Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK, problemos, sprendimai

QUOTE(maybe24 @ 2011 04 11, 22:11)
Paklauskit asmeniskai Liomi arba Valenkos,jos labai vaizdziai nupasakos apie UK laukiancias gerybes  biggrin.gif

o taip, svarbiausia viska uzsirasinekit ax.gif
Atsakyti
jezau,moteros ko saukiat ant visos laiptines ? doh.gif
as gi, visada tamsoj ,tarp 19-20 val,raktus dalinu nuo council butu ir namu ,valgyt gi reik essen.gif dar atsirado privati konsultante siose temose ,tai susrinks klijientus blink.gif

nu va dabar sakykit ,destikit triniti.gif mergelka atsirado buto norinti,bet IN turi? nu ka ,pareguliuot galiu,tik stavke mano 10 000£ dar ,pries tai,isidarbinti tures,vaikui darzeli susirast ,moket mokescius,but gera sventoj zemej ,nu ir tada tegu vel pasirodo.kalbesimes kitaip.

Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2011 04 11, 23:01)
Child tax creditai mokami nuo vaiko gimimo,o suma priklauso nuo pajamu.Jei bendros pajamos nevirsija 40000 svaru ,jie priklauso o dekretines tam netrukdo

Tai as per savo bukuma praradau pinigu nes jau mano maziukas 2.5menesiuko. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 04 11, 23:02)
jezau,moteros ko saukiat ant visos laiptines ?  doh.gif
as gi, visada tamsoj ,tarp 19-20 val,raktus dalinu nuo council butu ir namu ,valgyt gi reik  essen.gif  dar atsirado privati konsultante siose temose ,tai susrinks klijientus  blink.gif

nu va dabar sakykit ,destikit  triniti.gif mergelka atsirado buto norinti,bet IN turi? nu ka ,pareguliuot galiu,tik stavke mano 10 000£ dar ,pries tai,isidarbinti tures,vaikui darzeli susirast ,moket mokescius,but gera sventoj zemej ,nu ir tada tegu vel pasirodo.kalbesimes kitaip.

kainos kyla ir stavkes irgi turi augti... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2011 04 11, 21:03)
Tai as per savo bukuma praradau pinigu nes jau mano maziukas 2.5menesiuko.  doh.gif

Manaukad sumokes uz praeita laika,jei paskambinsit greitu laiku.
Papildyta:
QUOTE(liomi @ 2011 04 11, 21:02)
nu ka ,pareguliuot galiu,tik stavke mano 10 000£.

Jei biznis gerai eisis,gal galim bendradarbiauti? Na 50/50 as jums laukiancius,jus man puse ju slamanciu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2011 04 11, 20:14)

Jei biznis gerai eisis,gal galim  bendradarbiauti? Na 50/50 as jums laukiancius,jus man puse ju slamanciu  cool.gif

va va lietuviai ,kur pinigai -ten ir draugai doh.gif ... mirksiukas.gif biggrin.gif

as jau galvojau ,kur jus dingusi Maybe24 ,nesirodet ax.gif jus tai tikrai globeja visu bedziu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 04 11, 20:02)

nu va dabar sakykit ,destikit  triniti.gif mergelka atsirado buto norinti,bet IN turi? nu ka ,pareguliuot galiu,tik stavke mano 10 000£ dar ,pries tai,isidarbinti tures,vaikui darzeli susirast ,moket mokescius,but gera sventoj zemej ,nu ir tada tegu vel pasirodo.kalbesimes kitaip.

Nu va bent vienur atitinku reikalavimus ax.gif Ir pradini inasa turiu bigsmile.gif Tai gal galima saskaitos nr gauti mirksiukas.gif ir paderint, kad butu namukas prestiziniam rajone, kapitalinis remontas privalumas, o jei dar masiniukas kieme butu tai dar 1000 prideciau cool.gif

Liomi, jei tureciau aukso medali tai tikrai kaip moteriai didvyriai prisekciau prie atlapo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 04 11, 22:02)
jezau,moteros ko saukiat ant visos laiptines ?  doh.gif
as gi, visada tamsoj ,tarp 19-20 val,raktus dalinu nuo council butu ir namu ,valgyt gi reik  essen.gif  dar atsirado privati konsultante siose temose ,tai susrinks klijientus  blink.gif

Liomi,be taves sitam forume liudna butu biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 04 12, 09:53)
Liomi,be taves sitam forume liudna butu biggrin.gif  thumbup.gif

aha,jai anglai paminkla pastatys ir medali duos.
Atsakyti
kokie komplimentai nuo pat ryto blush2.gif aciu merginos 4u.gif

Romuciuk,aha pastatys bigsmile.gif jei ne paminkla,tai sampo,jei ne anglai ,tai mano vaikai ,jei ne vaikai ,tai vyras,nu jei vyras ne,tai as jam,laisvai ! pioneers.gif brunette.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 12 balandžio 2011 - 09:42
QUOTE(liomi @ 2011 04 11, 21:36)

as jau galvojau ,kur jus dingusi Maybe24 ,nesirodet  ax.gif jus tai tikrai globeja visu bedziu  biggrin.gif  4u.gif

Astraus liezuvio man tikrai truksta,ale zinau,kur kreptis... nail.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2011 04 12, 09:43)
Astraus liezuvio man tikrai truksta,ale zinau,kur kreptis... nail.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti