Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

Sveikos, gal kuri lankėtės kauno dramos teatre Markizė De sad? Būtų labai įdomūs atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2012 03 12, 12:10)
Ar turit kas kokių atsiliepimų apie teatrą "Ramūno ateljė"? Gal esat matę ką nors?
http://www.ramuno-atelje.lt/index.php

Esu viename buvusi, pagal Camu, Ir visada bus per vėlu. Labai netradicinė aplinka - kažkaip aš varžiausi, jei atvirai. Ateini į butą, paspaudi skambutį, tave pasitinka Abukevičius, palydi į virtuvę, pasiūlo arbatos, tada persirengia ir vaidina. Atstumas nuo tavęs iki jo - pusmetris, žmonių kambaryje telpa gal 16... Po spektaklio kviečia pasilikti ir pasikalbėti, jei yra noro. Žodžiu, stiprus patyrimas visom prasmėm, pats monospektaklis ne taip liko atminty, kaip visa kita..

Aš pagaliau į Atvirą ratą prisiruošiau nueiti, kažkaip vis gąsdindavo tai, kad jie labiau į jaunimą, studentus ir paauglius orientuojasi, na, daug jų spektaklių. Pamaniau, man jau pensija arčiau, negu toji amžiaus kategorija, bet susikaupiau ir nuėjau. Ir ką - man labai patiko, toks nuoširdus vakaras buvo, norėjosi prisijungti prie jų rato ir apie savo vaikystę išsipasakoti.
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2012 03 16, 21:44)
Esu viename buvusi, pagal Camu, Ir visada bus per vėlu. Labai netradicinė aplinka - kažkaip aš varžiausi, jei atvirai. Ateini į butą, paspaudi skambutį, tave pasitinka Abukevičius, palydi į virtuvę, pasiūlo arbatos, tada persirengia ir vaidina. Atstumas nuo tavęs iki jo - pusmetris, žmonių kambaryje telpa gal 16... Po spektaklio  kviečia pasilikti ir pasikalbėti, jei yra noro. Žodžiu, stiprus patyrimas visom prasmėm, pats monospektaklis ne taip liko atminty, kaip visa kita..

Nu visai susiintrigavau, bet įtariu, irgi jausčiau kažkokį diskomfortą, nors vaikystėje be proto norėjau pabūti užkulisuose, per pusmetrį nuo aktorių, toj "kitoj pusėj", atrodė kažkas nerealaus... smile.gif Reiks į kurį nors spektaklį susiruošt kitokio patyrimo smile.gif

QUOTE(Keberiokšt @ 2012 03 16, 21:44)
Aš pagaliau į Atvirą ratą prisiruošiau nueiti, kažkaip vis gąsdindavo tai, kad jie labiau į jaunimą, studentus ir paauglius orientuojasi, na, daug jų spektaklių. Pamaniau, man jau pensija arčiau, negu toji amžiaus kategorija, bet susikaupiau ir nuėjau. Ir ką - man labai patiko, toks nuoširdus vakaras buvo, norėjosi prisijungti prie jų rato ir apie savo vaikystę išsipasakoti.

Aha, aš irgi kažkaip per sena AR spektakliams jaučiuosi, nors man patinka, ką jie daro (ypač vaikams), ne viską dar esu mačiusi, tik labai sunku pagauti tuos jų spektaklius, retai jie pasirodo dabar Vilniuje, daug gastroliuoja.
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 03 16, 10:43)
Į 'Akmuo' šiandien einu, papasakosiu kas kaip rolleyes.gif

laukiam laukiam atsiliepimų, atrodo, čia ne viena iš mūsų ruošėsi eiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2012 03 17, 11:33)
Nu visai susiintrigavau, bet įtariu, irgi jausčiau kažkokį diskomfortą, nors vaikystėje be proto norėjau pabūti užkulisuose, per pusmetrį nuo aktorių, toj "kitoj pusėj", atrodė kažkas nerealaus... smile.gif Reiks į kurį nors spektaklį susiruošt kitokio patyrimo smile.gif

Tada turėtų patikti, nors taip, gali būti nedrąsu. Aš ne kartą užkulsiuose buvusi, ir pažįstamų aktorių turiu, bet ir Ramūno atelje buvo labai įdomu stebėti, kaip pasitinka Abukevičius, o po kelių minučių ateina jau personažas. Čia man vienas iš teatro stebuklų, nes pamatai kaip iš tikro žmogus pasikeičia (nes juk nepažinodamas, tai nežinai koks jis prieš arba po scenos).

Atsakyti
Vija, eik. 4u.gif biggrin.gif Nuo penktadienio dar gyva tuo spektakliu, paliko labai gerą įspūdį. Teisingas nuo..iki. Viskas teisinga: dekoracijos, aktoriai, muzika, efektai. Šiek tiek detektyvinis siužetas, nemažai metaforų, bet tai iš tų spektaklių, kur nebanalus, rimtas ir suteikiantis daugiau nei tik apmąstymų. Su pliuso ženklu smile.gif
Atsakyti
Vija,
gal sugundys pasiūlymas į Ramūno atelje?:
http://pasiulymubank...-pasiulyma/2679
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2011 03 31, 11:18)
"Neūžauga" - rimtas ir niūrokas. Man apskritai Aleksandro Rubinovo monospektakliai patinka. "Koba" - dar geresnis.

siandien yra akcija spektakliui KOBA .

Gal kas buvo su svieziais ispudziais? Nezinau , ar verta apsilankyti?
Atsakyti
Klaipėdiečiams ir Klaipėdos svečiams smile.gif

Menininkų grupė „Žuvies akis“ kviečia vaikučius ir jų tėvelius į
šokio spektaklį APKABINSIU TAVE!

Kaip gyventi, jei neturiu rankų? Kaip galėčiau apkabinti tave? Kaip išmokyti jas žaisti, glostyti, laikyti, pagauti ir paleisti? Kaip paliesti pasaulį, įsikibti į mamą ir žengti pirmyn? Kaip sunku būti mažam milžinų pasaulyje. Ir kaip gerai, kad turiu didelę svajonę, spalvinti visokiom spalvom! Vieną dieną ji ima ir išsipildo!

Choreografė - Dovilė Binkauskaitė
Kostiumų, scenografijos autorius - Artūras Šimonis
Šoka Aušra Krasauskaitė, Inga Kuznecova, Petras Lisauskas, Darius Berulis

Spektaklis vyks KOVO 25 d. 12 val.
Menininkų grupės „Žuvies akies“ studijoje,
adresu Naujoji Uosto g. 3, Klaipėda („Memelio miestas“).

Pasitiksime prie šlagbaumo.
Bilieto kaina 8 Lt, trukmė 40 min.
daugiau
http://www.facebook....61948700512081/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo go.wind.art: 22 kovo 2012 - 22:36
QUOTE(kroshkyte @ 2011 04 01, 16:41)
buvome spektaklyje TETIS  biggrin.gif  patiko  thumbup.gif  tikrai yra is ko pasijuokti  biggrin.gif

Prisiskaičiau daug gerų atsiliepimų ir nusipirkau bilietus thumbup.gif

http://www.bilietai.lt/lt/event/11601
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 23 kovo 2012 - 09:38
QUOTE(biscuit @ 2012 03 09, 10:14)
Gal kas buvote  „Apie ką kalba vyrai?“ Būtų labai įdomu sužinoti atsiliepimus  rolleyes.gif

Aš gerus atsiliepimus girdėjau, na, kad pramoginis toks, linksmas, bet matau jau į kitus bilietukus nusipirkot smile.gif
Atsakyti
Buvom "Meile pagal grafika", man labai patiko. Lengva gera komedija, geri aktoriai, super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 23, 09:44)
Aš gerus atsiliepimus girdėjau, na, kad pramoginis toks, linksmas, bet matau jau į kitus bilietukus nusipirkot smile.gif

Į šį taip pat planuoju eiti. Su merginų kompanija. Ačiū už komentarus 4u.gif
Atsakyti