Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 5 tema

oho kiek grožybių prisiuvot bigsmile.gif thumbup.gif

aš tai tinginio pantis blush2.gif pasidarau tik tai kas jau būtina, o visa kita, siuviniai savo vaikui pamiršti blush2.gif smile.gif nieko gal pliupstels koks energijos šaltinis man dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 04 13, 13:08)
oho kiek grožybių prisiuvot  bigsmile.gif  thumbup.gif

aš tai tinginio pantis  blush2.gif pasidarau tik tai kas jau būtina, o visa kita, siuviniai savo vaikui pamiršti  blush2.gif  smile.gif nieko gal pliupstels koks energijos šaltinis man dar  biggrin.gif

as su tinginiu tau i kompanija blush2.gif kol mazosios subiniuko sauskelnytes nespaudzia, tai ir nauju siuti neskubu.. blush2.gif
Atsakyti
As irgi siuo metu prie tinginiu, nors ir medziagu turiu ir viska, bet nekyla rankos, kazkks virusas po tema sklando. Atsargiai siuvancios neuzsikreskit biggrin.gif
Atsakyti
o as vakar pasisiuvau smile.gif isbandziau bambuka is sapudziu, labai smagu siuti! ir per nakti gerai atlaike. dabar nusipirkau dazu, bandysiu nusidarzyti ir mazgei dar kelnes pasiuti
Atsakyti
QUOTE(Sibile @ 2011 04 14, 09:37)
o as vakar pasisiuvau  smile.gif  isbandziau bambuka is sapudziu, labai smagu siuti! ir per nakti gerai atlaike. dabar nusipirkau dazu, bandysiu nusidarzyti ir mazgei dar kelnes pasiuti

greitai isduok paslapti kur tokiu dazu galima nusipirkti? o vilna jais butu galima dazyt?
Atsakyti
juraciuxzx senuku pc yra vilnai ir medvilnei atskirai. buitines chemijos skyriuje. kaina 2lt su centais. pirkau juoda, geltona, raudona ir melyna. bet dabar paskaiciau kad reikia virti, tai reikia dar prasto puodo... teks dar puodo ieskoti. verysad.gif etiketej parasyta, kad ir kiausinius galima dazyti su jais, tai vadinasi nera ten labai daug blogio manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sibile @ 2011 04 14, 10:59)
juraciuxzx  senuku pc yra vilnai ir medvilnei atskirai. buitines chemijos skyriuje. kaina 2lt su centais. pirkau juoda, geltona, raudona ir melyna. bet dabar paskaiciau kad reikia virti, tai reikia dar prasto puodo... teks dar puodo ieskoti.  verysad.gif  etiketej parasyta, kad ir kiausinius galima dazyti su jais, tai vadinasi nera ten labai daug blogio manau  g.gif

automatinėj skalbiankėj galima. super gaunasi
Atsakyti
mamalora buk gera procesa aprasyk
Atsakyti
aš nesižaviu dažymu audinių jeigu tai nėra žolelių ar kitu natūraliu pagrindu pagaminti dažai schmoll.gif
audinys gali susigadinti, juk tame ir esmė, kad natūralus, nebalintas ar kitaip neapdorotas gaminys yra sveikiau nei dažytas, aš suprantu kad norisi gražiai papuošt vaiką, bet sauskelnių ar vilnos kelnyčių nedažyčiau blush2.gif kažkaip tegu būna ir netokie gražūs šitie reikalai, bet natūralesni, ekologiškesni blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mamukai, pagelbėkit, knisu senas temas ir niekaip neatrandu nuorodos į iškarpas.
Reikia man tos, kur taupo medžiagą ir šonuose susisega, bet ten tokia iškarpa buvo su dydžiais. Kad pagal dydį išsikerpi. Na su 4 ar 5 Skirtingo tipo linijom. Panašią į šią, tik su dydžiais http://www.easterbun...ads/Trainer.pdf
Atsispausdinau, išsikirpau iškarpą, daba žiū, kad netinka... o kompe pasirodo neišsisaugojau doh.gif

Reikia jau kažkokią linkų suvestinę pasidaryt, o tai vis prašom, ir vis kartojamės...
Atsakyti
laba diena visoms smile.gif as jusu temutej nedalyvauju, tik karts nuo karto pasiskaitau.. mazdaug uz menesio laukiam seimos pagausejimo ir noreciau pasiuti ir sauskelnyciu, ir vystyklu, ir iklotuku, bet nezinau kur nusipirkti audiniu. esu girdejus apie kazkokia audiniu parduotuve kur didelis pasirinkimas ir geros kainytes prie kalvariju turgaus - gal kas galetumet konkreciau nupasakot kaip ja rasti? buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaro @ 2011 04 21, 12:56)
laba diena visoms smile.gif as jusu temutej nedalyvauju, tik karts nuo karto pasiskaitau.. mazdaug uz menesio laukiam seimos pagausejimo ir noreciau pasiuti ir sauskelnyciu, ir vystyklu, ir iklotuku, bet nezinau kur nusipirkti audiniu. esu girdejus apie kazkokia audiniu parduotuve kur didelis pasirinkimas ir geros kainytes prie kalvariju turgaus - gal kas galetumet konkreciau nupasakot kaip ja rasti? buciau labai dekinga  4u.gif

http://www.audiniai.net/
Atsakyti