Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

Sveiki,

Vyras vis nori i Sapro sou nueiti. Gal kas buvote? Ar neteko nusivilti?
Atsakyti
Sveiki. gal ne cia pataikiau, bet gal kas galit padet ir patarti kaip gauti perziureti spektakli - Diskoteka. Jis gal kokiu 1980m. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte9999 @ 2012 09 21, 20:49)
Sveiki. gal ne cia pataikiau, bet gal kas galit padet ir patarti kaip gauti perziureti spektakli - Diskoteka. Jis gal kokiu 1980m. aciu 4u.gif

Atsimenu šį spektaklį... Gerulis wub.gif Mačiusi turbūt keliolika kartų. Bet dabar kaip jį pamatyt - neįsivaizduoju... Aišku, yra jis LRT archyuose, bandykit ieškoti kokių ryšių ten arba parašykit jiems laišką... Galų gale gal ir per TV parodytų, dabar II LRT kanalas "Kultūra" rodo visokius senus filmus ir spektaklius, gal ir nuo šio dulkes nubrauktų...
Mielai pažiūrėčiau smile.gif
Atsakyti
Žiūrėjau "Našlės" dramtetrio mažojoje salėje. Nieko labai blatno, nieko labai gero. Sakyčiau per prastas spektaklis tokiai aplinkai ir tokiems aktoriams. Jokių ypatingų emocijų ir jokio noro regėtį jį vėl "kada nors". Nerekomenduoju.

Saulius Balandis, kuris ten vaidino, labai išgąsdino unsure.gif Nežinau ar spektaklio metu buvo blaivus (sėdėjau pirmoje eilėje), bet kad įklimpęs į totalų alkoholizmo liūną - faktas. Bruožai jau "susigrupavę" kaip pas chroniuką. Gaila aktoriaus, toks vyras.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 09 22, 08:33)
Žiūrėjau "Našlės" dramtetrio mažojoje salėje. Nieko labai blatno, nieko labai gero. Sakyčiau per prastas spektaklis tokiai aplinkai ir tokiems aktoriams. 

Man tai buvo vienas prasčiausių matytų spektaklių...
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 09 22, 08:33)
Saulius Balandis, kuris ten vaidino, labai išgąsdino unsure.gif Nežinau ar spektaklio metu buvo blaivus (sėdėjau pirmoje eilėje), bet kad įklimpęs į totalų alkoholizmo liūną - faktas. Bruožai jau "susigrupavę" kaip pas chroniuką. Gaila aktoriaus, toks vyras.. unsure.gif

Vaje, kaip liūdna...
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2012 09 12, 16:43)
Skeriai - maciau, ir man patiko, nors ir nesukrete. Bet siaip liuks, stipri drama. smile.gif Ieskosiu NEMATYTOS dramos toliau.

O ar esat mačiusi "Akmenų pelenus"? Man labai patiko šis spektaklis, vienas geriausių kada nors matytų.
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2012 09 24, 15:46)
O ar esat mačiusi "Akmenų pelenus"? Man labai patiko šis spektaklis, vienas geriausių kada nors matytų.

Taip, maciau, ir man patiko. Tik butu dar labiau patike, jei butu "tradicine" vaidyba, o ne pasakojimas apie praeiti.
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2012 09 25, 11:31)
Taip, maciau, ir man patiko. Tik butu dar labiau patike, jei butu "tradicine" vaidyba, o ne pasakojimas apie praeiti.

Cituoji pati save. biggrin.gif O is tiesu, idomu, kas matete si spektakli ("Akmenu pelenai"), kaip jums tokia spektaklio forma, kai vyko praeities atpasakojimas kiekvieno personazo? Man kazkaip pasirode, kad jei butu parodyta viskas tiesiogiai, viskas butu dar stipriau, dar labiau sukrete... kazkaip man pasirode, kad cia imanoma buvo dar labiau paveikti ziurova, nei buvo padaryta.
Atsakyti
QUOTE(esta_esta @ 2012 09 18, 13:39)
Sveiki,

Vyras vis nori i Sapro sou nueiti. Gal kas buvote? Ar neteko nusivilti?

As irgi noreciau suzinoti ar verta g.gif
Atsakyti
QUOTE(sygore @ 2012 09 26, 16:17)
As irgi noreciau suzinoti ar verta  g.gif

Vadovas buvo, sake, nieko gero, visi anekdotai simtus kartu girdeti.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 09 26, 17:19)
Vadovas buvo, sake, nieko gero, visi anekdotai simtus kartu girdeti.

Man bent asmeniskai irgi dauguma anekdotu girdetu buvo, bet siaip kaip Sapras juos papasakoja, tai kad ir girdeti, bet prisijuokiau smile.gif Man asmeniskai labai patiko smile.gif Daug juoko ir teigiamu emociju wink.gif
Atsakyti
Kaip smagu grįžti į temą ir sveikinti su prasidėjusiu teatro sezonu ax.gif

Labai laukiu Sirenų užsienio programos, nors man visi jau dabar sako, kad Castelluci tikrai nepatiks man, kitoks mano teatro suvokimas (gėda, bet nemačiau nei vieno jo darbo į Lietuvą atvežto iki šiol)
Atsakyti