Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 5 tema

QUOTE(meduolia @ 2011 05 30, 22:36)
dalyvavom turgelį viskas buvo labai puikiai pasiprekiavom, pasireklamavom  biggrin.gif

gaila, kad nesusipazinom sad.gif nepabendravom...
Atsakyti
O Kaune kur turgus bus ?
Ir kada ?
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 05 30, 22:36)
Sveikos,

aš jaunas mėnulis patapau  blush2.gif dalyvavom turgelį viskas buvo labai puikiai pasiprekiavom, pasireklamavom  biggrin.gif dar vienas turgus laukia už poros dienų kaune ir tada pulsiu vytis ir paskaityt ką prirašėt  4u.gif

QUOTE(vėtrė 9 @ 2011 05 31, 08:41)
O Kaune kur turgus bus ?
Ir kada ?

Auuuuuuuuu kur kada ir man labai labai reik suzinot...pleeeeeeeeeease pasakykit, as nete neradau ir jau pries Vilniaus turgeli klausiu kas kur kaip
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif noriu dalyvaut
Atsakyti
http://www.kaunomamuklubas.lt/

ten susirasit tvarkaraštyje birželio 2d.
Atsakyti
Labutis visoms wink.gif wink.gif Gal kas žinote Klaipėdoje kur būtų galima nusipirkti bambukinio multino, veliūro, PUL medžiagos sauskelnėms? Būčiau labai dėkinga help.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsnis2 @ 2011 06 04, 11:45)
Labutis visoms  wink.gif  wink.gif  Gal kas žinote Klaipėdoje kur būtų galima nusipirkti bambukinio multino, veliūro, PUL medžiagos sauskelnėms? Būčiau labai dėkinga  help.gif

kiek zinau Lietuvoje tera si parduotuve:
http://www.kanapinisirbambukinis.lt/
dar sis tas cia
http://www.nuogimimo...ime-pacios.html

o gal as klystu?...gal jau ir parduotuvese didesniuose miestuose yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2011 04 11, 09:38)
O, ir vėl aš pramiegojau naują temą ir net 11 psl  lotuliukas.gif

Aš tai visus 21psl blink.gif doh.gif blush2.gif
Man jau seniai abidvi temos apie sauskelnes maišosi, kažkaip ir ten ir ten apie tą patį pakalbam, o aš čia galvą dar sukiau, kaip yr, kad niekas nieko nebesiuva doh.gif

Pasiuvau vakar naktį 3 sauskelnes, su įsegamais įklotais. Galvojau draugės vaikeliui bus, bet bais jau skystos plonos gavos, neturėjau iš ko, o taip užsikepus buvau..., kaip savam tai sueis, kad per plonos - galima storesnius įklotus pasisiūt, bet kaip dabar su tuo dovanojimu daryt? Dovanot, ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 06 05, 21:17)
Aš tai visus 21psl  blink.gif  doh.gif  blush2.gif
Man jau seniai abidvi temos apie sauskelnes maišosi, kažkaip ir ten ir ten apie tą patį pakalbam, o aš čia galvą dar sukiau, kaip yr, kad niekas nieko nebesiuva  doh.gif
Pasiuvau vakar naktį 3 sauskelnes, su įsegamais įklotais. Galvojau draugės vaikeliui bus, bet bais jau skystos plonos gavos, neturėjau iš ko, o taip užsikepus buvau..., kaip savam tai sueis, kad per plonos - galima storesnius įklotus pasisiūt, bet kaip dabar su tuo dovanojimu daryt? Dovanot, ne?  unsure.gif

ka reiskia plonos? kiek ir ko sluoksniu? g.gif
Atsakyti
Plonos - plonos. Aš plonas visad ir darau, itti bitti ir BabyKicks savadarbį hibridą smile.gif
Bet šitos ne tai, kad iš mažiau sluoksnių, tiesiog audiniai skysti.

Spalvota medvilnė iš išorės, viduj 2sl plono trikotažo. Ir su spaudėm įsisegantys įklotai: 3kart persilenkiantis- iš 3 sluoksnių flanelės, viršutinis iš 2sluoksnių flanelės ir kanapės flyzas arčiausiai užpakaliuko.
viso 11sl plonos flanelės ir vienas kanapės flyzo g.gif Vienam pasisiojimui ir tai klausimas ar atlaikytų doh.gif

už tai pasigirsiu, kad ir naktį pradėjom naudoti daugkartines wub.gif nors maitinu naktį kokius 3-4kartus, šlapinasi daug, reik būtinai naktį keisti.
Mano pastebėjimu miega ramiau, dar kažkada čia vienkartinę uždėjau - gi reik sunaudot, fui, kokios nemalonios, net rankos nebekyla dėt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 05 birželio 2011 - 21:55
QUOTE(Coccinela @ 2011 06 05, 22:17)
bet kaip dabar su tuo dovanojimu daryt? Dovanot, ne?  unsure.gif

ikelk mum, ivertinsim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2011 06 06, 07:18)
ikelk mum, ivertinsim wink.gif

tai kad nesimatys, iš nuotraukos visai neatrodo plonytės tongue.gif
user posted image
user posted image
šitas užmoviau savo vaikui, taip ir siuvau, vienas sau probą, o kitas - dovanai. reik naujo modelio arba kitaip spaudes kalt, dabartinės ties kirkšniuku gavos, gali spaust unsure.gif
user posted image
Atsakyti
labai grazu wink.gif tikrai dovanok wink.gif o is kur tokiu medziagu grazumai? g.gif
Atsakyti