikrai nesvarbu, kokie to knygyno pardavimai.
kai bankrutavo Žaltvykslė, jos knygas kažkas nusipirko. Šviesa, jei neklystu smile.gif
su Šviesa tai iš vis atskira istorija. išsiperka pvz. iš leidyklos visą Silva rerum tiražą,o tu nors pasikark,turi šokt pagal  jų dūdelę. Mažiems išsilaikyti sudėtinga

Apie Šviesa aš girdėjau ir šiaip nekokių atsiliepimų. O jie ar dirba vis dar? nebuvo jiems iškelta kažkokia byla? g.gif Kad neatsiskaito. Arba maišau su kita leidykla. Ar ne Alma Littera juos nusipirkus g.gif

QUOTE(eliss @ 2011 03 21, 16:26)

Mačiau jau ir labai laukiu thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(eliss @ 2011 03 21, 16:26)
Bet jau viršelis doh.gif Man tai pernelyg šiuolaikiškai padarytas. Pagal knygos tematiką galėtų viršelis labiau atspindėti aprašomo laikmečio dvasią, būti toks labiau senovinis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 03 21, 17:43)
Apie Šviesa aš girdėjau ir šiaip nekokių atsiliepimų. O jie ar dirba vis dar? nebuvo jiems iškelta kažkokia byla?  g.gif  Kad neatsiskaito. Arba maišau su kita leidykla.

dirba. sakydama „Šviesa“ turėjau omeny ne leidyklą, o platintojus
realiai, Dorifore, jei svajoji apie knygyną Lietuvoje, pinigus turėsi užsidirbti kitais būdais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 03 21, 17:02)
dirba. sakydama „Šviesa“ turėjau omeny ne leidyklą, o platintojus
realiai, Dorifore, jei svajoji apie knygyną Lietuvoje, pinigus turėsi užsidirbti kitais būdais smile.gif

Nu neliūdink taip biggrin.gif Man kiek teko skaityti straipsnių su, kad ir mažų knygynų savininkais Vilniuje, visai sakė, kad pragyventi galima, krizės laiku buvo sunkiau, bet bent jau nebankrutavo. O kaip su e-knygynu? Gal labiau apsimoka 4u.gif ax.gif Aš tai turiu tokį verslo planą, kad man duokit tik pinigų biggrin.gif
Atsakyti
sveikos biggrin.gif

QUOTE(Indra666 @ 2011 03 20, 23:54)
Labas  4u.gif
Perskaičiau ką tik Parduotuvių maniakė išteka smile.gif Nepatiko biggrin.gif Manau, kad ryškiai ne ta nuotaika buvo šiai knygai...

man tai ši knyga kaip ir visos kitos iš Parduotuvių maniakės serijos, patiko thumbup.gif

QUOTE(Dorifore @ 2011 03 21, 00:09)
laTullipe, kaip smagu skaityt, kad tau patiko knyga  thumbup.gif Dabar suprasi mane, kodėl ją vis "prakišinėju"  biggrin.gif  4u.gif

kai skaičiau pradžią, galvojau- ką tu ten tokio radai, bet kuo toliau skaičiau, tuo labiau ji man patiko

QUOTE(Siberica @ 2011 03 21, 07:54)
Labas rytas smile.gif ačiū už patarimus,o tas Silva Rerum kurinys lengvas? smile.gif

kaip tik neseniai įdėjau atsiliepimą apie ją mirksiukas.gif tikrai nesunki ir prisidedu prie rekomendacijų šiai knygai drinks_cheers.gif

QUOTE(eliss @ 2011 03 21, 09:07)
Vakar buvau paklausyti  "Paryžiaus katedros",kaip patiko,gražu buvo,siela atsigavo wub.gif ta proga nutariau knygos paieškot ir paskaityt,nes nesu skaičius smile.gif

aš labai norėčiau nueiti į miuziklą wub.gif bet kaina man neįkandama verysad.gif O knyga labai įdomi. Tik pradžioje labai daug aprašymų, kurie man nelabai patinka, bet kai prasideda veiksmas wub.gif tikrai įdomi.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 03 21, 18:26)

bigsmile.gif šitą skaičiau kažkada žalioj paauglystėj, bet dabar beveik nieko neprisimenu blush2.gif nebent tai, kad labai patiko blush2.gif biggrin.gif bus įdomu vėl perskaityti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 21, 13:20)
Argija, puikus atsiliepimas thumbup.gif
Beje, man ši knyga patiko, tačiau į mėgstamiausių, padariusių didžiausią įspūdį sarąšiuką ji visgi nepretenduotų. Gera knyga, bet būna ir kur kas įsimintinesnių, paliekančių atmintyje kur kas daugiau ir supurtančių iki pirštų galiukų. Na bet istorinės knygos matyt apskritai nėra ta kategorija, kuri galėtų paveikti emociškai (nors istorinį žanrą ir mėgstu).
<...>

QUOTE(Masako @ 2011 03 21, 13:37)
<...>
Argija, saunus atsiliepimas. Man Joana irgi nelabai itikinama pasirode, ypac pradzia. Charakteriai vienpusiski, nuspejami, tie lemtingi sutapimai irgi reze aki, situacijos stereotipines...Zodziu, kaip rimto istorinio romano kazkaip neiseina vertinti... g.gif
<...>

Ačiū 4u.gif O kokias istoriniais romanais patartumėte pasipildyti norų sąrašą? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argija: 21 kovo 2011 - 17:59
QUOTE(eliss @ 2011 03 21, 15:26)

Esu skaičiusi senesnio leidimo, man labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2011 03 21, 17:48)
O kokias istoriniais romanais patartumėte pasipildyti norų sąrašą?  ax.gif
Žiūrint kokio istoriškumo ieškai. Jei nebūtini istoriniai faktai, labai tiks Mika Waltari, James Clavell romanai. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Mes štai šitą planuojam skaityt: http://www.rasyk.lt/...snigo/3409.html g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2011 03 21, 17:48)
Ačiū  4u.gif O kokias istoriniais romanais patartumėte pasipildyti norų sąrašą?  ax.gif

nežinau, ar jos sąraše, taigi siūlau Silva rerum abi knygas.
Atsakyti
Jessica Gregson ANGELŲ KŪRĖJOS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
va tokias knygas skaityčiau ir skaityčiau. tokios tikrai motewriškos, su savo vargais ir džiaugsmais smile.gif ir vyrais nelabaisiais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 03 21, 14:15)
O kodėl detektyvų mėgėjos neskaito Harlano Cobeno knygų?Kažkaip neužtikau čia atsiliepimų g.gif Aš buvau jo skaitytoja iki "Dviveidžio",neužkabino ši ir daugiau neskaitau smile.gif

Aš tai norėčiau nors vieną "susipažinimui" perskaityti, bet niekaip į rankas nepapuola, o brangių detektyvų paprastai neperku.

QUOTE(caralaite @ 2011 03 21, 14:15)
Užtat paėmiau ir nusipirkau "Pride and Prejudice" angliškai smile.gif kad jokie vertėjai man savo supratimo nekaišiotų biggrin.gif Tik klausimas ar sugebėsiu ją paskaityt biggrin.gif
Man Austen ir Dickenso tekstai kaip koks kalbos lygio indikatorius - karts nuo karto paimu, pavartinėju, matau kad labai sunkiai pirmyn stumuosi, tai atidedu"geresniem laikam" (kai angliškai dar labiau pramoksiu biggrin.gif)

Labai pritariu. Dar pridėčiau Henrį Džeimsą, kuris irgi labai gražia anglų kalba rašė. Kartais atrodo, kad be priekaištų išversta, bet vis tiek neskamba taip gražiai kaip originale.
QUOTE(eliss @ 2011 03 21, 17:26)

Skaičiau. Tokia gana paprastutė istorija, bet man patiko (nors ir mažiausiai iš visų sesučių Brontė kūrinių).
Atsakyti