Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *55 Namučiai...

blush2.gif nebetaisysiu žinutės, gal suprasite. Grybas nuo ryto man šiandien doh.gif
Atsakyti
nuspirkau
user posted image ir user posted image

kazkaip nuojauta sako, kad man patiks, bus geros rolleyes.gif

gal yra skaiciusiu?
Atsakyti
Mielos drauges, aciu visoms uz sveikinimus!!!!!!!!!! kad ir retai beuzeinu per darbus, bet jus man visos brangios!4u.gif group.gif buuuuuuuuuuckis!!
Nu dabar pasakokit, kokia knyga pirkt uz pegaso 20% nuolaida biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 25 kovo 2011 - 11:47

Laba diena mirksiukas.gif

Fati ir Amber123 su gimtadieniu moterytės 4u.gif Linkiu, kad išsipildytų visi žemiški ir svarbūs jums norai oro_buckis.gif Šypsokitės, mėgaukitės kiekviena gyvenimo akimirka ir smagiai atšvęskit savo gimtadienius mirksiukas.gif

QUOTE(katilina @ 2011 03 24, 21:53)
Pažiūriu kartais į savo neskaitytų knygų krūvas ir norisi taip padaryti - swoon.gif
drinks_cheers.gif Lygiai tokia pati reakcija ir savijauta apima pažiūrėjus į savąsias lentynas, kada viską perskaityt doh.gif Vakar vėl kol išsirinkau ką skaityt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 03 25, 13:09)
Laba diena mirksiukas.gif

Fati ir Amber123 su gimtadieniu moterytės 4u.gif Linkiu, kad išsipildytų visi žemiški ir svarbūs jums norai oro_buckis.gif Šypsokitės, mėgaukitės kiekviena gyvenimo akimirka ir smagiai atšvęskit savo gimtadienius mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Lygiai tokia pati reakcija ir savijauta apima pažiūrėjus į savąsias lentynas, kada viską perskaityt doh.gif Vakar vėl kol išsirinkau ką skaityt doh.gif biggrin.gif

ir ka issirinkai? g.gif
Atsakyti

QUOTE(Vessta @ 2011 03 25, 13:28)
ir ka issirinkai? g.gif
Elizabeth Kostova "Istorikė", tačiau nesu įsitikinus, kad būtent ją noriu šiuo metu skaityti biggrin.gif Dūšia linko ir link Hans Fallada "Anuomet mūsų namuose", akys krypo ir į Allende bei Katzenbach knygas. Sėdėjau, žiūrėjau ir kažkodėl būtent "Istorikę" paguldžiau prie lovos, bet skaityti nepradėjau rolleyes.gif ir nežinau ar pradėt, nes dabar teks savaitikę kas antrą dieną padirbėt, laiko skaitymui bus nedaug, vakarais miegelis mane užlauš biggrin.gif O "Istorikė" tokia pakankamai stora knyga, bijau priešokiais ją skaityt, nes galiu anksčiau skaitytas detales pamiršt ax.gif Vienintelis dalykas ką tiksliai žinau - šiuo metu noriu pabėgti nuo realaus žmonių pasaulio, jų skaudžių ir gyvenimiškų problemų, santykių peripetijų (knygose) ir pasinerti į tokį ne visai tikrą, stebuklinį, fantastinį, lengvą ir nuotykių pilną pasaulį rolleyes.gif

Paskaičiau savo pačios pageidavimus ir pamaniau, kad labiausiai juos atitinka visai kita knyga, esanti mano lentynoje - Charmian Hussey "Paslapčių slėnis" biggrin.gif Gal visgi ją imti, o ne "Istorikę" g.gif

Apsisprendžiau biggrin.gif Išeinu į "Paslapčių slėnį" bigsmile.gif Norisi išblaškyti po Karin Alvtegen "Gėdos" likusį slogutį ir kažkokį sunkumą dūšioj unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 25 kovo 2011 - 14:17
QUOTE(LEEja @ 2011 03 25, 11:29)
kazkaip nuojauta sako, kad man patiks, bus geros  rolleyes.gif
gal yra skaiciusiu?

Maliną buvau kažkada paėmus iš bibliotekos,nieko nesupratau ... ax.gif bet skonis skoniui nelygu,kaip žinia,nemėgstu skaityti painių knygų,kurias paėmus tik pyktis apima ,kad ar rašytojas durnas,arba aš smile.gif

Mane kaip nervina,noriu pirkt vieną knygą iš sena.lt,parašė,kad turi knygą ir dingo,jau kelios dienos doh.gif nu kaip nemėgstu šitaip
Atsakyti
sveikos smile.gif

ką tik baigiau Silva rerum2. et... viskas likimo rankose... patiko ne ką mažiau negu pirmoji dalis, tik pabaiga, gaila, ne tokia optimistiška kaip pirmosios.
Atsakyti

QUOTE(eliss @ 2011 03 25, 14:41)
Mane kaip nervina,noriu pirkt vieną knygą iš sena.lt,parašė,kad turi knygą ir dingo,jau kelios dienos doh.gif nu kaip nemėgstu šitaip
Man taip pat yra taip buvę biggrin.gif Į mano laiškus atsakydavo po 3-4 dienų ir tai net ne į tą klausimą, kurį užduodavau, o parašydavo iš vis ką nors ne į temą. Galų gale dingo porai savaičių, o paskui atsiradusi parašė, kad tą knygą, kurią aš noriu pirkti, pasiėmė skaityti brolis ir nežinia kada perskaitys doh.gif Nu afigiet lotuliukas.gif Tai galų gale nusipirkau iš kitur tą knygą cool.gif
Atsakyti
FATIMAALLAA, AMBER123, Su puikiu pavasarišku Gimtadieniu 4u.gif
Būkit laimingos oro_buckis.gif oro_buckis.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 03 25, 12:29)
ir user posted image

kazkaip nuojauta sako, kad man patiks, bus geros  rolleyes.gif

gal yra skaiciusiu?

Šią turiu namie, bandžiau skaityt, kažkuo nepatiko, nepamenu kuo, tai tikrai imsiu kada nors skaityti iš naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 03 25, 09:02)
Fatimaallaa, su tortadieniu tave 4u.gif  4u.gif  4u.gif Buk laiminga ir te pildosi visi tavo norai 4u.gif

Dėkui tau ir visoms kitoms už sveikinimus 4u.gif

QUOTE(Nerinha @ 2011 03 25, 09:36)
Taigi, taigi didelio pasirinkimo šį kartą nebuvo, bet man pačiai smalsu vėl po vaikystės takelius paklaidžioti. O dėl tuoktuvių, tai bala nematė jau geriua taip, negu ragana galvą nukirstų  biggrin.gif

Žinok, dar iš to išpardavimo vaikiškų knygų siūlyčiau [B]Birutės Mar 'Marija ir Pūkelis
'.

QUOTE(LEEja @ 2011 03 25, 10:29)
nuspirkau
ir user posted image

Šios noriu, nes man islandiška kaip ir visa skandinaviška literatūra yra prie širdies. O 'Pilkųjų samanų švytėjimą' Skaitanti skaitė, bet kiek pamenu ne kaip apie ją atsiliepė.
Atsakyti