Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 5 tema

QUOTE(juraciuxzx @ 2011 03 29, 12:33)
DoNeila, cia paziurek
Prefold
4u.gif

QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2011 03 30, 10:32)
Aš irgi planuoju siūdintis, tai turiu išsisaugojus keletą nuorodų:
Pirma
Antra
Trečia

Tik man klausimas iš ko geriausia siūti flanelės, medvilnės ar froto, kad būtų ir užpakaliukas plonas ir gerai sugertų. Tie pirktiniai kiek suprantu yra iš medvilnės

Beje visai neblogas variantas, kurį užmačiau susiūti du sluoksnius medžiagos, o per vidurį padaryti ne storesnį sluoksnį kaip prefolde, o tiesiog palikti tušči` kišenę į kurią galima įdėti kokius ori įklotus

Oi kokių fainų nuorodų davėte ačiū laabai thumbup.gif
QUOTE(meduolia @ 2011 03 30, 11:14)
o dabar tai labai noriu bent pirmus mėnesius su prefoldais augint, nes ir užpakaliukas mažiau išsipučia ir daugiau tokių galima prisiūti 

Va būtent pirmiems mėnesiams (o ypač mano vasarinukui wub.gif ) ir noriu - užpakaliukas mažesnis, greičiau džius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 03 30, 11:14)
frotą gerai sega, bambuką, ypač prancūzišką bambuko frotą  smile.gif
aš savo mažiukui dabar siūsiu iš to prancūziško bambuko froto prefoldukus, su pirmu leliuku kažkaip net nebandžiau prefoldų segt, nors turėjau tuos bambino mio, bet kažkaip man ten atrodė sudėtinga, o dabar tai labai noriu bent pirmus mėnesius su prefoldais augint, nes ir užpakaliukas mažiau išsipučia ir daugiau tokių galima prisiūti  smile.gif

Meduolia, spaudėse prancūziško bambuko froto metro kaina 36lt. O kiek gaunas vieno savadarbio bambukinio prefoldo kaina?
Atsakyti
QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2011 03 31, 16:38)
Meduolia, spaudėse prancūziško bambuko froto metro kaina 36lt. O kiek gaunas vieno savadarbio bambukinio prefoldo kaina?

nežinau biggrin.gif

žodžiu dėl tų spaudžių pirkimo, ar vis tik kas nors apsiima? g.gif nes aš vis gi jaučiu pirksiu iš spaudes.ten.lt nes čia jei bursimes sudės muitus da visokius mokesčius ir bus kapiec unsure.gif gal norit kartus pirkt iš spaudžių su manim? pareketuosim spaudes ir bus gera kainikė, nereiks nė siųstis, nei vargt nei jaudintis? aš imu daug, tai taip a taip jau neblogai gaunasi, kas nori gali prisijungt smile.gif
Atsakyti
Sveikos as dar klausiu apie prefoldus.
Jeigu juos siuti su trim kisenen.Ideti i kisenes iklotus pvz i vidurini storesni i krastines plonesnius.Cia kad greiciau dziutu.Dabar vel kaip uzlijo 2 dienas ,tai neizdziun tie pampiai...
Atsakyti
meduolia as nesidedu, jau nusipirkau ax.gif ,
Magira man ta pati problema nebespeja dziuti, gal aks galit nuoroda sauskelnyciu kiseniniu iskarpos imesti?
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 04 01, 08:20)
nežinau  biggrin.gif

žodžiu dėl tų spaudžių pirkimo, ar vis tik kas nors apsiima?  g.gif nes aš vis gi jaučiu pirksiu iš spaudes.ten.lt nes čia jei bursimes sudės muitus da visokius mokesčius ir bus kapiec  unsure.gif gal norit kartus pirkt iš spaudžių su manim? pareketuosim spaudes ir bus gera kainikė, nereiks nė siųstis, nei vargt nei jaudintis? aš imu daug, tai taip a taip jau neblogai gaunasi, kas nori gali prisijungt  smile.gif

Man kaip nesiuvėjai visai tai nelabai apsiskaičiuoja kiek čią tų prefoldų gaunas, nes reikia pridėt 6-8% susitraukimo. Atrodo apie 2prefoldus iš metro 2x3x2 32x38 gaunas. Tai kaina beveik tokia pati kaip ir nuogimimo.lt. g.gif

Aš galvoju apie tą spaudžių aparatą, spaudese jis 89 dabar kainuoja. Čia kaina normali, didelė maža? Kas galėtų pasakyt iš vis ar tas aparatas geras smile.gif O kitas išpardaviminis, įdomu nuomonė ir apie jį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sibile @ 2011 04 01, 10:29)
meduolia as nesidedu, jau nusipirkau  ax.gif ,
Magira man ta pati problema nebespeja dziuti,  gal aks galit nuoroda sauskelnyciu kiseniniu iskarpos imesti?

Turiu tokią
Atsakyti
sunshine, galiu savo reples perparduot pigiau smile.gif vis gi su mano siuvimo tempais man reikia to preso galingo unsure.gif skauda man ranką kai per dieną bilekiek reikia sumušt spaudžių, tau jeigu tik buitiniam savam naudojimui tai pats tas tos replytės

dėl prefoldų savikainos reikia atidžiau paskaičiuot, negaliu aš daba taip iš akies primest biggrin.gif bet pigiau gaunasi nei pirkt gatavus, o ir prefoldą pasisiūt ne kažin kiek mokslo tereikia, pats paprasčiausias dalykas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 04 01, 10:55)
dėl prefoldų savikainos reikia atidžiau paskaičiuot, negaliu aš daba taip iš akies primest  biggrin.gif bet pigiau gaunasi nei pirkt gatavus, o ir prefoldą pasisiūt ne kažin kiek mokslo tereikia, pats paprasčiausias dalykas  ax.gif

Kai "primesit" pasidalinkit ax.gif
O kaip siuvat prefoldus? Aš kaip susidariau nuomonę iš internetinių nuorodų, tai susiūti du pilnus sluoksnius audinio ir dar per vidurį 1 sluoksnį įsiųt (čia apie bambukinius, nes medvilninių skirias sluoksnių kiekis)?
Aš pati siūt nemoku tai diktuosiu mamai kaip ką daryt, o gal ir pati bandysiu su siuvamaja išmokt, taip noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2011 04 01, 09:23)
Sveikos as dar klausiu apie prefoldus.
Jeigu juos siuti su trim kisenen.Ideti i kisenes iklotus pvz i vidurini storesni i krastines plonesnius.Cia kad greiciau dziutu.Dabar vel kaip uzlijo 2 dienas ,tai neizdziun tie pampiai...

o ne paprasciau tada du plonesnius prefoldus i viena sulankstyt? as kazkaip netycia prisikarpiau mazesniu paluciu, kad sulankscius i sauskelnes tilptu, tai jei zinau kad neuzilgo keisiu tai viena palute sulankstau, jei zinau, akd ilgiau nekeisiu tai 2 arba 3 smile.gif Paprasciausia flanele 30x40 susikirpus ir overloku apmecius esu, tai 2 palutes sudesu viena ant kitus ir perlenkiu ant 4 daliu.. ax.gif ir i marlinius vystyklus labai gerai pastorint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crazy woman: 01 balandžio 2011 - 10:16
QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2011 04 01, 10:07)
Kai "primesit" pasidalinkit  ax.gif 
O kaip siuvat prefoldus? Aš kaip susidariau nuomonę iš internetinių nuorodų, tai susiūti du pilnus sluoksnius audinio ir dar per vidurį 1 sluoksnį įsiųt (čia apie bambukinius, nes medvilninių skirias sluoksnių kiekis)?
Aš pati siūt nemoku tai diktuosiu mamai kaip ką daryt, o gal ir pati bandysiu su siuvamaja išmokt, taip noriu  blush2.gif

ko taip sudėtingai? biggrin.gif
aš nukirpau šonus vieno nereikalingo bambino mio prefolduko ir išardžius pamačiau kaip vizualiai ten viskas gražiai ir nesudėtingai sulankstyta smile.gif

nemoku nepasakoti kaip bet lenkiasi kraštai ir susilanksto taip, kad vidurys gaunasi keturi sluoksniai, šoniniai po du, tada gražiai užsiūni dvi siūles skersais ir šonus apmėtai overloku ar zigzagu čia jau pagal galimybes kaip kas ką naudoja ir vsio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 04 01, 11:35)
ko taip sudėtingai?  biggrin.gif
aš nukirpau šonus vieno nereikalingo bambino mio prefolduko ir išardžius pamačiau kaip vizualiai ten viskas gražiai ir nesudėtingai sulankstyta  smile.gif

nemoku nepasakoti kaip bet lenkiasi kraštai ir susilanksto taip, kad vidurys gaunasi keturi sluoksniai, šoniniai po du, tada gražiai užsiūni dvi siūles skersais ir šonus apmėtai overloku ar zigzagu čia jau pagal galimybes kaip kas ką naudoja ir vsio  smile.gif

Tikriausia toks būdas smile.gif
Atsakyti
as is bambuko pledo siuvau perfol atitikmeni. kadangi tas pledas labai storas as tik del grozio flaneles viena sluoksni dar papildoma prisiuvau ir viskas tiesiog 2 staciakampiai susiuti, vienas bambuko pledo kitas flaneles - kai susilanksto i 3 dalis jau laaaaabai storas iseina ir geria super - tik imetu i prilaikancias kelnytes ir viskas. Dabar tik reikia prilaikancias vilnones pasisiuti kol kas tik is pulo turiu.
Atsakyti