Eisiu ir aš į premjerinį "Ir vėl viskas bus gerai" ir "Planetą", būtinai parašysiu atsiliepimus, o "Nutolusiems toliams" akcija gaila negalioja, nes tai ne LNDT spektaklis (tik kažkodėl nepaminėjo jo). O aš dar labai noriu parekomenduoti LNDT Paskendusi vasara - šviesus, linksmas, nuotaikingas spektaklis su daug puikių aktorių. Labai patiko scenografija - paprasta, bet subtiliai įdomi.
Gal jau kas matėt "Ir vėl viskas bus gerai"?
QUOTE(*Martina* @ 2012 02 26, 10:29)
Mačiau

Šį savaitgalį mačiau du spektaklius: C. Graužinio premjerą" (LNDT) Ir vėl viskas bus gerai" ir S. Uždavinio "Kazanova" (Domino teatre). Abu paliko neišdildomą įspūdį, bet abu - dėl skirtingų priežasčių

Aš nesu jokia teatro žinovė, kritikė ar dar kažkas kuo galėčiau 'apsimesti' ir vaidinti baisią teatrinio žanro išmanėlę, tad ta mano nuomonė bus grynai žmogiška

"Ir vėl viskas bus gerai" turbūt pirmas matytas C.Graužinio spektaklis, tad su kitais jo spektakliais lyginti negaliu

O žinot, norėčiau nueiti dar kartą, dar labiau įsižiūrėti, suprasti ko galbūt nesupratau. Nežinau, aš didelių pretenzijų neieškau ir lūkesčių teatran nesinešu..aš ateinu stebėti ir klausytis, tad man patiko

Vienintelis kas man nepatiko, tai antro veiksmo pradžia. Mane erzina KK2 laidų stilius tiek teatre, tiek knygose. To š*** tiek kažin ar reikėjo ir vertėjo palikt. Žmonės plojo po to veiksmo, bet aš nesupratau už ką. Gal kad aš išaugau iš tų visų dar senuko Froido aprašytų frazių ir viskas kas susiję su fiziologija ir jos reguliavimu man jau nebejuokinga..prasmės buvo ir tuose dažnai besikartojančiuose žodžiuose, bet kažkodėl man atrodo, kad žmonės plojo ne už ją..

Visgi pritariu grafienei "Dievas davė gerą dieną"

"Kazanova" - irgi pirmas spektaklis, kuriame mačiau R. Adomaitį 'gyvai'. Ai, be žodžių..žiūrėjau, klausiausi ir mėgavausi..du žmonės, kurie scenoje sukūrė ištisą gyvenimą

Mano vyrui šis spektaklis paliko didesnį įspūdį nei "Ir vėl viskas bus gerai"

QUOTE(*Martina* @ 2012 02 26, 10:29)
Vakar buvau premjeroje

Vėliau sugrįšiu papasakoti įspūdžių.

Oi, seniai cia nesilankiau...
Bet stai ir as su ispudziais. Vakar ziurejom Kauno dramos teatre Issivalyma... Na, kai tik prasidejo, mastem - neistversim (na, ten tokia naujuju "verslininku-mafijozu" kalba
), bet paskui visai idomu pasirode, yra apie ka pamastyti, nors...na jaunimui gal nelabai aktuali tema... Spektaklis - drama, taigi neblogas, nors daug ir geresniu (stipresniu) dramu esu macius.
Beje jei kas matet si spektakli, parasykite prasau a.z., noreciau aptart keleta momentu, nes su drauge mes skirtingai supratome, idomu dar viena nuomone.
Bet stai ir as su ispudziais. Vakar ziurejom Kauno dramos teatre Issivalyma... Na, kai tik prasidejo, mastem - neistversim (na, ten tokia naujuju "verslininku-mafijozu" kalba

Beje jei kas matet si spektakli, parasykite prasau a.z., noreciau aptart keleta momentu, nes su drauge mes skirtingai supratome, idomu dar viena nuomone.
Norėčiau nuomonių apie miuziklą "Paryžiaus katedra"...
Sakykit merginos kokie butu atsiliepimai Dramos teatro spektakli vaikams uzburtoji fleita? kaip jusu vaikams patiko?

QUOTE(3lena @ 2011 10 18, 11:47)
patarciau tikrai anskciau pasirupint bilietais. Jei ir butu kokie uzsilike pries spektakli, gali but vietos prastos arba issimeciusios (t.y. jei einat ne viena, galit negaut vienas salia kito).
O Palata man laaabai patiko (apskritai man visi spektakliai, kur R. Kazlas vaidina, labai patinka).
O Palata man laaabai patiko (apskritai man visi spektakliai, kur R. Kazlas vaidina, labai patinka).
Sakykit , toks klausimukas man iskilo paziurejus Palata. kaip ten suprasti ta pati gala. mes su vyru supratom skirtingai, as supratau, kad tas ligonis apsveiko ir ji paleidi, o vyras suprato, kad jis mire

QUOTE(Ciquita @ 2012 02 27, 11:33)
Sakykit , toks klausimukas man iskilo paziurejus Palata. kaip ten suprasti ta pati gala. mes su vyru supratom skirtingai, as supratau, kad tas ligonis apsveiko ir ji paleidi, o vyras suprato, kad jis mire
tai kaip ten is tikruju. 

Aš tai supratau, kad laikai keičiasi, požiūris į ligonį taip pat, bet jei jau turi tokią negalią, tai ir gyvensi su ja iki galo, savo ar kitų padarytame kalėjime..

Sveikos,
aš su vyru buvome muzikinėje komedijoje "Meilė ir taika", tai be komentaru.... bučiau sedėjusi kur nors arčiau krašto, tai mielai būčiau prisidėjus prie tu išeinančių, spektaklio pabaigos nesulaukusiu žiūrovų. Nors salė buvo pilna, bet į ką žiūrėti aš neradau... Aktoriu vaidybos vertinti neturiu kompetencijos, bet siužetas tai beprasmis... Tiesiog "pasikalbėjimo turguje" lygiu....
aš su vyru buvome muzikinėje komedijoje "Meilė ir taika", tai be komentaru.... bučiau sedėjusi kur nors arčiau krašto, tai mielai būčiau prisidėjus prie tu išeinančių, spektaklio pabaigos nesulaukusiu žiūrovų. Nors salė buvo pilna, bet į ką žiūrėti aš neradau... Aktoriu vaidybos vertinti neturiu kompetencijos, bet siužetas tai beprasmis... Tiesiog "pasikalbėjimo turguje" lygiu....