Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *55 Namučiai...

QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 21, 14:04)
Tai va sekančiam kartui iškart ir užsiprašysiu jos blush2.gif

O tos kažkokios musulmoniškos, nebeatsimenu, apie kurią konkrečiai kalbėjom, tai visgi nenorėsiu. Bent jau kol kas.

ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 03 21, 13:15)
Yra lentynėlė su nupigintom knygom, bet ne kažkas. O kai būna didieji išpardavimai visuose knygynuose, tai pas mus visai nieko. Nesuprantu, ar jie negauna iš leidyklų tokių knygų?  g.gif Sakėm, reiktų ten mums su SS įsisukt, perpirkt jį, tai greit "pastatytume ant kojų"  biggrin.gif

būna visaip. dažnai knygas nupigina pačios leidyklos, daro perkainavimus. dar svarbu ir tai, kokios sutartys pasirašytos, ar knygynas apmoka už knygas iš anksto, ar tik po pardavimų. svarbu ir tai, ar knygynas gauna knygas tiesiogiai iš leidėjų, ar per tarpininkus. o visa kita - knygyno vadybininko iniciatyva ir gebėjimai išsimušti geresnes kainas smile.gif
Atsakyti

Laba diena mirksiukas.gif

QUOTE(Dorifore @ 2011 03 20, 23:09)
Išlydėjau kątik SS namo, metinių proga gavau naują skirtuką į kolekciją  wub.gif Ir kaip tik SS, radau tau knygą  biggrin.gif
O aš metinių proga gavau ir namo parsinešiau 1956 metų leidimo H. Malo knygą "Be šeimos". O tą tavo užrodytą knygą netgi visai norėčiau paskaityti, sudomino aprašymas.

QUOTE(Siberica @ 2011 03 21, 09:05)
kaip jums sios knygos? ''ROCOCO''  Adriana Trigiani
Šitą skaičiau, labai senai, tai įspūdžiai kiek prigęsę. Visai nieko knyga, labiau gal įdomesnė tiems, kas domisi interjero dizainu ir šiaip dizainierių darbo subtilybėmis, kadangi knygoje apie tai rašoma nemažai, visgi knygos branduoliukas - senos, nedidelės bažnyčios mažame miestuke restauravimas. Kiek prisimenu vietomis lyg ir būdavo nuobodoka skaityt, ne pati geriausia ir lengviausiai besiskaitanti iš Kapučino serijos, bet ir ne prasčiausia.

QUOTE(Dorifore @ 2011 03 21, 12:15)
*Mes vakar su SS diskutavom apie savo miestelio knygyną. Iš tikro merdi jis.
**Ir vakar prieš miegą su SS skaitėm Alvtegen biggrin.gif
*Vat todėl vis karts nuo karto užeinu į jį ir nusiperku kokią knygą, bandau taip sakant savo miestuko knygyną palaikyt tokiu būdu. Iš tikro labai nesinorėtų, kad vieną dieną jis užsidarytų ir jo patalpose išdygtų kokia eilinė rūbų parduotuvė arba dar viena vaistinė.
**Mane jau irgi pagavo įdomumas skaitant jos knygą "Dingusi". Sekančią imsiu "Gėdą" (Ačiū, kad paskolinai 4u.gif ).

QUOTE(eliss @ 2011 03 21, 13:15)
O kodėl detektyvų mėgėjos neskaito Harlano Cobeno knygų?
Coben'ą skaitėm, dažnai minėjom ir diskutavom apie jį kitose temose, tik tai buvo jau pakankamai senai, o dabar, radus daug geresnių tokio pobūdžio knygų, Coben'as net nebeminimas. Asmeniškai aš buvau užpuolusi ant Coben'o bangos ir pakibusi ant jo knygų, pirmas kokias tris-keturias suskaičiau su didžiausiu malonumu ir vienu prisėdimu. Man patikdavo netikėtos pabaigos jo knygose, o ir pati intriga, veiksmas tikrai kabindavo ir išlaikydavo dėmesį. Tačiau, jau paėmus penktą knygą į rankas, supratau, kad Coben'o atsivalgiau, užtenka. Ir visgi, jo knygų pirkimo įprotis jau buvo toks refleksyvus, kad nuėjus į knygyną reflekso vedina dar tris nusipirkau ir perskaičiau. Tada jau galutinai padėjau tašką santykiuose su Coben'u biggrin.gif ir visas 8 knygas be mažiausio gailesčio pardaviau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 21 kovo 2011 - 14:43
QUOTE(Mona187 @ 2011 03 21, 11:04)
Mane paskutiniu metu ypač žavi knygos apie istorines asmenybes. Gal kas skaitėt knygą Napoleonas: didžiojo karvedžio saulėlydis ? Ar verta ji dėmesio?

Tai kaip?

Ir kada nusimato Maximoj akcijų knygoms, gal kas žinot? Noriu Kaukiančio malūnininko blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(Mona187 @ 2011 03 21, 15:03)
Tai kaip?
Matyt niekas neskaitė šios knygos, todėl ir neturi ką pasakyt rolleyes.gif
Atsakyti
Ai va, dar dėl detektyvų pasisakysiu - šiaip nesu didelė jų skaitytoja, bet kartais paskaito tokio žanro knygas. Neseniai va perskaičiau A. Kristi vieną detektyvuką, prieš tai skaičiau Camileri Užkandžių vagis, o dar seniau esu skaičiusi Žaliojo deimanto paslaptis, kur patiko, kai skaičiau, o dabar net nieko nepamenu doh.gif
Atsakyti
Leidykla KRONTA tik šią savaitę (2011.03.21-2011.03.25) skelbia IŠPARDAVIMĄ!!! Visoms knygoms taikoma 50% nuolaida (išskyrus naujienas nurodytas http://www.kronta.lt...ction=new_books puslapyje). Nuolaida taikoma TIK atsiskaitant grynaisiais pinigais.

taip suprantu, leidykloje pirkti reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 03 21, 14:36)
būna visaip. dažnai knygas nupigina pačios leidyklos, daro perkainavimus. dar svarbu ir tai, kokios sutartys pasirašytos, ar knygynas apmoka už knygas iš anksto, ar tik po pardavimų. svarbu ir tai, ar knygynas gauna knygas tiesiogiai iš leidėjų, ar per tarpininkus. o visa kita - knygyno vadybininko iniciatyva ir gebėjimai išsimušti geresnes kainas smile.gif

Tai tada suprantu, kad problema yra jų pačių darbe. Gal nebendrauja taip su leidyklos, "neišpeša" nuolaidų g.gif net naujos knygos pas juos yra brangesnės nei kitur, bet tas suprantama, kainuoja išlaikymas, mokesčiai ir pan. Bet dabar pagalvojau, kad aš net nesu amčius, jog pas mūsų būtų kokie skelbimai "išpardavimas", "akcijos", kaip tylu, taip ramu. unsure.gif O tikrai netikiu, kad mūsų miestelio žmonės neskaito, Maximose per akcijas, greit išperka knygas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 03 21, 17:00)
Tai tada suprantu, kad problema yra jų pačių darbe. Gal nebendrauja taip su leidyklos, "neišpeša" nuolaidų  g.gif

Jų pardavimai per maži, kad galėtų gauti dideles nuolaidas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 21, 16:03)
Jų pardavimai per maži, kad galėtų gauti dideles nuolaidas mirksiukas.gif

O kai pagalvoji, ką tada daryt? Jeigu aš norėčiau savo knygyną atidaryt, kaip man didinti tuos pardavimus be akcijų? Kai pabrango visos knygos, pažiūrėkit kaip pritraukia klientus dabar, vien tik pastoviom akcijom.
Ir jeigu leidykla nukainuoja savo knygas, kodėl ji negali duoti pardavimui ir knygynui? Ar kai bankrutavo "Žaltvykslė", visos knygos nukainuotos, a pas mus "tuščia".
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 03 21, 17:17)
O kai pagalvoji, ką tada daryt? Jeigu aš norėčiau savo knygyną atidaryt, kaip man didinti tuos pardavimus be akcijų? Kai pabrango visos knygos, pažiūrėkit kaip pritraukia klientus dabar, vien tik pastoviom akcijom.
Ir jeigu leidykla nukainuoja savo knygas, kodėl ji negali duoti pardavimui ir knygynui? Ar kai bankrutavo "Žaltvykslė", visos knygos nukainuotos, a pas mus "tuščia".

jei leidykla pati nukainuoja knygas, tai jiems tikrai nesvarbu, kokie to knygyno pardavimai.
kai bankrutavo Žaltvykslė, jos knygas kažkas nusipirko. Šviesa, jei neklystu smile.gif
su Šviesa tai iš vis atskira istorija. išsiperka pvz. iš leidyklos visą Silva rerum tiražą,o tu nors pasikark,turi šokt pagal jų dūdelę. Mažiems išsilaikyti sudėtinga
Atsakyti
http://www.almalitte.../43;book;117631 štai ką radau smile.gif
Atsakyti