Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

„Motina ( Vasa Železnova)“. Žiūrėjau kovo 8-tą – labai tinkama diena tokiam feministiškam spektakliui ... mirksiukas.gif
Patiko. Tikrai rekomenduosiu visiems pažiūrėti . Labai dinamiškas. Kol sėdėjau salėje, nebuvo kada nuobodžiauti. Puikūs vaidmenys, ir ne tik Gabrėnaitės ir Pobedonoscevo, kurie jau buvo čia pagirti, bet ir visų kitų , į visus buvo įdomu žiūrėti . Su aktoriais tikrai padirbėta iš peties.
Bet kai išėjau iš salės, pradėjo kirbėti mintis, kad kažkas su tuo spektakliu ne taip. Na, čia jau mano, „prisiekusios teatralės“, priekabiavimai. cool.gif Tas „ne taip“ – tai visiška Tumino stiliaus kopija. Labai mėgstu Tuminą. Ir nieko keisto, kad jo mokinys kopijuoja mokytoją. Bet, matyt, laukiau kažkokio kitoniškumo, šviežumo...
Bet, dar kartą pasikartosiu, bendras spektaklio vaizdas labai geras. Taip atsitiko, kad aš nebuvau mačiusi šios pjesės iki šiol. Dabar norėčiau kur nors pažiūrėti tą vėlesnįjį variantą ir palyginti. Ir šį spektaklį eisiu dar kartą pažiūrėti kada nors...

Atsakyti
ryt keliauju i Cholinos "Moteru dainos", kazkodel esu nusiteikuri, jog man patiks, nes jos spektakliai man prie sirdies smile.gif
Atsakyti
Buvom Kauno Kameriniam "Pirmas kartas", pirma dalis dar dar, antroj norejosi atsistot ir iseit doh.gif Nerekomenduoju schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzsispyrus ozka: 12 kovo 2012 - 09:20
Ar turit kas kokių atsiliepimų apie teatrą "Ramūno ateljė"? Gal esat matę ką nors?
http://www.ramuno-atelje.lt/index.php
Atsakyti
VASAROTOJUS mačiau. pirmas veismas- oi kaip sunkiai ėjos, kiti du labai neblogai ir išėjus jaučiausi labai gerai, su emocijų pertekliumi
Atsakyti
QUOTE(No5 @ 2011 11 06, 15:42)
Sakykit, o kaip DOMINO spektaklis "Nuodemiu miestas? Vertas demesio? ax.gif

Visiškai nepatiko schmoll.gif Ryškuvienė keikėsi kaip turgaus boba.
QUOTE(rasa32 @ 2012 01 21, 23:50)
Nueikit mirksiukas.gif man ir mano draugems mamytems labai patiko thumbup.gif Gal neturincioms vaiku ar ''giliu'' spaktakliu megejoms ir nepatinka ax.gif

Tikrai taip, ir man patiko.

QUOTE(Arktos @ 2012 02 26, 19:41)
Norėčiau nuomonių apie miuziklą "Paryžiaus katedra"...

Labai labai wub.gif
Atsakyti
vakar buvom "laimingu zmoniu" 4 komedijos viename spektaklyje "Prie barjero"

omg omg, vis pasizadu niekur neiti kur Ramūnas Šimukauskas ir Henrikas Savickis vaidina. Na tiesiog jauciu jums paranoja po "vaginos monologu". Bet si karta susigundziau kuponine akcija. Pats spektaklis gal ir nieko butu, jei vaidintu normalesni aktoriai. Zmones iseidineja is sales po pirmo pusvalandzio, jau nekalbant po pertraukos... Nesu tetro spece, nereikalauju meno, bet kai prasideda "juokis 99" vaizdai, tai kazkaip berysio sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 03 15, 14:34)
vakar buvom  "laimingu zmoniu" 4 komedijos viename spektaklyje "Prie barjero"

omg omg, vis pasizadu niekur neiti kur Ramūnas Šimukauskas ir Henrikas Savickis vaidina. Na tiesiog jauciu jums paranoja po "vaginos monologu". Bet si karta susigundziau kuponine akcija. Pats spektaklis gal ir nieko butu, jei vaidintu normalesni aktoriai. Zmones iseidineja is sales po pirmo pusvalandzio, jau nekalbant po pertraukos... Nesu tetro spece, nereikalauju meno, bet kai prasideda "juokis 99" vaizdai, tai kazkaip berysio sad.gif

Prieš keletą savaičių jau čia aukščiau buvo analogiškas atsiliepimas apie šį kupninį spektaklį laugh.gif
.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2012 03 15, 14:43)
Prieš keletą savaičių jau čia aukščiau buvo analogiškas atsiliepimas apie šį kupninį spektaklį laugh.gif
.. biggrin.gif

jo? kaip as cia praziopsojau? skaitau viska ka rasot ir prasau!
Papildyta:
radau doh.gif na tikrai durna ir baznycioj musa. kita kart reiks atidesnei but.
Atsakyti
Mačiau kelis spektaklius. Aš manau, kad būtinai reikia nueit pasižiūrėt kaip tas teatras veikia. Nes ten teatras bute, pats režisierius pasitinka, pavaišina arbata, susodina, supažindina su aktoriais, o po kelių minučių jau visi ateina kaip personažai ir vaidina.
Man pati truputį slapto (nes iškabų nėra, ir informacijos mažoka) teatro bute idėja patinka.
Ir dar tai, kad aktorius labai arti, bet dabar ir kitur tai pamatyt galima.
O apie spektaklius, tai aš tik kelis mačius, tai manau, kad priklauso ant ko pataikysit. (vienas iš mano matytų: Meilės negali prisiminti, tai man labiau patiko Muzika antroji, pagal tą pačią pjesę pastatyta)

Idomus savaitgalis laukia LNDT ir lėlės premjerose smile.gif Ir kita savaitė įdomi, Miltinio teatro gastrolės ir taip lauktas Otelas wub.gif

QUOTE(vija @ 2012 03 12, 13:10)
Ar turit kas kokių atsiliepimų apie teatrą "Ramūno ateljė"? Gal esat matę ką nors?
http://www.ramuno-atelje.lt/index.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaliai lyja: 15 kovo 2012 - 15:28
QUOTE(Žaliai lyja @ 2012 03 15, 15:19)
O apie spektaklius, tai aš tik kelis mačius, tai manau, kad priklauso ant ko pataikysit. (vienas iš mano matytų: Meilės negali prisiminti, tai man labiau patiko Muzika antroji, pagal tą pačią pjesę pastatyta)

Vat dėl to ir paklausiau, nes Muzika-2 man labai patinka, tad jaučiu gali būti didis nusivylimas Ramūno versija...
Papildyta:
QUOTE(Žaliai lyja @ 2012 03 15, 15:19)
Idomus savaitgalis laukia LNDT ir lėlės premjerose smile.gif Ir kita savaitė įdomi, Miltinio teatro gastrolės ir taip lauktas Otelas  wub.gif

Labai laukiu atsiliepimų po "Akmens"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 15 kovo 2012 - 15:53
QUOTE(vija @ 2012 03 15, 14:43)
.. biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O šiaip gaila laiko tokiems spektakliams. Juk buvo galima pažiūrėti kažką prasmingesnio. Nors, kita vertus, na o kaip palyginsi, kai nebus su kuo. Reikia visko, ir šlamšto, ir popkorno reikia..
Papildyta:

Į 'Akmuo' šiandien einu, papasakosiu kas kaip rolleyes.gif
Atsakyti