Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK, problemos, sprendimai

tik jau nepradekit cia svetimu pinigu skaiciuot biggrin.gif ir 'gyvulys' mano pavartotas su " ",tad prasyciau nesuvulgarinti to
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 04 17, 20:34)
bigsmile.gif  a matei kiek jis pinigu turi?  lotuliukas.gif

ot velnias, busiu praziurejus unsure.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(whitey @ 2011 04 17, 21:33)
tik jau nepradekit cia svetimu pinigu skaiciuot biggrin.gif ir 'gyvulys' mano pavartotas su " ",tad prasyciau nesuvulgarinti to

sveikas atvykes i moteriska pasauli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 04 17, 18:33)
tik jau nepradekit cia svetimu pinigu skaiciuot

tikra tiesa..
avatras ne rodiklis ,bent jau mano atveju lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 17 balandžio 2011 - 21:15
ka cia tie pinigai- stumdau tas pacias kupiuras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 04 17, 18:58)
Jo, tikrai, beje, ar jums atrodo, kad galite kitus mokinti?

na taip,jei protingai patartu,tai zinoma dekingumas ir pagarba,o sarkazmas,izeidinejimai...tiek to,uzdavus klausima tikiuosi ,kad yra normaliu zmoniu,kurie atsako smile.gif
Atsakyti
kas yra tas REF number, kuris buna kazkuriioje metineje formoje, be jo , sako tax credit forma nepildoma...??
Atsakyti
QUOTE(Nulika @ 2011 04 18, 07:30)
kas yra tas REF number, kuris  buna kazkuriioje metineje formoje, be jo ,  sako tax credit forma nepildoma...??

P60-oje formoje galite ji rasti, Employer PAYE reference vadinas mirksiukas.gif bet jei nezinote, galite ir be jo pildyti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Ketiname pradeti tvarkytis working tax credit bet perskaicius jusu diskusija apie tai kad working tax credit reikes kazkada grazinti,kad tai kaip ir paskola, pradejo kilti abejones ar verta sitai pasalpai tvarkytis dokumentus? g.gif Diskusija buvusi keleta psl. atgal apie working tax credit grazinima sumaise visas mintis man blush2.gif
Atsakyti
na ka,prasideda. jau nebedalyvausiu,nepatinka itikinet 100kartu
Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2011 04 17, 00:45)
Aciu  4u.gif
O jei vyras nedirbo visus metus, o as gavau uz vaika, tai man rasyti tuos pinigus, kur gavau uz vaika, ar irgi ju neliesti?

tavo motinyste atostogu pinigai nesiskaiciuoja.
Atsakyti
QUOTE(liniukas01 @ 2011 04 18, 12:57)
tavo motinyste atostogu pinigai nesiskaiciuoja.

Ok tada, labai dekinga uz atsakyma. tik irgi labai idomu kaip ten su tuo grazinimu pinigeliu kitais metais, sakykim mes saziningai pranesam apie pasikeitusias pajamas (nes vyras dabar pradejo tik dirbti), tai vis tiek turesim grazinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2011 04 18, 14:31)
Ok tada, labai dekinga uz atsakyma. tik irgi labai idomu kaip ten su tuo grazinimu pinigeliu kitais metais, sakykim mes saziningai pranesam apie pasikeitusias pajamas (nes vyras dabar pradejo tik dirbti), tai vis tiek turesim grazinti? g.gif

Tai grazinti nieko nereikes tik reikia laiku jiemas pranesti apie pasikeitimus ir jie viska perskaiciuoja.
Atsakyti