Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK, problemos, sprendimai

QUOTE(whitey @ 2011 04 17, 10:19)
na,nereiktu tada kategoriskai 'jokiu' sakyti mirksiukas.gif juolab, rashot, jog 'nereikia'- ryt skambinu p. shimonytei biggrin.gif

siandien islydim vyra i uk,poto mes su vaikais po keliu men.tau jau atvykus reikes ir pasalpas tvarkytis mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, nereikia nuvertint savo vyro. Gaus superini darba ir nereiks pashalpu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 04 17, 14:16)
Na, nereikia nuvertint savo vyro. Gaus superini darba ir nereiks pashalpu thumbup.gif

tai aisku nepasiruose nesikelsim,cia humoro forma juk parasiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 04 17, 12:16)

thumbup.gif biggrin.gif

QUOTE(mitiene @ 2011 04 17, 12:26)

lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, as su tokiu gal kiek kvailoku klausimu, bet pildant ivairius dokumentus vis abejoju ka zymeti. esu issiskyrusi, tai UK skaitaus miss ar vis dar mrs? ar cia visiskai jokios reiskmes neturi? tai tik info reikalinga kreipiantis i mane? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimukas84: 17 balandžio 2011 - 17:19
QUOTE(raimukas84 @ 2011 04 17, 15:52)
sveikos, as su tokiu gal kiek kvailoku klausimu, bet pildant ivairius dokumentus vis abeju ka zymeti. esu issiskyrusi, tai UK skaitaus miss ar vis dar mrs? ar cia visiskai jokios reiskmes neturi? tai tik info reikalinga kreipiantis i mane? mastau.gif

rasyk Ms ir bus gerai 4u.gif g.gif
Atsakyti
jei nenorite pabrezti esanti Miss(mergina) ar Mrs (istekejusi moteris), tai rasykite Ms- tai tinka visoms moteriskoms gimines atstovems ,nepabreziant ju seimyninio statuso.
Atsakyti
aciu labai!
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2011 04 17, 09:48)
siandien islydim vyra i uk,poto mes su vaikais po keliu men.tau jau atvykus reikes ir pasalpas tvarkytis mirksiukas.gif

QUOTE(mitiene @ 2011 04 17, 12:26)

QUOTE(mitiene @ 2011 04 17, 15:17)
Labas vakaras.Nusipirkome bilietus su trim bagazais.Skrisiu viena su kudikiu ir dviem vaikais

nejuokinkit su humoro formom.
Atsakyti
O ka, zmogus gal jau 'pasiruoshe' biggrin.gif biggrin.gif O ir vyra ilgam paleidus po UK ganytis galima 'prisizaist' g.gif tad kontrole turi but bigsmile.gif
Atsakyti
O as svarstau viena klausima ka tokiu atveju geriausia daryti,pas mus niekas nesiruosia bute keisti langu ,vienas langas dabar ismuko,kad keli pirstai i lauka islenda lotuliukas.gif (juokas ima bet rimtai) ir dar mums nuo kaimynu pradejo vanduo varveti pelesis islindo.....Kazi kazkaip galima per valstybe buta nomuotis ar ne? prasyti consulinio buto? Ar geriau per agentura normalu imti ir tvarkytis House benefit?
Atsakyti
turbut "atskirais autobusais vaziuos ,islips skirtingose stotelese " ir taps vienisa mama blink.gif
Atsakyti