QUOTE(Foxė @ 2012 04 13, 12:56)
"Hanana, kelkis ir eik". Tema tokia, kokia rusiškai vadinama "černucha", bet man spektaklis labai patiko. Žiūrėjau Keistuoliuose, geriau būtų kita vieta... Aktorių vaidyba puiki. Ypač A.Paulavičius: vaidmuo toks, kad ištaria 3-4 žodžius per visas 3 valandas scenoje, bet koks išraiškingas! Bravo bravo!
Ilgai kaupiausi parašyti savo įspūdžius apie Bohemiečių operą
"Manon Lesko". Per tą laiką pažiūrėjau ir kitą "Manon" - Massenet per Met transliaciją. Tai dar labiau sustiprino įspūdį kaip "mūsiškė" nuėjusi į išorinius efektus... Pirmoj vietoj kostiumai, visokie režisūriniai "sprendimai", o jau po to - dainavimas... Nekas, jeigu taip atsitinka operoje. Gal tiems, kas tokį pastatymą matė pirmą kartą, ir galėjo padaryti įspūdį. Man, deja, buvo vieni pasikartojimai ir prastas vokalinis atlikimas...
Šiandien einu atsisveikinti su spektakliu
"Helverio naktis". Kaip skelbiama, išimamas iš repertuaro. Kas dar nematė - paskubėkit šiandien pamatyti. Labai labai geras.
Visus tris mačiau, skirtingi įspūdžiai, dėl Hananos pritariu. Helverio naktis pribloškė savo stiprumu. Buvau 'Paskutiniai mėnesiai', taip pat stiprus spektaklis, Budraitis energingas ir puikus, sėdėjau nei gyva, nei mirusi, pirmoje eilėje, todėl veik pusę spektaklio jis "kalbėjosi" su manimi akis į akį, kas dar labiau kabino. V.ž. dvi dienas po to aš juo gyvenau. Rekomenduoju kas nematė, bet jis ne kiekvienam patiks, tą taip pat supratau, jį reikia "pasiimti". Buvau su mama, tai ji labai "užsigrūzino". Vis tik paskendo tuose "paskutiniuose mėnesiuose", nors jai gyventi ir gyventi..
Mirandą ir man labai gyrė, todėl įrašytas į norimą. Bet dar ruošiuosi į dvi premjeras artimiausiu metu, nenoriu perdozuoti repertuaru.