Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 5 tema

QUOTE(pincius @ 2011 04 07, 21:07)
sveikos,

sakykit jus man prasau,kaip jums uztenka kantrybes su tomis sauskelnemis 

Na man buvo idomus tas laikotarpis ,kaip po vienkartiniu daugartines pradejom.Tikrai kad daznai keiciu,bet tas vienkartines tikrai dazniau keiciau galvodama kokio ten brudo yra.Dabar pripratom prie daugkartiniu. smile.gif .tai tavoji mazute dar.Mes nuo kokio 5ar 6menesio pradejom daugkartines.Nakti mes dar su vienkartinem blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magira: 07 balandžio 2011 - 20:56
Aš po kiekvieno sušlapimo keičiu. Ir tai jei suvėlinu, tuoj bėrimai ir šutimai prasideda blush2.gif Tai per dieną 10 daugkartinių kai nieko sueina. Nakčiai vienkartines dedam. Žmogeliukui 11 mėn.

O Pinčiuko mažuli tik 3 sav, tai jie gi vos ne kas 15 min po lasiuka daro. Tikrai, kad dažnai tektų keist.
Tu , pinčiuk, daryk kaip merginos patarė - vilnonės kelnytės ir įklotukas. Greičiau džius ir lengviau keist bus. O jei dar įklotukas vystyklas ar marliukas keliagubai sulankstytas, tai dar greičiau džius. 4u.gif

O šiaip tai geriau turėt jų bent vienai dienai, kad pakaktų, kad skalbti nereiktų dažniau nei kartą per dieną.
Atsakyti
nu panos cia jus pavaret man naujiena...as savo Aisti uzauginau keisdama kas 2-3 h ir nieko mum nenutiko...kai vyresnis buvo ir visa nakti ismiegodavo...
ir sitam leliukui keiciu nuo 2 sav naudojam amziaus irgi tik kas 2-3 h...nu ir nieko...tik kai pakakoja keiciu iskart, plius mes oro vonias po 20 min darmes kiekvieno keitimo metu tai jis man ir issikakoja ir issisiusioja ant palutes, dar kokias dvi skalbt siunciam po kiekvieno vystymosi...nu tikrai nekeiciu kaskart pasiusiojus tada tikrai nieko neveikciau tik keisciau...kiek literaturos skaiciau kas 2 h pakanka keisti. g.gif
Atsakyti
Juračiuk, kiekvienam savo mirksiukas.gif Pagal savo vaiką jaučiam kaip kam ką reik daryti 4u.gif
Aš va pvz niekaip neįsivaizduoju, kaip reiktų naktį su daugkartinėm. Nes net vienakrtinės būna tooookioooos pilnos, kad vos atkelt galima. Tai daugkartines turėčiau keist mažiausiai 5 kart. Aš tiek nepajėgi naktį kilotis.
O kiti vaikai gal mažiau naktį aktyvūs šiuo klausimu.
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 04 08, 08:20)
kiek literaturos skaiciau kas 2 h pakanka keisti. g.gif

ir aš teip dariau ax.gif
Atsakyti
man irgi is pradziu stresas nuo to skalbimo ir keitimo buvo, bet dabar kaip ipratau tai kas 2-3val keiciu, o nakciai turiu pasisiuvusi vilnones kelnytes labai super atlaiko. dabar kazkada paemiau i rankas ta vienkartini tai net brrrrr kaip nukrate nuo to baisiai nemalonaus jausmo, kad jis lieciasi su jautria kudykio odele... o kas del to kad ilgiau pabuna ir parausta tai turiu pasisiiuvusi is naturalaus silko iklotuku, labai tinka lepiai odelei
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2011 04 08, 09:44)
Juračiuk, kiekvienam savo  mirksiukas.gif Pagal savo vaiką jaučiam kaip kam ką reik daryti  4u.gif
Aš va pvz niekaip neįsivaizduoju, kaip reiktų naktį su daugkartinėm. Nes net vienakrtinės būna tooookioooos pilnos, kad vos atkelt galima. Tai daugkartines turėčiau keist mažiausiai 5 kart. Aš tiek nepajėgi naktį kilotis.
O kiti vaikai gal mažiau naktį aktyvūs šiuo klausimu.

zinok man irgi taip atrode kai mazyliui savo 2 sav pabaigoje jau nutariau pradeti det medziagines. Bet kaip atrodo vienkartine su tuo paciu kiekiu slapimo ir kaip medziagine manyciau du skirtingi dalykai. Mano maziaus irgi issiputusios buvo labai sauskelnes atrode kad prisiusiota ten kazin kiek, o uzdejus medziagine nieko panasaus nebuvo. Visai nei viena nakti nebandet su medziaginem?
cia tikiuosi nesupratot mano tono nesteisingai, as tik issiziojus buvau, nes isitikinus buvau kad nereikia keisti kaskart pasiusiojus ir dabar bac naujiena issigandau negi kazka blogai darau... blink.gif
Atsakyti
Bandžiau aš. Kiaurai viskas man šlapia lieka. Nors dieną nešlampa. Gal todėl, kad daug valgo naktį.

Vyresnėlei dabar skelbsiu ultimatumą. Tuoj 3 metai,o nakčiai dar reik vienkartinių.
Vakar gavau tos impregnuotos medvilnės, bandysiu siūt ir rišt reikalą su vienkartinėm naktį. Nu kiek galima. Jau net pyktis ima, kai didelis vaikas ir negali ki WC nueit ax.gif
Atsakyti
va labai idomu nuo ko priklauso tas naktinis sisiojimas, mano aistis ismoko ant puodo sest praeita vasara ir eme verkt naktim i tualeta, dar 3 men pasitaikydavo avariju o dabar jau seniai viska pamirse esam...na ziuresiu kaip su mazuoju bus g.gif
Atsakyti
na, as ir nekeiciu po kiekvieno sysiojimo.. blush2.gif keiciu kai pabunda valgyt, tai kas kokias 2-4 valandas, kartais dar reciau.. O ir nakti keiciu viena kart... O kai nusikalus bunu, tai vienkartines dedu, ekologiskas naudojam, ismiegam visa nakti ir graziu (nei paraudusiu nei dar kokiu) uzpakaliuku pabundam smile.gif ax.gif Bet diena ir vedinames po kiekvieno keitimosi praktiskai.. Po koki pusvalanduka, kartais po valanda, tai kelios palutes keliauja papildomai skalbtis smile.gif

O vilnones kelnytes tikras geris del dregmes sulaikymo thumbup.gif net ir mano megsti ploni triusikeliai atlaiko dregme thumbup.gif

Merginos, gal kuri turit po ranka musu albumelio nuoroda?.. Labai noriu pacekavint kokiu ten groziu yra.. Senai bemaciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crazy woman: 08 balandžio 2011 - 11:20
nu nezinau,gal as cia tokia super jautruole esu, bet man tikrai nepakatu kas dvi val keisti doh.gif schmoll.gif nes pasysioja ne po lasiuka tikrai ir man gaila vaiko tuose sysaluose laikyti,gal isties kai bus siek tiek didesne,pasiteisins labiau tas dalykas g.gif tu vienkartiniu nenoriu...pasiprocedurinam ir mes, bet po puse val. laikyti vaika pliku sinkniuku kol kas nelabai galiu nes pas mus saltoka, tai pamelynuotu jinai man visa...nu zodziu kaip suprantu man dar reikia atkalineti sistema ir kantriai ziureti kas ir kaip biggrin.gif
Atsakyti
pincius, zinok tikrai labai skiriasi mazo gulincio leliuko ir jau lakstancio sauskelniu prisysiojimai, slapimai kiaurai ir keitimo daznis mirksiukas.gif As net draugei nelabai ka begaliu patarti, nes pas ja mazulyte lelyte, o mano bernas jau laksto. Tai jai vilnones slampa kiaurai, iskas buna greziama, o mums net ploniausios kelnytes laiko net nelanolizuotos g.gif O kartais ir is viso prilaikanciu nededam, laksto su medziagine, atlekia sako fuuu, ir imam zemen po vienno systelejimo. Kaip taip laksto lengva keist, nereikia nei rengt, nei ant stalo guldyt, kad jas nuimt biggrin.gif
Atsakyti