Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *55 Namučiai...

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 03 29, 13:50)
O aš šiandien šią knygą užsisakiau ax.gif Silpnas aš žmogus, labai silpnas blush2.gif biggrin.gif

gal už 10 lt sena.lt?
Atsakyti

QUOTE(linamog @ 2011 03 29, 14:51)
Nu jau, darbadieni vidury dienos, gi dyrbam. ax.gif
Parašiau ir tik paskui pagalvojau apie tai blush2.gif biggrin.gif Zabil krakadil, kad kiti normaliom valandom ir kiekvieną dieną dirba biggrin.gif Tadu nebežinau, gal sekmadienį bandom? rolleyes.gif Aš šeštadienį dirbu visą absoliučiai dieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 29 kovo 2011 - 13:58
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 03 29, 13:46)
Ei, Klaipėda region biggrin.gif gal visgi susimatom šį penktadienį, kokią 14.00 h, kad ir tam pačiam Akropoly rolleyes.gif Kū manot? rolleyes.gif Norim visos, tai belieka paderint laiką ir vietą smile.gif

QUOTE(linamog @ 2011 03 29, 13:51)
Nu jau, darbadieni vidury dienos, gi dyrbam. ax.gif

Man laikas lyg ir tiktų, bet kitoms tai abejoju. Gal šeštadienį darom? mirksiukas.gif

Beje, SS, labai įdomus sapnas. bigsmile.gif
Atsakyti

QUOTE(eliss @ 2011 03 29, 14:53)
gal už 10 lt sena.lt?
Nea, už 30 lt iš Knygų Klubo lotuliukas.gif Patingėjau šį kartą derinti viską per sena.lt ax.gif Kvaila, nu bet būna dienų kaip tyčia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 03 29, 14:55)
Gal šeštadienį darom?  mirksiukas.gif

Sestadienis man kaip ir tinka.
Atsakyti

QUOTE(daite @ 2011 03 29, 14:55)
Gal šeštadienį darom?  mirksiukas.gif
Man netinka, nes dirbu. Tadu beliktų sekmadienis, gal jis labiau visoms tiktų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 03 29, 13:56)
Nea, už 30 lt iš Knygų Klubo lotuliukas.gif Patingėjau šį kartą derinti viską per sena.lt ax.gif Kvaila, nu bet būna dienų kaip tyčia biggrin.gif

oho blink.gif
Atsakyti
Rašykit kam koks laikas tinka susitikimui?

Šeštadienis:

daite
linamog

Sekmadienis:
daite
Sielos Sparnai
Atsakyti
laba diena,
kas kurs nauja tema,isbraukite mane is gimtadienio sarasiuko blush2.gif 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(ceburashka @ 2011 03 29, 15:04)
laba diena,
kas kurs nauja tema,isbraukite mane is gimtadienio sarasiuko blush2.gif 4u.gif
Nauja tema jau sukurta, bet pataisyti deja aš nieko nebegaliu. Tai sekančioje, kas jau kurs, ištrins mirksiukas.gif Vakar dar kaip tik ties tavo vardu buvau sustojus ir galvojau trint/netrint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 29 kovo 2011 - 14:07
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 29, 14:24)
Aš galvoju, gal tai dar priklauso nuo to, kurioje miego fazėje keliamės.
Be to aš labai mažai miegu, sapnams man jau laiko nebeužtenka biggrin.gif

Mes sapnuojame REM miego fazėje, kiekvienas žmogus, kiekvieną naktį susapnuoja vidutiniškai 4-6 sapnus. Tik ne visi mes pamename. Yra net tam tikros metodikos, ką daryt, kad prisimintum sapnus.

QUOTE(daite @ 2011 03 29, 15:01)
Rašykit kam koks laikas tinka susitikimui?

Šeštadienis:

daite
linamog
Dori

Sekmadienis:
daite
Sielos Sparnai

Ir aš šiandien nusipirkau knygą biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 03 29, 15:06)
Nauja tema jau sukurta, bet pataisyti deja aš nieko nebegaliu. Tai sekančioje, kas jau kurs, ištrins mirksiukas.gif Vakar dar kaip tik ties tavo vardu buvau sustojus ir galvojau trint/netrint biggrin.gif

Tai tada sekancioje mirksiukas.gif nes neateinu pas jus,su gimtadieniais pamirstu pasveikinti blush2.gif tai nereikia noreti,kad mane kas sveikins biggrin.gif
o skaityti,skaitau biggrin.gif Dabar "Begantis paskui aitvara"skaitau.Vaje kaip patinka!Koks nuosirdus,sirdi draskantis,pasakojimas unsure.gif Skaitant jau ne viena asara nuredejo blush2.gif Kas dar neskaite,BUTINA PERSKAITYTI! biggrin.gif

Geros dieneles 4u.gif
Atsakyti