QUOTE(Milux @ 2011 03 21, 20:53)
Ka tik isbandziau keletas spalvu is firmos Sugarflair , tai super

spalvos kokios turi but tokios ir isgaunamos, aiskus dar galimi varijantai sviesesniu ir tamsesniu atspalviu, beje man reikalinga bordine tai uzisakiau is tu rubby, jai mazai idedi tai grazi ryski raudona gaunasi , o daugiau tada bordine.Kazkaip niekas cia neminedavo nieko apie siuos dazus tai buvo labai idomu, nes Americolor(jai teisingai parasiau

) tai problematiska uzsisakyt, o va situos tai lengviau.Gal juos dar kas naudojate?
aš naudoju ko gero visas Sugarflair spalvas (na keleto žalių dar nesu išbandžius). Tikrai geri dažai, o svarbiausia - be skonio. Ir ant jų yra galiojimo laikas nurodytas
Americolor atradau kaip gerą dažą tik tai pirktinei masytei dažyti. Nes americolor dažai turi kartų skonį, tačiau nepramuša masytės saldumo.
QUOTE(LadyAgne @ 2011 03 21, 21:23)
na nesigavo man

sunaudojau visa turima sokolada.. nezinau aks ne taip! gaunasi trapus..
aš seniai bedariau jau, bet man atrodo, kad tos masės jau niekaip neatgaivinsit. Jūs ją jau pirmu bandymu perkaitinot, ir viskas. Tai tas pats, kaip bandyt sudaigint virtą bulvę.
Imkit kitą porciją ingredientų ir darykit iš naujo. Tik darykit ant garų, ir kad joks lašelis vandens nepapultų į šokoladą, ir leiskit tam šokoladui ramiai ištirpti - sutrupinkit smulkiai, ir kai jau beveik pusiau bus ištirpęs, nukelkit nuo garų ir pamaišykit, likusi dalis ištirps nuo bendros šilumos.
QUOTE(ziulyte @ 2011 03 21, 23:54)
Sveikos, mielosios. O as pas jus su turbut visai kvailu klausimu - ar tortui - barbei lele perkat paprastam zaislu skyriuj ar ju yra kur jau paruostu tik iki liemens

Na ir gal kas bandet barbe kept ne is meducio? Jei koki rafaelo daryciau - nenugriutu ji man? Ar tureciau rafaelo aptepti vien sviestiniu kremu pries dedama pastiliaza, ar tiktu ir tas maisytas pusiausu su plakta grietinele? Aciu
Būna užsieniuos paruoštų lėlių pirkti. O aš tai pirkau paprastam žaislų skyriuj. Nori - kojas išimi, nenori, suvynioji į maistinę plėvelę ir įtaisai į tortinį "sijoną".
Manau, kad jeigu valgysit tortą tą pačią puošimo dieną, tai laisvai galit dėti pastilažą ant grietinėlės. Tačiau jeigu tortas lauks kitos dienos, tikrai praverstų šioks toks sviestinio kremo "gruntas" pastilažui.
AR nenugriūtų iš rafaelo? nenugriūtų. Jeigu turit nuojautą kaladėlių statyme į aukštį (na mano mažiausias tai stato į aukštį ir rėkia, kai anos nuvirsta), tai turėsit nuojautą ir torto kūrime
Papildyta:
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 22, 17:32)
Arba gerai išlygintas kremas ( rausvame ) ......arba labai prastai apdengta mase ( žydrame ) ....lieku prie kremo .
aš tai sakyčiau, kad žydras tortas yra dengtas mase, o ružavas tikrai yra dengtas kremu. Ir to kremo receptūra yra labai panaši į šitam forume vadinamą Šarlot kremą
(viena amerikietė man buvo kažkur parašius tą receptą, na bet tarp > 5000 email tikrai tingiu ieškot
)
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...