Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *55 Namučiai...

nors visu nepažįstu,bet sveikinu Tibe su gimtadieniu!!:4u:
Papildyta:
Visai patinka man tas" Vanduo drambliams",yra tokių vietų ir kur pasijuokt galima,ir į žmogaus jausmus įsigylint.. Man visad patinka klausyt kai seneliai pasakoja apie savo jaunystę,jos nuodėmes ir išgyvenimus. Dabar dar įsitraukiau į sarašą Wassmo.
Atsakyti

QUOTE(Siberica @ 2011 03 28, 22:35)
Visai patinka man tas" Vanduo drambliams",yra tokių vietų ir kur pasijuokt galima,ir į žmogaus jausmus įsigylint.. Man visad patinka klausyt kai seneliai pasakoja apie savo jaunystę,jos nuodėmes ir išgyvenimus. Dabar dar įsitraukiau į sarašą Wassmo.
"Vanduo drambliams" man labai gerietiška tokia knyga. Labai patiko to seneliuko pasvarstymai apie senatvę, apie gyvenimą senelių namuose. Ir pats seneliukas toks fainuolis. O ir apie senų laikų keliaujantį cirką taip pat buvo įdomu paskaityti. Wassmo Dinos ir Toros trilogijos man nepaprastai patiko, labai patinka Wassmo rašymo stilius, sukuriama nuotaika, o ir pačios istorijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 28 kovo 2011 - 21:44
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 03 28, 21:08)
Tačiau man tai buvo labiau panašu į diskriminaciją  unsure.gif (na bet gal čia tiesiog dėl to, kad labai ilgai gyvenau ne Lietuvoje)
Jergutėliau! Kurioj vietoj prasisunkia diskriminacija? bigsmile.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Labai mylime ir storulius:
user posted image
user posted imageDeja, ATA verysad.gif verysad.gif ...

ir keistuolius lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daugiskaita: 28 kovo 2011 - 21:51
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 03 28, 22:43)
"Vanduo drambliams" man labai gerietiška tokia knyga.
drinks_cheers.gif
Deja, išleista be fotografijų.
O gal ir gerai, nes knyga būtų neįperkama. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 28 kovo 2011 - 21:59

QUOTE(klopedija @ 2011 03 28, 22:58)
O gal ir gerai, nes knyga būtų neįperkama. cool.gif
Faktas biggrin.gif O foto galima pasižiūrėti internete, didingasis ir galingasis Gūglis visada pasiruošęs pagelbėti šiuo klausimu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 28 kovo 2011 - 22:02
Aš irgi už meet'ą ax.gif Man tinka belekada. Gal net šį penktadienį būsiu klp. SS tu jau žiūrėk, kada pas vaiką neisi mirksiukas.gif

O matėt, kad "Vanduo drambliams" dabar tik 5lt kainuoja biggrin.gif Rūpus miltai mokėjau 15lt aš doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 03 28, 23:01)
Faktas biggrin.gif O foto visada galima pasižiūrėti internete, didingasis ir galingasis Gūglis visada gali pagelbėti šiuo klausimu biggrin.gif
Tik labai gaišina skaitymą. hihihi.gif
Atsakyti

Neužmėtykit manęs pomidorais, kad nauji namai pastatyti per anksti, bet nugi nepasirinksi laiko įkvėpimui, jis bac ir ateina, tudie reik ant bistriaus kurt, kad paskui nesugalvotų ansai išeiti biggrin.gif

Taigi, tadaaaaaaa, nauja trobaaaaaaa biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 03 28, 18:31)
Dabar trubūt pradėsiu Dorotos Terakowskos „Lėliukꓠ bigsmile.gif

Labai patiko man ši ax.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 28, 22:24)
O kaip vilnietės? Ar tiksimės iki Velykų, ar tik po?
Aš pati du savaitgalius iškart po Velykų būsiu užimta,negalėsiu prisijungti (nebent tik gegužės 1d. galėčiau, bet ta dienos Motinos diena, tai gal kitoms netiks).

O kada velykos šiais metais?
nedarykit tik meet tą savaitgalį 16-17 dieną, kąąą smile.gif

SS, imk balioną už temą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 28 kovo 2011 - 22:12

QUOTE(Dorifore @ 2011 03 28, 23:03)
SS tu jau žiūrėk, kada pas vaiką neisi  mirksiukas.gif
Ne tik nuo nėjimo laiko priklauso, bet ir nuo litų, kurių šiuo metu pas mane lygiai nulis biggrin.gif

QUOTE(klopedija @ 2011 03 28, 23:03)
Tik labai gaišina skaitymą. hihihi.gif
Todėl į nuotraukas galima paspoksoti perskaičius knygą biggrin.gif O skaitymo proceso metu leisti vaizduotei pačiai viską nusipiešti, kad paskui beliktų sutikrinti kiek vaizduotės piešiniai atitinka realias nuotraukas biggrin.gif
Atsakyti
Tibe, su gimtadieniu! 4u.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 03 28, 22:08)
<...>
Tačiau man tai buvo labiau panašu į diskriminaciją  unsure.gif (na bet gal čia tiesiog dėl to, kad labai ilgai gyvenau ne Lietuvoje)

Na kur jau diskriminacija čia, diskriminacija būtų, jei nuvertintume jo sugebėjimus dėl jo išvaizdos. ax.gif
Ir čia gal keistai suskambės, bet man jis ne liesas ax.gif

bandau mokytis, tai po "Antrojo kūno" nusprendžiau iki ketvirtadienio nepradėti naujos knygos. O bet tačiau biggrin.gif pamačiau naują IQ numerį ir nusipirkau.. ech kiek pagundų aplink. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 03 28, 23:06)
Neužmėtykit manęs pomidorais, kad nauji namai pastatyti per anksti, bet nugi nepasirinksi laiko įkvėpimui, jis bac ir ateina, tudie reik ant bistriaus kurt, kad paskui nesugalvotų ansai išeiti biggrin.gif

Taigi, tadaaaaaaa, nauja trobaaaaaaa biggrin.gif

4u.gif

Kad per anksti gimė ne bėda. Tikrai nebus mažiau mylimi, ar lėčiau prikalbėti biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Argija @ 2011 03 28, 23:15)
Kad per anksti gimė ne bėda. Tikrai nebus mažiau mylimi, ar lėčiau prikalbėti biggrin.gif
Sujuokinai biggrin.gif Pasijaučiau kaip kūdikėlį pagimdžius biggrin.gif
Atsakyti