Taip apie parduotuvę, būna na tuos vadinamus palinkėjimus galima daug kam naudoti, konsultante sakė jog vieni nuotraukas klijuoja, kiti užrašams naudoja ir pan. Jų yra įvairių dydžių, man tiko, tokia primenanti senovę tai aš ir pritaikysiu vestuviniams linkėjimams, o šiaip skonio reikalas

laba...
as tai manau, kad toks sumanymas, kad sveciai rasytu i jaunuju knygele ar albumele palinkejimus yra saunus, nes jis liks visam gyvenimui prisiminimas.
As tai nieko neradusi, nusipirkau elementaru nuotrauku albuma su lipniais bespalviais lapeliais i kuri duosiu rasyti sveciams palinkejimus..
Tik stai problema, permazai jame yra lapu :emoticon(':oh')
as tai manau, kad toks sumanymas, kad sveciai rasytu i jaunuju knygele ar albumele palinkejimus yra saunus, nes jis liks visam gyvenimui prisiminimas.
As tai nieko neradusi, nusipirkau elementaru nuotrauku albuma su lipniais bespalviais lapeliais i kuri duosiu rasyti sveciams palinkejimus..
Tik stai problema, permazai jame yra lapu :emoticon(':oh')
labai faina toks dalykelis, as galvojau, kad ir mano vestuvese bus kazkas panasaus, bet as patyi nesusipratau nusipirkti, nes kazakip galvojau, kad gal sesuo ar pirsliai sugalvos, nes man taip ir buvo sakyta, tai dabr neliko nieko tokio o labai noretusi, as kiek atsimenu kiek esu buvusi vestuvese, tai visada buvo toks dalykas ir tai yra lab ifaina, todel pasirupinsiu, kad tai butu per sesers vestuves

Kažko tokio, kur svečiai surašytų savo linkėjimus, aš ieškosiu šioje temoje rekomenduotoje "Mažojoje Indijoje", dar galvoju gal "Izidėje" galėtų kažkas būti, ateinantį savaitgalį pasidairysiu Kaziuko mugėje, gal dar ir koks albumas tiktų tokiam dalykui
o jeigu jau nieko nerasiu, tai mėginsiu pati kažką meistrauti
Tik dar reikia sugalvoti kokį kreipimąsi į svečius, kad jie rašytų palinkėjimus

QUOTE(Žydraakė @ 2006 02 26, 13:19)
Kažko tokio, kur svečiai surašytų savo linkėjimus, aš ieškosiu šioje temoje rekomenduotoje "Mažojoje Indijoje", dar galvoju gal "Izidėje" galėtų kažkas būti, ateinantį savaitgalį pasidairysiu Kaziuko mugėje, gal dar ir koks albumas tiktų tokiam dalykui
o jeigu jau nieko nerasiu, tai mėginsiu pati kažką meistrauti

taves gi tada nebus... tiesiog reikia kad kazkas pasakytu, kad cia palinkejimu knyga ir paprasytu visu irasyti po linkejima, tai pvz. gali mama padaryti...
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 02 26, 20:43)
taves gi tada nebus... tiesiog reikia kad kazkas pasakytu, kad cia palinkejimu knyga ir paprasytu visu irasyti po linkejima, tai pvz. gali mama padaryti...
Na manęs nebus, bet vis tiek manau, kad kažkoks kreipimasis ar tiesiog gražūs žodžiai knygos pradžioje būtų gražu

Tik va dabar ką įkinkyti, kad surinktų iš svečių palinkėjimus

Labai sauni ideja ta palinkejimu knyga. Net nepagalvojau anksciau apie ja. na, l;aiko dar yra, tai bandysiu ieskot pirkt, arba teks patiems pasidaryti.

"Izidė" neprekiauja kažkuo panašiu į svečių knygą
Kaziuko mugėje buvau, mačiau tokias knygutes odiniais viršeliais, kaina apie 100 lt.
bet tikrai nebuvo už ką mokėti, nes ne vestuvėms taikyta, formatas mažokas, o vien tik už grynos odos viršelį tiek mokėti
Dar liko kaip variantas vienos forumietės pasiūlytą "Mažoji Indija"
Bet ir sesuo man siūlosi į pagalbą. Ji man organizuoja tokios knygos padarymą. Na tai nebūtų kažkas super, ką galima parsisiųsti iš Lenkijos ar UK. Tai būtų surišti spalvoti lapai su kokiu nors spalvotu kietu viršeliu ir gal dar kokius žiedelius ar rūtos šakelę įspaustų ant viršelio. Prašau pas ją pastelinių spalvų ir džiaugiuosi, kad pasisiūlė man pagelbėti

Sveikos, vakar mačiau tokias palinkėjimų knygeles (na kokie 15x20cm) Europoj 3 aukšte. Parduotuvė šalia sporto prekių (kiek pamenu). Jos gan paprastos, bet mielos.

QUOTE(1PuPa @ 2006 03 07, 08:40)
Sveikos, vakar mačiau tokias palinkėjimų knygeles (na kokie 15x20cm) Europoj 3 aukšte. Parduotuvė šalia sporto prekių (kiek pamenu). Jos gan paprastos, bet mielos. 

Gal pameni kokia konkrečiai parduotuvė ir kokia tos knygelės kaina

QUOTE(Žydraakė @ 2006 03 07, 08:44)
Kadangi mano šventė jau seniai praėjo, tai nelabai ir žiurėjau į kainą

QUOTE(1PuPa @ 2006 03 07, 08:54)
Kadangi mano šventė jau seniai praėjo, tai nelabai ir žiurėjau į kainą
. O parduotuvė tai ta, kur šiaip daug visokiausių dalykėlių namų puošybai, tikrai surasi, nes ten jos tik dvi (kitoje daugiausia indai). Knygutes gulėjo prie pat įėjimo ant staliuko.

Dėkui, pasižiūrinėsiu

Dabar suku galvą, ką užrašyti tos knygos pirmam lape

Prisiminiau, mano draugė Šveicarijoje vestuvių proga gavo iš giminių padarytą svečių receptų knygą. Visi svečiai turėjo surašyti savo skaniausius receptus jos su vyru šeimyniniam gyvenimui. Irgi graži idėja

Dar pagalvojau, galima palinkėjimų knygos pradžioje užrašyti "darnaus šeimyninio gyvenimo receptai" ir tegu svečiai rašo