Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *55 Namučiai...

QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 28, 16:51)
Fatimaallaa, ar dar nebaigei "Tyliosios mergaitės"?  Man ji laabai patinka bigsmile.gif , superinė  knyga  thumbup.gif  Visgi patinka labiau už "Panelės Smilos sniego jausmas".

Deja, aš negaliu pritarti tavo nuomonei. Man 'Smilos sniego jausmas' topinė ir kultinė knyga. Nors ir tylioji mergaitė patiko.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 03 28, 18:18)
Deja, aš negaliu pritarti tavo nuomonei. Man 'Smilos sniego jausmas' topinė ir kultinė knyga. Nors ir tylioji mergaitė patiko.

Kiekvienam savo mirksiukas.gif
Šiaip būtų smalsu, kodėl tau Smila labiau patinka smile.gif Va man "Tylioji mergaitė" labiau patinka visų pirma dėl artimesnės man temos (garsai, muzika mane kur kas labiau traukia, nei kad sniegas). Visų antra "Tyliojoje mergaitėje" man labai patinka pagr. herojus (nors Smiloje pagr. veikėja irgi patiko, bet matyt ne tiek, spėjau ją jau ir primiršti). Aišku, ir dėl siužeto ypatumų. Na kai perskaitysiu, matyt parašysiu išsamiau.
Atsakyti
Ačiū labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Žiauriai faina tiek gėlių gauti laugh.gif
Jamkit torto mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
man čia taip netikėtai visiškai iškilo klausimas, jei galite, nepasibodėkite atsakyti smile.gif :
kuo skiriasi Knygos, knygos, knygos... nuo Knygų skaitytojų klubo skyrelio?
ačiū, bandžiau pati išsinarpliot, bet kažkaip sunkiai...
Atsakyti
Tibe,

Netradicinio Tau gimtadienio. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(glam'glance @ 2011 03 28, 20:10)
man čia taip netikėtai visiškai iškilo klausimas, jei galite, nepasibodėkite atsakyti smile.gif :
kuo skiriasi Knygos, knygos, knygos... nuo Knygų skaitytojų klubo skyrelio?
ačiū, bandžiau pati išsinarpliot, bet kažkaip sunkiai...

Šitą klausimą forume užduoti draudžiama doh.gif biggrin.gif

Nusipirkau šiandien skuduryne knygą anglu kalba "Pinokis", bet tokia ne vaikiška, be paveikslėlių. Aišku naudojama bus ne skaitymui biggrin.gif

P.S. ne į temą, kažkuri iš jūsų paraše turėjo iherb nuolaidų kodą. Parašykit, darysiu užsakymą, tai panaudosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Beje, Klaipėda region, ar nenorėtumėt meet'o? mirksiukas.gif

Mane labai užkabino Petraitytės "Šaktarpio metas" - jau antrąją knygą, t.y. tęsinį skaitau. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 28 kovo 2011 - 19:28
omgg, nagi na o gal?
o jei aš irgi noriu prisijungt prie skaitytojų būrio, tai iš kur man naiviai mergaitei žinot prie kurių jungtis?,D
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 03 28, 15:55)
Aš irgi maniau, kad tokios knygos niekur nebėra jau. Bet žinai Šilutei, gal niekas neperka tokių  biggrin.gif Buvau pasiėmusi Shem "Miestelio dvasia", akcija kaip tik 15lt (ne kišeninio formato). Bet paskui pamačiau šitą, kainos panašios, ai galvoju, ją labiau noriu perskaityt.  ax.gif
aš skaičiau, bet man nilabai...beje, yra mano atsiliepimas apie ją mirksiukas.gif
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 03 28, 17:31)
Dabar trubūt pradėsiu Dorotos Terakowskos „Lėliukꓠ bigsmile.gif

thumbup.gif super, aš jau pusę grupiokių įkalbėjau ją perskaityti- visoms patiko, žinoma, daugiau ar mažiau sugraudino, bet....norėčiau ją turėti namie 4u.gif
QUOTE(daite @ 2011 03 28, 19:26)
Beje, Klaipėda region, ar nenorėtumėt meet'o?  mirksiukas.gif

norėčiau bigsmile.gif manau, kad jau gal ir sudalyvaučiau, nes nuo kt. sav man jau laisvesnis grafikas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 03 28, 19:35)
norėčiau bigsmile.gif manau, kad jau gal ir sudalyvaučiau, nes nuo kt. sav man jau laisvesnis grafikas 4u.gif

Na o kaip kitos? mirksiukas.gif Visų pasiilgau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(glam'glance @ 2011 03 28, 19:33)
omgg, nagi na o gal?
o jei aš irgi noriu prisijungt prie skaitytojų būrio, tai iš kur man naiviai mergaitei žinot prie kurių jungtis?,D

O Tu bendrauk abejose ir tada jau pati nuspręsi, kur Tau vieta mirksiukas.gif
Atsakyti
Atleiskite, vėl užnešime "skersvėjį".

Skaitėme visas lietuviškai išleistas Peter Høeg knygas. Būtų sunku apsispręsti, kuri "labai, labiau, labiausiai" patiko, kadangi visos skirtingos. Kiekvienoje knygoje autorius atsiskleidžia savitai: detektyvas ir etnologas (Panelės Smilos sniego jausmas), mistikas (jau minėtas Panelės Smilos sniego jausmas ir ypatingai Tylioji mergaitė), muzikas (Tylioji mergaitė), filosofas (Tylioji mergaitė bei Moteris ir beždžionė) ir dygus humoristas-sarkastas. Sunku trumpai apibūdinti kiekvienos knygos privalumus, bet, kiek žinome, nė viena Peter Høeg knyga nelaikoma kultine. schmoll.gif schmoll.gif
Mums Peter Høeg knygos patinka ne tiek dėl siužeto vingrybių, kiek dėl veikėjų charakterių visapusiškumo, išskirtinumo ir daugiasluoksniškumo. good.gif good.gif
Pagarbiai lenkiamės šitam mistiškam liesažmogiui user posted image clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti