Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

Jo, užvakar thumbup.gif aš ir nustebau dėl tos dalies ilgumo, nes namo parsiradau pusę pirmos nakties (nors gyvenu centre, vos kelios min. su auto). Ir dar labai taikliai priminei Taisyklę, būtent tai ir yra. Dabar kai parašei, susvyravo valtelė, ar tik nebus idėja iš ten rolleyes.gif Nes kažko tokio turi identiško broliško, tiesa?
Su drauge buvau, ji tokia visiška inteligentiška aukšto pilotažo natūra, tai visą vakarą ir važiuodamos namo keikėmės kai vežikai, ir negalėjom sustoti. lotuliukas.gif

Vaičiulytė yra kietesnė už Žemyną n kartu (na čia žinoma gal ir asmeninės simpatijos groja) ir jos laukia puiki ateitis. Aš ją "pagavau" visai atsitiktinai prieš kelis metus, kai buvo Klaipėdos teatro gastrolės Vilniuje ir žiūrėjau spektaklį 'Mergaitė, kurios bijojo Dievas', jis panašus taip pat į 'Išvarymą', apie laukinius devyniasdešimtuosius, banditus, v.ž. labai geras spektaklis (kaip suprantu taip pat kultinis anuose kraštuose), jei pasitaikys proga - lėk. Ir dabar ji vaidina sp. 'Akmuo'.

Repšys thumbup.gif Kaip buduliu gimęs, buduliu augęs ir buduliu gyvenantis, visiškas idealus personažas. O Ainis tai iš viso "ką ir komentuoti"..

Dar dabar jaučiu tą spektaklį ir nežinau... Matyt vėl kada prie progos eisiu, gal kitais metais, kai pajusiu, kad reikia tos nenorminės leksikos, muzikos ir bydlų, ir dramos elementų. Kažkaip gerai kabino. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 04 06, 16:30)
Vaičiulytė yra kietesnė už Žemyną n kartu (na čia žinoma gal ir asmeninės simpatijos groja) ir jos laukia puiki ateitis. Aš ją "pagavau" visai atsitiktinai prieš kelis metus, kai buvo Klaipėdos teatro gastrolės Vilniuje ir žiūrėjau spektaklį 'Mergaitė, kurios bijojo Dievas', jis panašus taip pat į 'Išvarymą', apie laukinius devyniasdešimtuosius, banditus, v.ž. labai geras spektaklis (kaip suprantu taip pat kultinis anuose kraštuose), jei pasitaikys proga - lėk. Ir dabar ji vaidina sp. 'Akmuo'.

Vaičiulytę tik dabar atradau, pragooglinau kitą dieną, kas ji tokia ir labai užsimaniau pamatyti tą "Mergaitę, kurios..." Ir dabar supratau, kas ta graži moteris neseniai ant Moters viršelio buvo, labai buvo patraukęs akį tokių tobulų bruožų veidas biggrin.gif

Specialiai stengiausi kuo mažiau apie Išvarymą skaityt prieš pamatydama, tai dabar kai panaršiau, tai - o marija - kiek apie jį prirašyta... Ir atsiliepimai laaabai kontrastingi... Jau vien Račo atsiliepimas... tongue.gif

Man žiauriai faina būna, kai spektaklis prirenka pilną salę ir viliuosi, gal tiems talentams nereiks eiti į pigius tv serialus ar visokiose 'dzin" ir "oplia".
Atsakyti
Aš taip pat galima sakyt specialiai nieko neskaičiau, tik lyg tyčia padariau išimtį Račui lotuliukas.gif Ir dabar nieko neskaičiau, reik panaršyti prie progos biggrin.gif

Jei ir toliau tokius dalykus statys, teatras vis daugiau sutrauks jaunimo, o tai yra gerai. Dar labai giria OK Mirandą. Matei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 04 06, 18:43)
Aš taip pat galima sakyt specialiai nieko neskaičiau, tik lyg tyčia padariau išimtį Račui  lotuliukas.gif Ir dabar nieko neskaičiau, reik panaršyti prie progos biggrin.gif

Jei ir toliau tokius dalykus statys, teatras vis daugiau sutrauks jaunimo, o tai yra gerai. Dar labai giria OK Mirandą. Matei? 4u.gif

Į Mirandą norėjau pirkti bilietus su teatro dienos akcija, bet kaip tik 04.10 einu į Birutės Mar "Meilužį" nacionaliniame, tad Mirandą matyt teks palikti kitam sezonui... Man labi patinka P.Budrys, o va Airidos nesu mačiusi dar niekur...

O beje ar yra kas čia matę Mirandą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 06 balandžio 2012 - 19:34
Cha, o aš į Visuomenės priešą kitoje salėje lotuliukas.gif o Meilužis sudomino. Beje, berods nieko nemačiau B. Mar g.gif
Atsakyti
Buvau ir aš trečiadienį Išvaryme smile.gif (ir ne pirmą kartą)
Man tai atrodo, kad dabar truputį prie populiarumo ir Scenos kryžiai prisidėjo.

O dėl aktorių, tai norėčiau dėl Repšio ir Vaičiulytės paprieštaraut.
Nes Repšį, kiek aš mačius, tai jis visur labai panašus būna. Manau, kad šis vaidmuo ir yra toks pavykęs, nes jame jo pačio daug.
O va Vaičiulytė tai mane nuvylė Akmenyje. Nes jau tiek perspaudimo seniai esu mačius. Gera ji aktorė, bet kažkaip keistai ten tą savo gerumą išreiškė.

Atsakyti
Labas rytukas.
Geras pasiūlymas vilnietėms: Akcija spektakliui

Norėjau pasiteirauti, gal kuri matėte Šiaulių dramos teatro spektaklį vaikams "Blusyno pasakojimai"? Būčiau dėkinga, jei parašytumėte atsiliepimus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Netta @ 2012 04 07, 08:31)
Labas rytukas.

Kelintą kartą jau tą Hananą atveža į Vilnių? Gal ir norėčiau pamatyt, tik tada netinkama.

Norėjau pasiteirauti, gal kuri matėte Šiaulių dramos teatro spektaklį vaikams "Blusyno pasakojimai"? Būčiau dėkinga, jei parašytumėte atsiliepimus.  4u.gif

Čia pagal G.Morkūno knygą vaikams?
Atsakyti
QUOTE(Žaliai lyja @ 2012 04 06, 23:12)
Buvau ir aš trečiadienį Išvaryme smile.gif (ir ne pirmą kartą)
Man tai atrodo, kad dabar truputį prie populiarumo ir Scenos kryžiai prisidėjo.

Na kryžiai manau priduos daug populiarumo kitam sezonui, dabar dauguma bilietų jau išpirkta. Šiaip daug reklamos eina iš lūpų į lūpas: Matei? Nematei? Eina sau... Būtinai nueik.. Nerealus... " ir t.t. O ir šiaip piaro nemažai prasukta: stendai mieste nuo rudens, o jau kiek interviu ir straipsnių spaudoj ir internete buvo...

QUOTE(Žaliai lyja @ 2012 04 06, 23:12)
Nes Repšį, kiek aš mačius, tai jis visur labai panašus būna. Manau, kad šis vaidmuo ir yra toks pavykęs, nes jame jo pačio daug.

Repšys su savo fiziniais duomenimis ir išvaizda turbūt niekad negaus teigiamo personažo smile.gif Paskaičiau apie jį šiom dienom, žmogus ilgai savęs ieškojo, pedagoginiame gamtos fakultete mokėsi keletą metų, kol patraukė į aktorystę...
Atsakyti
Labas rytukas.

Norėjau pasiteirauti, gal kuri matėte Šiaulių dramos teatro spektaklį vaikams "Blusyno pasakojimai"? Būčiau dėkinga, jei parašytumėte atsiliepimus.  4u.gif

as irgi noreciau atsiliepimu apie si spektaliuka?
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2012 04 07, 09:31)
Čia pagal G.Morkūno knygą vaikams?

Pagal Gendručio Morkūno knygą 1 dalies kreivos istorijos iš berniuko ir mergaitės gyvenimo. Rašo, kad vaikams nuo 5 metų. Būtų įdomu sužinoti kokie atsiliepimai g.gif
Atsakyti
"Hanana, kelkis ir eik". Tema tokia, kokia rusiškai vadinama "černucha", bet man spektaklis labai patiko. Žiūrėjau Keistuoliuose, geriau būtų kita vieta... Aktorių vaidyba puiki. Ypač A.Paulavičius: vaidmuo toks, kad ištaria 3-4 žodžius per visas 3 valandas scenoje, bet koks išraiškingas! Bravo bravo!

Ilgai kaupiausi parašyti savo įspūdžius apie Bohemiečių operą "Manon Lesko". Per tą laiką pažiūrėjau ir kitą "Manon" - Massenet per Met transliaciją. Tai dar labiau sustiprino įspūdį kaip "mūsiškė" nuėjusi į išorinius efektus... Pirmoj vietoj kostiumai, visokie režisūriniai "sprendimai", o jau po to - dainavimas... Nekas, jeigu taip atsitinka operoje. Gal tiems, kas tokį pastatymą matė pirmą kartą, ir galėjo padaryti įspūdį. Man, deja, buvo vieni pasikartojimai ir prastas vokalinis atlikimas...

Šiandien einu atsisveikinti su spektakliu "Helverio naktis". Kaip skelbiama, išimamas iš repertuaro. Kas dar nematė - paskubėkit šiandien pamatyti. Labai labai geras.
Atsakyti