Laba diena
QUOTE(Dorifore @ 2011 03 20, 23:09)
Išlydėjau kątik
SS namo, metinių proga gavau naują skirtuką į kolekciją

Ir kaip tik SS, radau tau
knygą
O aš metinių proga gavau ir namo parsinešiau 1956 metų leidimo
H. Malo knygą
"Be šeimos". O tą tavo užrodytą knygą netgi visai norėčiau paskaityti, sudomino aprašymas.
QUOTE(Siberica @ 2011 03 21, 09:05)
kaip jums sios knygos? ''ROCOCO'' Adriana Trigiani
Šitą skaičiau, labai senai, tai įspūdžiai kiek prigęsę. Visai nieko knyga, labiau gal įdomesnė tiems, kas domisi interjero dizainu ir šiaip dizainierių darbo subtilybėmis, kadangi knygoje apie tai rašoma nemažai, visgi knygos branduoliukas - senos, nedidelės bažnyčios mažame miestuke restauravimas. Kiek prisimenu vietomis lyg ir būdavo nuobodoka skaityt, ne pati geriausia ir lengviausiai besiskaitanti iš Kapučino serijos, bet ir ne prasčiausia.
QUOTE(Dorifore @ 2011 03 21, 12:15)
*Mes vakar su SS diskutavom apie savo miestelio knygyną. Iš tikro merdi jis.
**Ir vakar prieš miegą su SS skaitėm Alvtegen
*Vat todėl vis karts nuo karto užeinu į jį ir nusiperku kokią knygą, bandau taip sakant savo miestuko knygyną palaikyt tokiu būdu. Iš tikro labai nesinorėtų, kad vieną dieną jis užsidarytų ir jo patalpose išdygtų kokia eilinė rūbų parduotuvė arba dar viena vaistinė.
**Mane jau irgi pagavo įdomumas skaitant jos knygą
"Dingusi". Sekančią imsiu
"Gėdą" (Ačiū, kad paskolinai

).
QUOTE(eliss @ 2011 03 21, 13:15)
O kodėl detektyvų mėgėjos neskaito Harlano Cobeno knygų?
Coben'ą skaitėm, dažnai minėjom ir diskutavom apie jį kitose temose, tik tai buvo jau pakankamai senai, o dabar, radus daug geresnių tokio pobūdžio knygų, Coben'as net nebeminimas. Asmeniškai aš buvau užpuolusi ant Coben'o bangos ir pakibusi ant jo knygų, pirmas kokias tris-keturias suskaičiau su didžiausiu malonumu ir vienu prisėdimu. Man patikdavo netikėtos pabaigos jo knygose, o ir pati intriga, veiksmas tikrai kabindavo ir išlaikydavo dėmesį. Tačiau, jau paėmus penktą knygą į rankas, supratau, kad Coben'o atsivalgiau, užtenka. Ir visgi, jo knygų pirkimo įprotis jau buvo toks refleksyvus, kad nuėjus į knygyną reflekso vedina dar tris nusipirkau ir perskaičiau. Tada jau galutinai padėjau tašką santykiuose su Coben'u

ir visas 8 knygas be mažiausio gailesčio pardaviau.
Skaitymas - atgaiva sielai.