Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

penktadieni ziurejau " Helverio naktis ", tikrai stiprus spektaklis, labai patiko thumbup.gif gal kas rekomenduotu panasu savo jega, itaigumu, vaidyba spektakli?
man paciai dar labai patiko " kai zmones vaidino Dieva"
Atsakyti
QUOTE(wwwlaima @ 2012 04 15, 15:35)
penktadieni ziurejau " Helverio naktis ", tikrai stiprus spektaklis, labai patiko thumbup.gif gal kas rekomenduotu panasu savo jega, itaigumu, vaidyba spektakli?

Pabandykit Koršunovo "Mirandą". Tik pertraukėlę padarykit, kad nebūtų per daug to paties...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foxė: 15 balandžio 2012 - 19:36
QUOTE(Foxė @ 2012 04 13, 12:56)
"Hanana, kelkis ir eik". Tema tokia, kokia rusiškai vadinama "černucha", bet man spektaklis labai patiko. Žiūrėjau Keistuoliuose, geriau būtų kita vieta... Aktorių vaidyba puiki. Ypač A.Paulavičius: vaidmuo toks, kad ištaria 3-4 žodžius per visas 3 valandas scenoje, bet koks išraiškingas! Bravo bravo!

Ilgai kaupiausi parašyti savo įspūdžius apie Bohemiečių operą "Manon Lesko". Per tą laiką pažiūrėjau ir kitą "Manon" - Massenet per Met transliaciją. Tai dar labiau sustiprino įspūdį kaip "mūsiškė" nuėjusi į išorinius efektus... Pirmoj vietoj kostiumai, visokie režisūriniai "sprendimai", o jau po to - dainavimas... Nekas, jeigu taip atsitinka operoje. Gal tiems, kas tokį pastatymą matė pirmą kartą, ir galėjo padaryti įspūdį. Man, deja, buvo vieni pasikartojimai ir prastas vokalinis atlikimas...

Šiandien einu atsisveikinti su spektakliu "Helverio naktis". Kaip skelbiama, išimamas iš repertuaro. Kas dar nematė - paskubėkit šiandien pamatyti. Labai labai geras.

Visus tris mačiau, skirtingi įspūdžiai, dėl Hananos pritariu. Helverio naktis pribloškė savo stiprumu. Buvau 'Paskutiniai mėnesiai', taip pat stiprus spektaklis, Budraitis energingas ir puikus, sėdėjau nei gyva, nei mirusi, pirmoje eilėje, todėl veik pusę spektaklio jis "kalbėjosi" su manimi akis į akį, kas dar labiau kabino. V.ž. dvi dienas po to aš juo gyvenau. Rekomenduoju kas nematė, bet jis ne kiekvienam patiks, tą taip pat supratau, jį reikia "pasiimti". Buvau su mama, tai ji labai "užsigrūzino". Vis tik paskendo tuose "paskutiniuose mėnesiuose", nors jai gyventi ir gyventi..

Mirandą ir man labai gyrė, todėl įrašytas į norimą. Bet dar ruošiuosi į dvi premjeras artimiausiu metu, nenoriu perdozuoti repertuaru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 16 balandžio 2012 - 19:41
Vakar buvau TETIS. Super linksmas spektaklis thumbup.gif Vyko New York klube. Man ten labai patinka, nes žiūrint galima paguršnoti kavutės su likeriuku blush2.gif Žodžiu double atraction thumbup.gif

Labiau tinkamas tiems, kurie jau turi vaikų. Su MB juokėmės iki ašarų lotuliukas.gif

http://www.bilietai.lt/lt/event/11601

Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2012 04 17, 12:10)
thumbup.gif Vyko New York klube. Man ten labai patinka, nes žiūrint galima paguršnoti kavutės su likeriuku  blush2.gif

Vat už tai ir nemėgstu ten eiti. Niekaip teatras man nesipaišo su kavute. Vienąsyk ten buvau, tai tas lėkščių, įrankių skambėjimas, nuolatinis komentavimas nuo gretimų staliukų - brrrr... Atsikandau to klubo visiems laikams biggrin.gif
Atsakyti
Tikriausiai nieko nenustebinsiu, jei parašysiu, kad net Didžiajame teatre propaguoja pavalgymą. O kartą man pasakojo, kad vienos šalies operos ir baleto teatre nieko nestebina, jei spektaklio metu išsitraukia... čeburėkus. biggrin.gif Tokia smarvė biggrin.gif Ten pas juos normalu.

O šiaip tai viau. unsure.gif

Nors jei reabilituojant New York'ą, tai ten toji aplinka daugiau primena kabareto klubo salę, todėl kai eini į a la kabaretą, tai ir gerti, ir valgyti, ir n kartų į WC sulakstyti spektaklio metu, ir nusigerti "fasonas". O kur dar gera nuotaika. Tiesiog kaip alternatyva rimtosioms salėms cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 04 16, 20:40)
Buvau 'Paskutiniai mėnesiai', taip pat stiprus spektaklis, Budraitis energingas ir puikus,

"Paskutinius mėnesius" dabar vaidina ne Adomaitis, o Budraitis?
Nors jei reabilituojant New York'ą, tai ten toji aplinka daugiau primena kabareto klubo salę,

Ot jeigu ten kas nors padarytų gerą klasikinį kabaretą, mielai nueičiau. Tik jau ne į spektaklį su likeriuku - ne mano "žanras"...
Atsakyti
4u.gif doh.gif doh.gif Visai susisuko. Tikrai Adomaitis. Ką reiškia skubėti dalintis viskuo. 4u.gif
Atsakyti
Man ypatingą įspūdį padarė "sofutės scena" Bohemiečių "Manon" - negaliu pamiršti... lotuliukas.gif
Čia palyginimui iš Metropolitano:
http://www.metoperaf...deos/manon.aspx
Atsakyti
Ryt pažiūrėsiu per normalų komp. Šiandien gavau nuoširdžią užuojautą dėl Manon Lesko, kad žiūrėjau pirmose eilėse. lotuliukas.gif Vyšniausko žliaugiantis prakaitas, tyškantis, ir visi kiti momentai buvo labai arti ir matomi. Pažįstama sėdėjo balkone ir dėl to tik džiaugėsi, tik vos neužmigo iš nuobodulio g.gif Ir dar taip taikliai pastebėjo, kad šis pastatymas kelių kitų spektaklių plagiatas - kopija. Dekoracijos, kostiumai, bendra idėja. Ir negaliu nesutikti.
Atsakyti
QUOTE(Foxė @ 2012 04 17, 22:04)

Ot jeigu ten kas nors padarytų gerą klasikinį kabaretą, mielai  nueičiau. Tik jau  ne į spektaklį su likeriuku - ne mano "žanras"...

Kai einu į New yorką stengiuosi sėstis viršuj ir kuo arčiau scenos. Tada nematau publikos, širdį mažiau skauda smile.gif
Dar į teatro prie staliukų temą. Girdėjau apie to pradininkus Lietuvoj: Vaidilos teatrą (bijau sumeluot, bet čia prieš kokių 15-20 metų turėjo būt). Tai pasakojo, kad ten publika bijodavo užsisakinėt. O jei jau užsisakydavo, tai jau taip viską atsargiai darydavo, kad tik nesuzvangėtų niekas. Va taip tai aš suprantu. smile.gif

Gal kas eina Dieviškosios komedijos žiūrėt kitą savaitę? Negaliu sulaukt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaliai lyja @ 2012 04 17, 22:36)
Gal kas eina Dieviškosios komedijos žiūrėt kitą savaitę? Negaliu sulaukt  ax.gif

Aha - einu!
Atsakyti