Siandien nusipirkau Fritz Riemann 'Pagrindines baimes formos" , bandysiu skaityt vakare. Pavarciau knygyne, tai visai idomi pasirode, o kai as megstu visokias tokias psichologines knygutes paskaitinet, tai tikekimes ir si patiks.Be to forume cia kazkur skaiciau, kad nebloga visai :]
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 25, 11:07)
*Masako, o Fowles "Prancūzų leitenanto moteris" vėl kitokia, labai skiriasi nuo jo "Kolekcionieriaus" ir "Mago". Mane irgi stebina, kaip stipriai skirtis gali to pačio rašytojo knygos.
**Skaitydama dukrai "Trolius Mumius" užtikau labai įdomų vardą - Filifjonka
Jau taip patiko jis man, toks įdomus sąskambis, kažkoks crazy, juokingas ir originalus. Nors imk ir pasikeisk savo niką į jį.
**Skaitydama dukrai "Trolius Mumius" užtikau labai įdomų vardą - Filifjonka

*

**Man atrodo, pamenu as ta veikeja. Tokia ilgu smailiu snukiu?

QUOTE(laTulipe @ 2011 03 25, 18:02)
[/b]- depresovos nuotaikos, tai net nesinori knygos, nes itin linksmos kaip ir neturiu.. 

Ir tai praeis

QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 03 25, 20:44)
Beje, matėt, kad Svajonių romanai išleido Tess Gerritsen knygą Pažadėk, kad grįši. Kažin nebus čia kaip su Sandros Brown meilės romanų serija?
Kazkaip jauciu antipatija svajoniu seriju knygoms.

adžani, o kokia tu knyga dabar skaitai? niekad nesigiri

QUOTE(Masako @ 2011 03 25, 19:58)
Geras vardas

Aha, aš irgi iškart apie ją pagalvojau

QUOTE(Masako @ 2011 03 25, 19:58)
Geras vardas
***Ir tai praeis
O man, esant prastai/ melancholiskai nuotaikai, kaip tik norisi ko nors rimtesnio, niuresnio, liudnesnio, lyriskesnio...

***Ir tai praeis

** Atrodo, kad ilgasnukė

*** Mat kaip keistai. Jau kai man sumauta nuotaika, tai tikrai nesinori nieko nei niūraus, nei liūdno. Kaip tik ją norisi prablaškyti kažkokia skaidria, linksma, neįpareigojančia, kartais galbūt netgi banaloka knyga.
Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2011 03 25, 20:19)
Na tu matai, kokios jos , pasirodo, apsišvietusios

QUOTE(Masako @ 2011 03 25, 21:08)
Metai provanse,

Fatimaallaa ir Amber123 sveikinu gimtadienio proga!!!
Registruojuos su Chesterfield "Laiškai sūnui" ir C.Ruiz Zafon "Angelo žaidimas".
Pradėjau skaityti Laiškus sūnui.Puiki knyga, labai patinka,verta dėmesioPpagyriau dukrai, tai nugriebė ją iš manęs:verysad: Teko griebtis "Angelo žaidimo" ir ta iškart įtraukė.Tai dabar kai ji skaito laiškus, aš skaitau pastarąją.Kol kas abi liuks

Registruojuos su Chesterfield "Laiškai sūnui" ir C.Ruiz Zafon "Angelo žaidimas".
Pradėjau skaityti Laiškus sūnui.Puiki knyga, labai patinka,verta dėmesioPpagyriau dukrai, tai nugriebė ją iš manęs:verysad: Teko griebtis "Angelo žaidimo" ir ta iškart įtraukė.Tai dabar kai ji skaito laiškus, aš skaitau pastarąją.Kol kas abi liuks

QUOTE(Nerinha @ 2011 03 25, 12:36)
Nėr už ką

Nemažai dar gerų knygų ta tematika mačiau paminėjo ir Ingėnas.
Beje muzikine tematika
paminėčiau
Maxence Fermine "Juodasis smuikas "
Korolenka "Aklasis muzikantas" turiu, bet labai jau sena.Atsimenu kadaise patiko,o dabar net nežinau.
o Pajūrio muziką pavarčiau bet atrodo ji nėra susijusi su muzika

P.S Perskaičiau F.Pessoa poezijos rinktinę, bet atsiliepimas bus vėliau jei ką domina.
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 03 25, 19:44)
Beje, matėt, kad Svajonių romanai išleido Tess Gerritsen knygą Pažadėk, kad grįši. Kažin nebus čia kaip su Sandros Brown meilės romanų serija?
Nu nepabande nesuzinosim,as surizikavau,paprasiau,kad nupirktu,tureciau jau uz geros savaites gauti,paskaitysiu,pasakysiu nuomone

QUOTE(Pajauta @ 2011 03 25, 22:00)
* Beje muzikine tematika
paminėčiau
Korolenka "Aklasis muzikantas" turiu, bet labai jau sena.Atsimenu kadaise patiko,o dabar net nežinau.
** o Pajūrio muziką pavarčiau bet atrodo ji nėra susijusi su muzika
paminėčiau
** o Pajūrio muziką pavarčiau bet atrodo ji nėra susijusi su muzika

*Ačiū

** "Pajūrio muziką" vistiek skaitysiu, turiu jau nusipirkusi. Tai matysiu, yra joje muzikinės temos, ar nelabai.
Fatimaallaa ir Amber123 sveikinu gimtadienio proga
Pajauta, ačiū už rekomendacijas

Pajauta, ačiū už rekomendacijas