Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

QUOTE(Azu @ 2012 02 13, 11:09)
Cia kritiko nuomone. kritkiko straipsnis
Ta pati vakar pasake ir mano vyras, kad sis spektaklis gali patinkti tik vyresnems mergaitems (nuo kokiu 8-9 m.), nes jos gali mokytis maivytis (rus. krivliatsia).

Mano aštuonmetei (o gal jau buvo devynmetė g.gif ) dukrai patiko "Grybų karas". Patiko visai klasei ir visiems kas lydėjo vaikus smile.gif Aš negirdėjau nė vienos prastesnės nuomonės g.gif

Maivytis neišmokino, o kai paklausiau (visgi jau praėjo nemažai laiko nuo spektaklio) ką atsimena, kas labiausiai įstrigo, tai prisiminė, jog buvo žaista su publika - mėtės kamuoliais ar pan. Sakė atsimena daug dainų ir tikrai ne tas spektaklis, kuris jai būtų nepatikęs.

O staigiai paklausta kas labiausiai patiko iš visų matytš spektaklių (o matė tikrai daug, važiavę esam ir į kitus miestus su vaikais, pvz. Kauno valst. muzikinį teatrą klausytis vaik. operos), tai įvardino "Angelų pasakas".
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2012 02 13, 20:55)
Mano aštuonmetei (o gal jau buvo devynmetė g.gif ) dukrai patiko "Grybų karas". Patiko visai klasei ir visiems kas lydėjo vaikus smile.gif Aš negirdėjau nė vienos prastesnės nuomonės g.gif

Maivytis neišmokino, o kai paklausiau (visgi jau praėjo nemažai laiko nuo spektaklio)  ką atsimena, kas labiausiai įstrigo, tai prisiminė, jog buvo žaista su publika - mėtės kamuoliais ar pan. Sakė atsimena daug dainų ir tikrai ne tas spektaklis, kuris jai būtų nepatikęs.

O staigiai paklausta kas labiausiai patiko iš visų matytš spektaklių (o matė tikrai daug, važiavę esam ir į kitus miestus su vaikais, pvz. Kauno valst. muzikinį teatrą klausytis vaik. operos), tai įvardino "Angelų pasakas".

Kaip keista bet Klp nieks su kamuoliais nesimete blink.gif , nebent pacioj pacioj pabaigoj, nes isejau kai sukiso beretes, salikus ir kazkoki bliuda su uzrasu "grybu karas" atgal i deze g.gif
Kalbame lyg apie du skirtingus spektaklius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2012 02 15, 00:08)
Kaip keista bet Klp nieks su kamuoliais nesimete  blink.gif , nebent pacioj pacioj pabaigoj, nes isejau kai sukiso beretes, salikus ir kazkoki bliuda su uzrasu "grybu karas" atgal i deze  g.gif
Kalbame lyg apie du skirtingus spektaklius  g.gif

Iš tikrųjų kalbate apie du skirtingus spektaklius, nes su kamuoliukais mėtosi lėlių teatre. Mano vaikams šitas lėlių teatro spektaklis labai patiko, nors viena mergaitė 8, o kita beveik 3. O dramos teatro spektaklio dar nematėm, reikės kada nueiti.
Atsakyti
QUOTE(vakare @ 2012 02 15, 13:10)
Iš tikrųjų kalbate apie du skirtingus spektaklius, nes su kamuoliukais mėtosi lėlių teatre. Mano vaikams šitas lėlių teatro spektaklis labai patiko, nors viena mergaitė 8, o kita beveik 3. O dramos teatro spektaklio dar nematėm, reikės kada nueiti.

Jūs teisi, atsiprašau, tai aš sumaišiau spektaklius blush2.gif

"Grybų karas" lėlių teatre buvo, vaikas iš spektaklių foto pasakė, kad mama nusišneka ax.gif Aš kažkodėl rašydama įsivaizdavau, kad spektaklis vyko LNDT Mažojoje salėje doh.gif (o realiai ten su vaikais buvom žiūrėt kito gastrolių spektaklio - "Kiškis pabėgėlis" (Kauno valstybinio dramos teatro). Labai smagus spektakliukas, jis man pačiai nerealus buvo, tiek prisijuokiau, kad galvojau pilvas plyš lotuliukas.gif : http://www.dramostea...skis-pabegelis/ Labai rekomenduoju, vaikams irgi labai patiko - nuotaikingas, sumaniai pastatytas smile.gif

Atsiprašau už sklerozę, reik matyt užsirašinėt kur ir ką jau matėm blush2.gif , nes visai netyčia visus suklaidinau atsiliepimu..
Papildyta:
Pažiūrėjau "Helverio naktį" (rež. J. Vaitkus). Įspūdžiai susigulėjo, bet spektaklis pritariu - tikrai sukrečiantis...aš tiek per jį verkiau doh.gif Labai džiaugiausi spektaklio pabaigoje užgesus šviesom, tai greit braukiau ašaras ir bandžiau tapti panaši 'į žmogų', kažkodėl labai gėda man buvo to mano sentimentalumo ar jautrumo (nežinau kaip pavadinti) blush2.gif Bet kai skirstėmės turbūt mane išdavė raudona ir ištinus nosis cool.gif Tik dabar suvokiu kokia netikėta man buvo pabaiga. Atrodo, kad viską supratau, bet išsikalbėjus su vyru, pasirodė, jog jis pabaigą suprato kitaip...parėjusi namo, dar porą dienų naršiau internete, kur radau teatro kritikų ir t.t. atsiliepimų ir tik tada suvokiau, kad spektaklio pabaigą aš supratau 'per gerai'. Realiai reikėjo suprasti daug tiesmukiau, 'daug juodžiau', ir daug paprasčiau nei man pasirodė. Ir tai dar sykį mane šokiravo jau po spektaklio...Išties labai geras spektaklis, man labai patiko ir džiaugiuosi, kad apsilankiau jame rolleyes.gif

Kitas matytas spektaklis jau vaikiškas. Opera "Nykštukas Nosis" (Kauno valstybinis muzikinis teatras). Aš vis dar nesuprantu ir nemoku vertinti operos, bet čia ji buvo 'vaikiška', tad suėjo visai lengvai. Pirma dalis atrodė niūroka ir rimta, beveik statiška, mažai veiksmo, tačiau antroji dalis įgavo daugiau gyvybės, jausmo, tapo įdomiau. http://www.muzikinis...p...38&tid=t166 Vaikams patiko, bet kiek suprantu labai didelio įspūdžio nepadarė, pavargo sekti 'dainavimą' ir suprast tekstą, tad daugiau žiūrėjo kaip į vaizdą ir jei ne iš anksto perskaityta pasaka, tai turbūt nelabai būtų pagavę apie ką spektaklis ir kas vyksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2012 02 15, 20:23)
Jūs teisi, atsiprašau, tai aš sumaišiau spektaklius blush2.gif 
Pažiūrėjau "Helverio naktį" (rež. J. Vaitkus).

Ne tu viena, manau, verkei... Man tas milžiniškas batas... net dabar oda pašiurpsta jį prisiminus... detalė, o taip stipriai paveikianti...
Ir aišku didžiulė pagarba Sakalauskui ir Dapkūnaitei. Manau, ne bet kuris aktorius taip įtikinamai suvaidintų.

Šeštadienį einu į "Motiną" VMT. Pasidalinsiu įspūdžiais grįžus.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2012 02 16, 10:59)
Ne tu viena, manau, verkei... Man tas milžiniškas batas... net dabar oda pašiurpsta jį prisiminus... detalė, o taip stipriai paveikianti...
Ir aišku didžiulė pagarba Sakalauskui ir Dapkūnaitei. Manau, ne bet kuris aktorius taip įtikinamai suvaidintų.

Taip, labai įtikinama, stipru...aš vis galvoju, kad reik turėt talento šitaip jaust ir taip suvaidint, kad salėje verktų..

Labai lauksiu atsiliepimo, nes gundausi eit ax.gif

Aš dabar laukiu artimiausio vasario 24 d. C. Graužinio spektaklio premejeros, o kiti spektakliai jau kovo mėn. repertuaro bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2012 01 19, 12:35)
Vakar buvau Keistuolių teatre. "Keistuolių teatro intymi(-ų) vyrų trupė „Erelis”.
Čia turbūt net spektaklių nepavadinsi..Tikėjausi gerai praleist laiką (iki šiol Keistuolių teatre taip ir būdavo), o tos 2 valandos pasirodymo labai prailgo...
Ėjau į teatrą, o papuoliau į kažkokį "Baliaus" koncertą...Jeigu pradžioj buvo įdomu ir kėlė šypseną, tai po pusvalandžio jau nusibodo ir laukiau, kad kuo greičiau pasibaigtų.  doh.gif

Įdomu, gal yra kitokių atsiliepimų?

Mes irgi buvom Keistuolių trupė "Erelis". Žinoma, tai kitoks tipas nei Brėmeno muzikantai. Tai tikrai nėra spektaklis, o žaidimas, koncertas (labai daug dainų). Bajerius reikia šiek tiek perprasti, bet labai stipriai nesigilinti, mėgti juodą humorą. Nes labai rimtai sekant, sekantis sakinys jau bus visai į kitą temą ir atrodys daug nusikalbėjimo. Man tai netiketi, nestandartiniai issireiskimai patiko smile.gif "... jis užsivilko medinį kostiumą ir išvažiavo.... kojomis į priekį... Anapilin..." Tik po to aišku apie ką sakinio pradžia.
O nuotaika, vaidyba ir Keistuolių dainos puikios. Labai gerai ir linksmai praleidom laiką, nesigailiu.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2012 02 16, 10:59)

Tikrai, as irgi galiu pasakyti, kad ne viena verkei ... Ir man tas pats buvo, kazkaip tikrai paliete, uzkabino, iseje po spektaklio dar su drauge vaiksciojom po Senamiesti ir abi kaip eziukai ruke: paskende savo mintyse, net nesinorejo kalbeti, viskas viduje koncentravosi smile.gif

Tai kaip ispudziai "Motinos" ? Labai domina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2012 02 20, 10:02)
Tai kaip ispudziai "Motinos" ? Labai domina  smile.gif

Man - laaaaabai.... Nors paskaitinėjau, kad kritikai "tarkuoja" Glušajevą, bet man spektaklis paliko įspūdį, ne mažiau nei "Helverio naktis", tai toks spektaklis, po kurio nieko nesinori daryt kurį laiką: nei skaityt, nei žiūrėt, nei galų gale kalbėti, net grįžus vaikams prieš miegą pasakos nepaskaičiau, nes nenorėjau dar "išeiti" iš spektaklio... Kita vertus, viskas kur vaidina Eglė Gabrėnaitė, man yra "aukso dulkėm pabarstyta" wub.gif , taip kad gali būti, kad nesu labai objektyvi vertintoja... blush2.gif

Šio kūrinio nežinojau, tai dabar paskaičiau, kad spektaklis pastatytas pagal pirminę jo versiją, nes vėliau Gorkis padarė pataisymus ir pjesė gavosi su politiniu atspalviu, kiek suprantu, dažniausiai teatrai renkasi tą vėlesnę versiją. Glušajevas pasirinko pirmąją, nes joje akcentai sudėti į šeimos santykius, motinos vaidmenį, nevykusius materialistus vaikus, kurie tik ir laukia, kol galės pasidalinti pinigus. E.Gabrėnaitės Motina - na ką čia pasakyt, čia pamatyt reikia, žmogus ne vaidina, o gyvena scenoje. Kai aš žiūriu į ją ir kitus panašaus kalibro aktorius, be galo džiaugiuosi, kad dievulis juos atvedė į teatrą/kiną, o ne kur kitur, nes kitaip būtume praradę tokius talentus... Žodžiu, Eglės Motina - tai be proto stipru ir įtikinama iki šiurpų. L.Pobedonoscevo vaidmuo - irgi išgyventas. Taip pat susižavėjau G.Tuminaite. Iš tiesų spektaklis labai paveikus, sėdėjau pirmoj eilėj, tai ir vandens gavom, ir su šluota, žodžiu, tas dvi valandas atrodė, kad sėdėjau tos šeimos kambaryje ant sofos ir viską stebėjau. Puiki scenografija, viskas juoda - scena, rūbai, beveik nėr spalvų, muzika įtaigi. Žodžiu, rekomenduoju labai labai ir būtinai - būtinai! - neškitės gėlių - jie tikrai verti jų.
Atsakyti
Gal jau yra mačiusių "Stebuklingąjį Tenesį" Kauno dramos teatre?
Atsakyti
Dramteatrio akcija "Ir vėl viskas bus gerai" premjerinį eisite? Galvoju gal pasinaudoti akcija ir dar nueiti į "Nutolę toliai" Mažojoj salėj, tik nelabai tikiu, kad jam taikytų nuolaidą nuo 43 iki 3 Lt doh.gif Dar sudomino Mažojoj salėj "Planeta" arba "Laukim skambučio", kokie įspūdžiai apie šiuos?
"Helverio naktis" man pasirodė stiprus spektaklis, tik kiek tamsokas, bet su gera vaidyba, nors draugei nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(pavasarine_ @ 2012 02 21, 14:37)
Dramteatrio akcija "Ir vėl viskas bus gerai" premjerinį eisite? Galvoju gal pasinaudoti akcija ir dar nueiti į "Nutolę toliai" Mažojoj salėj, tik nelabai tikiu, kad jam taikytų nuolaidą nuo 43 iki 3 Lt  doh.gif Dar sudomino Mažojoj salėj "Planeta" arba "Laukim skambučio", kokie įspūdžiai apie šiuos?

ot kokie....eisiu į premjerinį, bet bilietus pirkau dar sausį ir už 3 Lt dabar niekaip nepapramogausiu smile.gif

Bet kam netaikoma nuolaida, tai parašyta, o "Nutolę toliai" nėra g.gif

O į "Laukiam skambučio" eisiu kovo mėn. pradžioje, tad dar nežinau ar vertas dėmesio ir ar patiks...ansktesnius bilietus pardaviau, tai gal parašys atsiliepimus kas jau matė bigsmile.gif
Atsakyti