sveikos, as su tokiu gal kiek kvailoku klausimu, bet pildant ivairius dokumentus vis abejoju ka zymeti. esu issiskyrusi, tai UK skaitaus miss ar vis dar mrs? ar cia visiskai jokios reiskmes neturi? tai tik info reikalinga kreipiantis i mane?
sveikos, as su tokiu gal kiek kvailoku klausimu, bet pildant ivairius dokumentus vis abeju ka zymeti. esu issiskyrusi, tai UK skaitaus miss ar vis dar mrs? ar cia visiskai jokios reiskmes neturi? tai tik info reikalinga kreipiantis i mane?
jei nenorite pabrezti esanti Miss(mergina) ar Mrs (istekejusi moteris), tai rasykite Ms- tai tinka visoms moteriskoms gimines atstovems ,nepabreziant ju seimyninio statuso.
O as svarstau viena klausima ka tokiu atveju geriausia daryti,pas mus niekas nesiruosia bute keisti langu ,vienas langas dabar ismuko,kad keli pirstai i lauka islenda (juokas ima bet rimtai) ir dar mums nuo kaimynu pradejo vanduo varveti pelesis islindo.....Kazi kazkaip galima per valstybe buta nomuotis ar ne? prasyti consulinio buto? Ar geriau per agentura normalu imti ir tvarkytis House benefit?