Sveiki,
Vyras vis nori i Sapro sou nueiti. Gal kas buvote? Ar neteko nusivilti?
Sveiki. gal ne cia pataikiau, bet gal kas galit padet ir patarti kaip gauti perziureti spektakli - Diskoteka. Jis gal kokiu 1980m. aciu

QUOTE(katyte9999 @ 2012 09 21, 20:49)
Sveiki. gal ne cia pataikiau, bet gal kas galit padet ir patarti kaip gauti perziureti spektakli - Diskoteka. Jis gal kokiu 1980m. aciu 

Atsimenu šį spektaklį... Gerulis

Mielai pažiūrėčiau

Žiūrėjau "Našlės" dramtetrio mažojoje salėje. Nieko labai blatno, nieko labai gero. Sakyčiau per prastas spektaklis tokiai aplinkai ir tokiems aktoriams. Jokių ypatingų emocijų ir jokio noro regėtį jį vėl "kada nors". Nerekomenduoju.
Saulius Balandis, kuris ten vaidino, labai išgąsdino
Nežinau ar spektaklio metu buvo blaivus (sėdėjau pirmoje eilėje), bet kad įklimpęs į totalų alkoholizmo liūną - faktas. Bruožai jau "susigrupavę" kaip pas chroniuką. Gaila aktoriaus, toks vyras..

QUOTE(Subjektyvi @ 2012 09 22, 08:33)
Žiūrėjau "Našlės" dramtetrio mažojoje salėje. Nieko labai blatno, nieko labai gero. Sakyčiau per prastas spektaklis tokiai aplinkai ir tokiems aktoriams.
Man tai buvo vienas prasčiausių matytų spektaklių...
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 09 22, 08:33)
Nežinau ar spektaklio metu buvo blaivus (sėdėjau pirmoje eilėje), bet kad įklimpęs į totalų alkoholizmo liūną - faktas. Bruožai jau "susigrupavę" kaip pas chroniuką. Gaila aktoriaus, toks vyras.. 

Vaje, kaip liūdna...
QUOTE(Atlantida @ 2012 09 12, 16:43)
Skeriai - maciau, ir man patiko, nors ir nesukrete. Bet siaip liuks, stipri drama.
Ieskosiu NEMATYTOS dramos toliau.

O ar esat mačiusi "Akmenų pelenus"? Man labai patiko šis spektaklis, vienas geriausių kada nors matytų.
QUOTE(Märchen @ 2012 09 24, 15:46)
O ar esat mačiusi "Akmenų pelenus"? Man labai patiko šis spektaklis, vienas geriausių kada nors matytų.
Taip, maciau, ir man patiko. Tik butu dar labiau patike, jei butu "tradicine" vaidyba, o ne pasakojimas apie praeiti.
QUOTE(Atlantida @ 2012 09 25, 11:31)
Taip, maciau, ir man patiko. Tik butu dar labiau patike, jei butu "tradicine" vaidyba, o ne pasakojimas apie praeiti.
Cituoji pati save.

QUOTE(esta_esta @ 2012 09 18, 13:39)
As irgi noreciau suzinoti ar verta

QUOTE(sygore @ 2012 09 26, 16:17)
As irgi noreciau suzinoti ar verta 

Vadovas buvo, sake, nieko gero, visi anekdotai simtus kartu girdeti.
QUOTE(linamog @ 2012 09 26, 17:19)
Vadovas buvo, sake, nieko gero, visi anekdotai simtus kartu girdeti.
Man bent asmeniskai irgi dauguma anekdotu girdetu buvo, bet siaip kaip Sapras juos papasakoja, tai kad ir girdeti, bet prisijuokiau

Kaip smagu grįžti į temą ir sveikinti su prasidėjusiu teatro sezonu
Labai laukiu Sirenų užsienio programos, nors man visi jau dabar sako, kad Castelluci tikrai nepatiks man, kitoks mano teatro suvokimas (gėda, bet nemačiau nei vieno jo darbo į Lietuvą atvežto iki šiol)

Labai laukiu Sirenų užsienio programos, nors man visi jau dabar sako, kad Castelluci tikrai nepatiks man, kitoks mano teatro suvokimas (gėda, bet nemačiau nei vieno jo darbo į Lietuvą atvežto iki šiol)