Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *55 Namučiai...

QUOTE(ceburashka @ 2011 03 29, 15:17)
Tai tada sekancioje mirksiukas.gif nes neateinu pas jus,su gimtadieniais pamirstu pasveikinti blush2.gif tai nereikia noreti,kad mane kas sveikins biggrin.gif
o skaityti,skaitau biggrin.gif Dabar "Begantis paskui aitvara"skaitau.
Jeigu tik dėl to, tai aleik, gali gi būt tam sąraše, jei karts nuo karto tarsi kokį žodį apie knygą biggrin.gif O "Bėgantis paskui aitvarą" man labai patiko. Paskaityk ir kitą jo knygą "Tūkstančiai saulių skaisčių", jeigu jau taip "Bėgantis paskui aitvarą" patinka mirksiukas.gif Man asmeniškai "Tūkstančiai saulių skaisčių" dar labiau patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 03 29, 15:09)
Mes sapnuojame REM miego fazėje, kiekvienas žmogus, kiekvieną naktį susapnuoja vidutiniškai 4-6 sapnus. Tik ne visi mes pamename. Yra net tam tikros metodikos, ką daryt, kad prisimintum sapnus.

kaip tik šiandien iš to kolį rašiau doh.gif cool.gif

na kad visos giriatės aš ir pasigirsiu... pigiai pavyko nukauti Tess Gerritsen naujausią knygą ... thumbup.gif wub.gif
Atsakyti

QUOTE(Aguonytė @ 2011 03 29, 15:23)
na kad visos giriatės aš ir pasigirsiu... pigiai pavyko nukauti Tess Gerritsen naujausią knygą ...  thumbup.gif  wub.gif
Ir įtariu žinau iš kur biggrin.gif Už 12 litų, taip? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ceburashka @ 2011 03 29, 14:17)
Tai tada sekancioje mirksiukas.gif nes neateinu pas jus,su gimtadieniais pamirstu pasveikinti blush2.gif tai nereikia noreti,kad mane kas sveikins biggrin.gif
o skaityti,skaitau biggrin.gif Dabar "Begantis paskui aitvara"skaitau.Vaje kaip patinka!Koks nuosirdus,sirdi draskantis,pasakojimas unsure.gif Skaitant jau ne viena asara nuredejo blush2.gif Kas dar neskaite,BUTINA PERSKAITYTI! biggrin.gif

Geros dieneles 4u.gif

Mano skaitymo sarase si knyga - gal kadanors ateis eile ir siai knygai.

As ir mazai ka sveikinu su gimtadieniais, bet zadu pasitaisyti, ir sarasiuke buti noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 03 29, 15:01)
Sekmadienis:
daite
Sielos Sparnai
linamog

Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 03 29, 14:09)
Mes sapnuojame REM miego fazėje, kiekvienas žmogus, kiekvieną naktį susapnuoja vidutiniškai 4-6 sapnus. Tik ne visi mes pamename. Yra net tam tikros metodikos, ką daryt, kad prisimintum sapnus.

Tai kad kažkaip gal net nejaučiu poreikio būtinai tuos sapnus prisiminti g.gif Na psichologai įvairiai juos analizuotų, traktuotų, aiškintų, o man pačiai to juk nereikia.
Aišku, tokį sapną, kaip SS pasipasakojo, prisiminti gal ir miela smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 03 29, 15:25)

taip biggrin.gif , gerai seki skelbimus... cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2011 03 29, 14:23)
kaip tik šiandien iš to kolį rašiau  doh.gif  cool.gif

O tai ką tu studijuoji?
Atsakyti

QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 29, 15:28)
Aišku, tokį sapną, kaip SS pasipasakojo, prisiminti gal ir miela smile.gif
Čia vienas tokių retesnių atveju, kai būtent prisiminiau malonesnį sapną biggrin.gif nes paprastai tai atsimenu pačius nemaloniausius sapnus ir jų sužadintus nemalonius jausmus/nuotaikas tada nešiojuos visą dieną ir viską labai ryškiai prisimenu doh.gif

QUOTE(Aguonytė @ 2011 03 29, 15:29)
taip  biggrin.gif  , gerai seki skelbimus...  cool.gif  lotuliukas.gif
Užkliuvo už akies tas skelbimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 03 29, 14:25)

Aš iš ten pat papirkau dukrai dvi Volkovo knygeles. "Smaragdo miesto burtininkas" jai labai patiko, tai reikia tęsinių. Tačiau tos dabar nupirktos yra 4-5 dalis. 2-3 dar trūksta... Kai gera kaina pasitaikė, negalėjau atsilaikyti.
Atsakyti
tiesa, dėl vilniečių meeto. asmeniškai aš balandžio mėn nelabai galiu. Mėn. pradžioje dėl mokslų, o nuo viduro dėl MB. geguže tikrai galėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 29, 15:31)
O tai ką tu studijuoji?

Teisę mirksiukas.gif , dabar turim tokį dalyką psichologija teisininkams.. per jį tokius dalykus ir apžvelgiam.
Atsakyti