QUOTE(vakare @ 2012 02 15, 13:10)
Iš tikrųjų kalbate apie du skirtingus spektaklius, nes su kamuoliukais mėtosi lėlių teatre. Mano vaikams šitas lėlių teatro spektaklis labai patiko, nors viena mergaitė 8, o kita beveik 3. O dramos teatro spektaklio dar nematėm, reikės kada nueiti.
Jūs teisi, atsiprašau, tai aš sumaišiau spektaklius
"Grybų karas" lėlių teatre buvo,
vaikas iš spektaklių foto pasakė, kad mama nusišneka 
Aš kažkodėl rašydama įsivaizdavau, kad spektaklis vyko LNDT Mažojoje salėje

(o realiai ten su vaikais buvom žiūrėt kito gastrolių spektaklio - "Kiškis pabėgėlis" (Kauno valstybinio dramos teatro). Labai smagus spektakliukas, jis man pačiai nerealus buvo, tiek prisijuokiau, kad galvojau pilvas plyš

:
http://www.dramostea...skis-pabegelis/ Labai rekomenduoju, vaikams irgi labai patiko - nuotaikingas, sumaniai pastatytas
Atsiprašau už
sklerozę, reik matyt užsirašinėt kur ir ką jau matėm

, nes visai netyčia visus suklaidinau atsiliepimu..
Papildyta:
Pažiūrėjau "Helverio naktį" (rež. J. Vaitkus). Įspūdžiai susigulėjo, bet spektaklis pritariu - tikrai sukrečiantis...aš tiek per jį verkiau

Labai džiaugiausi spektaklio pabaigoje užgesus šviesom, tai greit braukiau ašaras ir bandžiau tapti panaši 'į žmogų', kažkodėl labai gėda man buvo to mano sentimentalumo ar jautrumo (nežinau kaip pavadinti)

Bet kai skirstėmės turbūt mane išdavė raudona ir ištinus nosis

Tik dabar suvokiu kokia netikėta man buvo pabaiga. Atrodo, kad viską supratau, bet išsikalbėjus su vyru, pasirodė, jog jis pabaigą suprato kitaip...parėjusi namo, dar porą dienų naršiau internete, kur radau teatro kritikų ir t.t. atsiliepimų ir tik tada suvokiau, kad spektaklio pabaigą aš supratau 'per gerai'. Realiai reikėjo suprasti daug tiesmukiau, 'daug juodžiau', ir daug paprasčiau nei man pasirodė. Ir tai dar sykį mane šokiravo jau po spektaklio...Išties labai geras spektaklis, man labai patiko ir džiaugiuosi, kad apsilankiau jame
Kitas matytas spektaklis jau vaikiškas. Opera "Nykštukas Nosis" (Kauno valstybinis muzikinis teatras). Aš vis dar nesuprantu ir nemoku vertinti operos, bet čia ji buvo 'vaikiška', tad
suėjo visai lengvai. Pirma dalis atrodė niūroka ir rimta, beveik statiška, mažai veiksmo, tačiau antroji dalis įgavo daugiau gyvybės, jausmo, tapo įdomiau.
http://www.muzikinis...p...38&tid=t166 Vaikams patiko, bet kiek suprantu labai didelio įspūdžio nepadarė, pavargo sekti 'dainavimą' ir suprast tekstą, tad daugiau žiūrėjo kaip į vaizdą ir jei ne iš anksto perskaityta pasaka, tai turbūt nelabai būtų
pagavę apie ką spektaklis ir kas vyksta