Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 5 tema

QUOTE(JulieTa @ 2011 06 06, 09:27)
labai grazu wink.gif tikrai dovanok wink.gif o is kur tokiu medziagu grazumai?  g.gif

jau supakavau smile.gif
medžiagos čia patchworkinės, brangu... unsure.gif bet vasarą apmovei tokiom, marškinėlius ir drasiai gali eit į viešumą, o mergaitėms po suknele taigi iš vis super thumbup.gif jau gailiuos ne mergiotę augindama lotuliukas.gif
Atsakyti
Coccinela grozis neispasakytas ypac vysniu!!! apsveisk mane tundrele kas tas pathworkines?
Atsakyti
QUOTE(Sibile @ 2011 06 06, 18:46)
Coccinela grozis neispasakytas ypac vysniu!!! apsveisk mane tundrele kas tas pathworkines?

ačiū blush2.gif
patchwork - angliškai reiškia skiautinį. Nežinau, ar LT būna tokios pirkt unsure.gif na, turbūt, kad būna, juk moterys skiautinį irgi siuva LT, bet gal iš marškinių medžiagos?
Man patinka ši medvilnė tuo, kad nepalyginamai didesnis pasirinkimas nei flanelės ir bent kur aš perku, dar nenusiskalbė, jokių susigumulavimų ir pan. Bet sauskelnės kainą 2€ pakelia unsure.gif o sugeriamumui jokios naudos schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 06 birželio 2011 - 22:28
QUOTE(Coccinela @ 2011 06 06, 23:28)
ačiū  blush2.gif
patchwork - angliškai reiškia skiautinį. Nežinau, ar LT būna tokios pirkt  unsure.gif na, turbūt, kad būna, juk moterys skiautinį irgi siuva LT, bet gal iš marškinių medžiagos?
Man patinka ši medvilnė tuo, kad nepalyginamai didesnis pasirinkimas nei flanelės ir bent kur aš perku, dar nenusiskalbė, jokių susigumulavimų ir pan. Bet sauskelnės kainą 2€ pakelia  unsure.gif o sugeriamumui jokios naudos  schmoll.gif

as nebutinai is pachworking medvilnes virsutini sluoksni siuvu - tiesiog uzsienyje tos medziagos turi net dizaineriu vardus, o kokybiskos thumbup.gif tikrai labai labai...jei kisene leidzia patalyne fantastiska is tos medziagytes. tiesiog cotton fabric parasau ebay ir ieskau, kas grazu - mano komlektas laukia kol bus pabaigtas siuti...nors sukirpta dar lapkriti o iseina kad veliausiai susiusiu - as rasiau, kad dar groziu turesiu parodyt.
tiesa -babycord- fantastiska velveta smulku galima rast smile.gif

Bet tu Coccinela daug sluoksniu susiuvai...as varau tik 3 - medvilne del grozio+bambukas del sugeriamumo (vienas sluoksnis sauskelnes vienas sluoksnis viduje pritvirtintas iklotas ties klynuku)(BET AS SITAM REIKALUI PLEDA MAXIMOJE PIRKTA SUKARPIAU), beje vienas jau isbandem neiskentem -kiek kiek didokos, bet labai fainos.
Ai tiesa tai as iklota dvigubo bambuko trilinkai sulanktyta idedu...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 06 06, 23:51)
as nebutinai is pachworking medvilnes virsutini sluoksni siuvu - tiesiog uzsienyje tos medziagos turi net dizaineriu vardus, o kokybiskos  thumbup.gif tikrai labai labai...jei kisene leidzia patalyne fantastiska is tos medziagytes. tiesiog cotton fabric parasau ebay ir ieskau, kas grazu - mano komlektas laukia kol bus pabaigtas siuti...nors sukirpta dar lapkriti o iseina kad veliausiai susiusiu - as rasiau, kad dar groziu turesiu parodyt.
tiesa -babycord-  fantastiska velveta smulku galima rast smile.gif

Bet tu  Coccinela daug sluoksniu susiuvai...as varau tik 3 - medvilne del grozio+bambukas del sugeriamumo (vienas sluoksnis sauskelnes vienas sluoksnis viduje pritvirtintas iklotas ties klynuku)(BET AS SITAM REIKALUI PLEDA MAXIMOJE PIRKTA SUKARPIAU), beje vienas jau isbandem neiskentem -kiek kiek didokos, bet labai fainos.

user posted image

thumbup.gif sitos labai fainos.
As irgi galvoju, kad trigubas bambukas gerai sugeria ir minksta vaikui. O jei ka dar galima papildomai ir ikloteli ideti.

Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 06 06, 22:51)
as nebutinai is pachworking medvilnes virsutini sluoksni siuvu
(...)
Bet tu  Coccinela daug sluoksniu susiuvai...
(...)

Tai aišku, kad nebūtina ta patchwork, bet aš einu į univermagą ir išsirenku. Pliusas, kad vietoj 50cm kartais ir 70cm atkerpa už tą pačią kainą biggrin.gif O gyvoj parduotuvėj vis tik patchworko medžiagos gražiausios smile.gif

Nesunku paskaičiuot hihihi.gif tavo bambuko pledas ir mano 3 sluoksniai plonosios flanelės - tas pats kas porškė ir zaparožkė biggrin.gif Mano sauskelnės gavos minimaliausio storumo, būtų plonesni - tai jau triusikėliai būtų. Vakar išbandėm, vieną kart pasisiojo ir jau peršlapo lauk. Nors vakar tai viskas kažkodėl plaukė doh.gif
Atsakyti
bet tai tokios medzaigos tik uzsienyje... o siustis jauciu bus brungu...
Atsakyti
juraciuxzx, koks bicas fainuolis smile.gif ir sauskelnes - superines smile.gif
manau siustis gaunasi irgi nepigiai sad.gif bet jei susikooperavus... g.gif
Atsakyti
Coccinela, ypač tokiem orams kaip dabar, super plonesnis įklotas.
Kam tu storiausiu sumustiniu, kai ir taip karsta.

Pastarosiom dienom kaime sėdim (net miegam palatkėse) ir viskas tik su daugkartinėm. Tai sveičiau šonan visus bambukus. Plonytės medvilninės kišeninės sauskelnės, ir jei jau į žmones reik eiti, tai tada įklotas, kad baloj neliktų stovėt. Praskalavai, saulė pakaitina, net per valandą išsdžiūna. thumbup.gif
Papildyta:
Dėl medžiagų, tai tikrai medvilnė fainiau. Bet ir LT galima gaut, tik ne tokių superiškų pasirinkimų, bet tikrai daugiau nei flanelės, ir taip greit nesusidėvi.
Aš dabar tai jau prisiuvau "topų" pagal mane" išorė dėl grožio medvilnė marga, o vidus tarybinės flanelės. Super thumbup.gif Ta tarybinė flanelė, taip sugeria, kad vaikas net nesupranta, kad šlapias,o rašto vis vien nesimato, nes medvilnė viršuj hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2011 06 07, 17:46)
Aš dabar tai jau prisiuvau "topų" pagal mane" išorė dėl grožio medvilnė marga, o vidus tarybinės flanelės. Super  thumbup.gif

gal parodysi? g.gif nelabai as isivaizduoju kokia medvilne dedat ant virsaus g.gif ar tokia ale trikotaza? g.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 06 06, 23:51)

nu labai jau fainuoles kelnytes thumbup.gif

as nusipirkus dabar dryzuoto trikotazo: ruzava su ruda, o vidiniam sluoksniui balta, bet vis neprisedu, dar noriu nesyne pabaigt ax.gif
Atsakyti
pagalvojau dabar, kad aš į juračiuko sauskelnes žiūrėjau ilgai, analizavau iškarpą lens.gif ir visai nepagyriau, kad labai gražios blush2.gif
Juračiuk, o kiek tu spaudžių įkali į šitokias kelnytes?
Atsakyti