QUOTE(NAJA @ 2011 04 12, 11:49)
Kvaki...> labai linksmos kelnytės

Kitai žiemai reiks ir man primegzt ilgaklešnių su sijonukais - labai patogu : ir praktiška ir puošnu viename
Pavasarine, pasipasakosiu ir aš kaip pas mus su tais šlapumais.
MŪsų sluoksnis toks: bambukinis prefoldas (sulanksčius jį išeina 6 sluoksniai bambuko) jame suvyuniotas dvigubo siūlo megztas "lietuviškos paprastosios" vilnos įklotas, dvigubos flanelės sauskelnė ir merino vilnos lanolizuotos kelnytės. Tai va toks sumuštinis mums atlaiko 2-3 val ( priklausomai nuo sysiojimo kiekio, žinoma).
Aš siūlyčiau pamėginti bambukinius įklotus (mano aprašytus prefoldus) ne sauskelnes ( kiek mačius tai bambuko sauskelnės yra dviejų sluoksnių bambuko, o vien prefoldą sulanksčius išeina jau 6 sluoksniai) .
Kai aš pradėjau naudoti sauskelnes tai buvau prisikarpius froto, maniau bus gerai, bet deja deja, frotas turi "nulinį" gabumą sugerti lyginant su bambuku ( mano patirtimi).
O peršlapti mes vistiek peršlampame kiaurai, tik kad tas šlapumas ne varvarntis, o pajunti šiltą drėgmę ir jau keliauji keisti.
Kaži ką dar čia norėjau papasakoti, bet berašydama pamiršau
Ir as galvoju apie tuos pacius bambukinius iklotus. Tik vis ekonomisciau norejos susisukti

Siandien priejau isvados, kodel man perslampa. Vilnones lanolizuotos kelnytes juk netampa kaip PUL, nelaidzios skysciams. Jos sulaiko dregme, bet ne skyscius. Tai greiciausiai mamos, korioms neperslampa, daug sluoksniu deda i sauskelne, ji is isores vos sudreksta, todel kelnaites ir atlaiko. As nelabai megeja daug prikist, man geriau dazniau keist. Tai jei as uzdelsiu, sauskelnes jau galima grezt

Uztat man taip ir gaunas
Naja, bet as turiu sauskelne bambuko-medvilnes, paplidomai dar dviguba iklotuka visada dedu ir man lygiai kaip frotas su flanele mirksta. O is kur pirkai tuos bambukinius iklotukus? Reiks dar ir vilnoni iklotuka isbandyti