Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 5 tema

QUOTE(juraciuxzx @ 2011 04 11, 19:44)
na ten kaip raso instrukcijoje taip ir as darau tik as mililitrus matuoju su stiklinaite skalbimo skyscio ten sugraduota ir as neperskalaudavau niekada iki siol to lanolino

As visada isskalauju, taip ir instrukcijoj raso. Ir tik dabar susimasciau, kad gi per daug vandens pripilu. Gal cia mano beda bus smile.gif Tai uzmerkiau sivakar nakciai kaip priklauso. Ziuresiu kas bus smile.gif

Aciu visoms uz patarimus smile.gif

Kvaki, nuostabios kelnytes smile.gif Ir vis apie jas mastau, tik laiko nesurandu smile.gif O ar labai sudetinga tuos nasriukus megzti, nes aprasymas biski gazdina? Ir kaip kelnytes is priekio atrodo? Atsiprasau, jei biski ne i tema as cia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasarine: 11 balandžio 2011 - 21:07
QUOTE(Kvaki @ 2011 04 11, 21:25)
Mamos, kas vyresnius turit, kaip darot? Kad per visus šonus ar viršus neišbėgtų? Maniškė ant pilvo miega, tai matyt viskas ne pro ten kur reik išbėjo ir nesusigėrė  g.gif

nu keista cia man gal mergaitem kitaip...ir dar ant pilvuko miega. O kokio amziaus? mes iki metu ir 8 menesiu naudojom medziagines nebego mums niekas niekur kiaurai, bet jeigu vyresnis vaikas gal ir pusle didene tada nebezinau. g.gif
Atsakyti
Kvaki nerealiai linksmos kelnytes!!!
Atsakyti
laba diena!

pas mus siandien premijera - pirma nakti miegojo dama su daugkartine sauskelne ir viskas gerai smile.gif nei buvo tokia permirkusi ryte kaip tikejausi, nei reikejo keltis nakti keisti thumbup.gif tik miegojo nelabai ramiai, bet cia merginai apskritai budinga pastaruoju metu, tai kaip ir tiesiogiai daugkartines negaleciau kaltinti. O dejau tai kazkadais vyresneliui pirkta didele viskas viename imse vimse. reiks bandyti ir su savom migdyti, ziuresim kaip seksis.

o cia dar pasigiriu:
http://www.flickr.co.../in/photostream
http://www.flickr.co...in/photostream/
http://www.flickr.co...in/photostream/

jau kuris laikas ja pasiuvus, tik skubejau nufotografuoti dar nepanaudota... viduj dejau du storo froto sluoksnius, vidinis kanapinis, isore - pul. Ir kazkaip neskaitant to, kad ji traukia rimtus reikalus doh.gif (vos uzdedu ir jau prikrauta), bet viena karta kai neprikrove ir ilgiau pabuvo, pro sonus praslapo... o norejau jau tokios plonesnes panai...

Kvaki, labai nuotaikingai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
NIu grožiai.

Kvaki - belerinočka SUUUPER!!!

Etan - o kaip suderinai spalvytes. NIam niam, kur žydra ir ruda tai man niam niam blush2.gif

Aš susiftokinau irgi naujus savo materjolus, tai galit pažiūrėt. Ale į FB sudėjau, bet mažu matysis, nenoriu čia užgroozint daug fotkių wink.gif Tai Čia galit pažiūrėt

Aj, manoji ir šiandien su daugkartine miegojo (1,9 m.) Tai sekės gerai, tik ryte iš karto nepakeitėm, kažkaip užsimiršom visi, tai musiet rytas sisiojimo metas, tai pavarė kiaurai, nors atsikėlė tai sausais rūbeliais rolleyes.gif
Atsakyti
Kvaki...> labai linksmos kelnytės biggrin.gif Kitai žiemai reiks ir man primegzt ilgaklešnių su sijonukais - labai patogu : ir praktiška ir puošnu viename thumbup.gif

Pavasarine, pasipasakosiu ir aš kaip pas mus su tais šlapumais.
MŪsų sluoksnis toks: bambukinis prefoldas (sulanksčius jį išeina 6 sluoksniai bambuko) jame suvyuniotas dvigubo siūlo megztas "lietuviškos paprastosios" vilnos įklotas, dvigubos flanelės sauskelnė ir merino vilnos lanolizuotos kelnytės. Tai va toks sumuštinis mums atlaiko 2-3 val ( priklausomai nuo sysiojimo kiekio, žinoma).
Aš siūlyčiau pamėginti bambukinius įklotus (mano aprašytus prefoldus) ne sauskelnes ( kiek mačius tai bambuko sauskelnės yra dviejų sluoksnių bambuko, o vien prefoldą sulanksčius išeina jau 6 sluoksniai) .

Kai aš pradėjau naudoti sauskelnes tai buvau prisikarpius froto, maniau bus gerai, bet deja deja, frotas turi "nulinį" gabumą sugerti lyginant su bambuku ( mano patirtimi).

O peršlapti mes vistiek peršlampame kiaurai, tik kad tas šlapumas ne varvarntis, o pajunti šiltą drėgmę ir jau keliauji keisti.

Kaži ką dar čia norėjau papasakoti, bet berašydama pamiršau biggrin.gif

Atsakyti
labai grazus darbeliai, tikros darbstuoles 4u.gif thumbup.gif

o to bambukinio audinio tik per spaudes.ten galima isigyt ar gal yra kur gyvai paciupinet paziuret? gal kuri vilniaus Danesoj ar kokioj kitoj parduotuvej aptikot?.. g.gif
Atsakyti
dar buna maximose bambuko pledai, bet jie skiriasi nuo spaudziu bambuko, nors geria labai labai gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 04 12, 14:47)
dar buna maximose bambuko pledai, bet jie skiriasi nuo spaudziu bambuko, nors geria labai labai gerai  4u.gif

Vilniuje tai tikrai nebebūna, nes pati paėmiau paskutinius jau prieš kokį pusmetį. Tikrinom net per kompiuterinę sistemą kokiose parduotuvėse dar gali būti, bet nebėra jų.
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2011 04 12, 11:49)
Kvaki...> labai linksmos kelnytės  biggrin.gif Kitai žiemai reiks ir man primegzt ilgaklešnių su sijonukais - labai patogu : ir praktiška ir puošnu viename  thumbup.gif

Pavasarine, pasipasakosiu ir aš kaip pas mus su tais šlapumais.
MŪsų sluoksnis toks: bambukinis prefoldas (sulanksčius jį išeina 6 sluoksniai bambuko) jame suvyuniotas dvigubo siūlo megztas "lietuviškos paprastosios"  vilnos įklotas, dvigubos flanelės sauskelnė ir merino vilnos lanolizuotos kelnytės. Tai va toks sumuštinis mums atlaiko 2-3 val ( priklausomai nuo sysiojimo kiekio, žinoma).
Aš siūlyčiau  pamėginti bambukinius įklotus (mano aprašytus prefoldus) ne sauskelnes ( kiek mačius tai bambuko sauskelnės yra dviejų sluoksnių bambuko, o vien prefoldą sulanksčius išeina jau 6 sluoksniai) .

Kai aš pradėjau naudoti sauskelnes tai buvau prisikarpius froto, maniau bus gerai, bet deja deja, frotas turi "nulinį" gabumą sugerti lyginant su bambuku ( mano patirtimi).

O peršlapti mes vistiek peršlampame kiaurai, tik kad tas šlapumas ne varvarntis, o pajunti šiltą drėgmę ir jau keliauji keisti.
Kaži ką dar čia norėjau papasakoti, bet berašydama pamiršau biggrin.gif

Ir as galvoju apie tuos pacius bambukinius iklotus. Tik vis ekonomisciau norejos susisukti smile.gif Siandien priejau isvados, kodel man perslampa. Vilnones lanolizuotos kelnytes juk netampa kaip PUL, nelaidzios skysciams. Jos sulaiko dregme, bet ne skyscius. Tai greiciausiai mamos, korioms neperslampa, daug sluoksniu deda i sauskelne, ji is isores vos sudreksta, todel kelnaites ir atlaiko. As nelabai megeja daug prikist, man geriau dazniau keist. Tai jei as uzdelsiu, sauskelnes jau galima grezt smile.gif Uztat man taip ir gaunas smile.gif
Naja, bet as turiu sauskelne bambuko-medvilnes, paplidomai dar dviguba iklotuka visada dedu ir man lygiai kaip frotas su flanele mirksta. O is kur pirkai tuos bambukinius iklotukus? Reiks dar ir vilnoni iklotuka isbandyti smile.gif
Atsakyti
Ačiū mergiukai už įvertinimus aciuks.gif

Užsižaidė pagaliau vaikai su lėlėm, tai eisim dar ir lėlėm pampių siūt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine @ 2011 04 13, 10:02)

Naja, bet as turiu sauskelne bambuko-medvilnes, paplidomai dar dviguba iklotuka visada dedu ir man lygiai kaip frotas su flanele mirksta. O is kur pirkai tuos bambukinius iklotukus? Reiks dar ir vilnoni iklotuka isbandyti smile.gif

Žinok tikrai negalėčiau net lyginti froto ir flanelės su bambuku, nu didžiulios skirtumas man.
O vilnonį įklotuką tai būtinai pamėgink - tikrai padidina sugeriamumą.
Pirkau įklotus eko-sauskelnes.lt
Atsakyti