Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 5 tema

QUOTE(Coccinela @ 2011 06 09, 00:18)
Tema vadinasi Daugkartinės ekologiškos sauskelnės. Ten ne apie siuvimą, o apie naudojimą daugiau, nu bet ir šitoj temoj būna apie lanolizavimą pakalbam...

AAA žinau šią temą, tik joje nesilankau, nes nieko ekologiško savo sauskelnėm nenaudoju ... Na apart pačios idėjos naudoti daugkartines sauskelnes biggrin.gif Tai jei jau ten pliurpiat, reiks užeit paskaitinėt smile.gif
Atsakyti
Sveiktues,

ir as galvoju intensyviai savo mazaja vystyti vystyklais, nes sauskelniu nepasisiusiu, ne man blush2.gif

Turiu daug marles. O kaip jas daryti? sukerpi keturkampi ir viskas lankstai ar kazka dar kur siuti reikia? Gal zinot kur gauti snappy segtukus?

Labai dekui uz patarimus.
Atsakyti
QUOTE(kuistukas @ 2011 06 10, 10:02)
Sveiktues,

ir as galvoju intensyviai savo mazaja vystyti vystyklais, nes sauskelniu nepasisiusiu, ne man  blush2.gif 

Turiu daug marles. O kaip jas daryti? sukerpi keturkampi ir viskas lankstai ar kazka dar kur siuti reikia? Gal zinot kur gauti snappy segtukus?

nete info tikrai daug, tereikia paieskoti unsure.gif

user posted image

user posted image

daugiau
Kaip vystyti

Snapiu buna pirkti visose vystyklais ir sauskelnemis prekiaujanciose parduotuvese
Atsakyti
QUOTE(kuistukas @ 2011 06 10, 09:02)
Sveiktues,

ir as galvoju intensyviai savo mazaja vystyti vystyklais, nes sauskelniu nepasisiusiu, ne man  blush2.gif 

marles reikia apsiuti tuos krastelius kur kirpai, antraip skalbiant viskas issipesios, nes ji juk retai austas audinys, paskui netycia is skalbykles gali tik siulu kamuoliuka issiimti mirksiukas.gif

o snappy galima nusipirkti cia ir cia ir dar cia rasakila rasakila turi ir parduotuve vilniuje, galima ir nuvaziavus nusipirkti (jei esi vilniete), nereiktu siustis wink.gif
Atsakyti
Labukas, seniai berašiau ax.gif

Pridirbau šian va:

user posted image

Sibile - kur dingai? Ar galiu perleist kitai mergaitei suknutę?
Atsakyti
Tomy, labai faina, ir siuo metu man labai aktualu, mes vakar irgi paplusejom biggrin.gif veliau gal ikelsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomy @ 2011 06 12, 23:34)
Labukas, seniai berašiau  ax.gif

Pridirbau šian va:

user posted image
Sibile - kur dingai? Ar galiu perleist kitai mergaitei suknutę?

nea Tomy neperleisk... kada vaziuoji is darziuko pasiimti savo dziaugsmu ateiciau iki darziuko...
Atsakyti
Šiandien būsiu apie 16.30-17.00
Pasuk, kaip tik turiu pasiėmusi berods.

4u.gif
Atsakyti
Tomy, kur tokios kantavimo gumos gavai? o cia PUL?...

Merginos vilnietes kas man galit pagelbet...jeigu audiniu parduotuveje butumete labai iekau tokios su avytem drobeles, BUTENT ZALIAM FONE, maciau www.audiniai.net yra tokios, bet netu neprekiauja nes laiska rasiau man neatrase.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 13 birželio 2011 - 19:13
Tomy ----<----@ lovely!!! taip mano mazge atrodo!!! o lelyte bijau, kad ilgai netrauks lotuliukas.gif dabar reik kojniu zaliu ir eisim spacieruot smile.gif
dabar gavau is spaudziu PUL'o eisiu siut triusikeliu, pagal kokias iskarpas darot imeskit man prasau ax.gif
juraciuxzx: jei vaziuosiu savaitgali turgun parasysiu ir nupirksiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sibile: 13 birželio 2011 - 22:03
siile, ir mum aktualu triusikeliai, jei ka sumastysi, pasidalink wink.gif nes as irgi apsipirkau zalioj stotelej ir vakar spaudese uzsisakiau. tai irgi noriu jau labai kibt i darbus biggrin.gif
Atsakyti
nu del atprastukiu tai as dar nepasisiuvau, bet iskarpa jau lyg turiu...ar jus apie paprastus apatinukus kalbat? g.gif blyn kad laiko ner visai...bet tikiuosi per savaitgali jau kazka nuveikt ir tada papasakosiu kas ir kaip smile.gif
Atsakyti