Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių/ palinkėjimų knyga

QUOTE(Žydraakė @ 2006 03 07, 08:03)
Dar pagalvojau, galima palinkėjimų knygos pradžioje užrašyti "darnaus šeimyninio gyvenimo receptai" ir tegu svečiai rašo biggrin.gif

tikrai super ideja. as pagaliau radau knyga beveik kokios norejau (cia katytee tavo kalte, nes kai vienoj tavo ikeltoj amerikietiskoj nuoraukoj pamaciau viena, tai paskui man niekas nebetiko lotuliukas.gif )
Papildyta:
per savaite turetu ateiti, tai paziuresiu kaip realybej atrodys, tikiuosi gerai, nes prisikankinau tos knygos beieskodama karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(krista# @ 2006 03 08, 04:56)
tikrai super ideja. as pagaliau radau knyga beveik kokios norejau (cia katytee tavo kalte, nes kai vienoj tavo ikeltoj amerikietiskoj nuoraukoj pamaciau viena, tai paskui man niekas nebetiko lotuliukas.gif )
Papildyta:
per savaite turetu ateiti, tai paziuresiu kaip realybej atrodys, tikiuosi gerai, nes prisikankinau tos knygos beieskodama karsta.gif

Na labai jau grazi knyga wub.gif o is kur sita kur nuotraukoj ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2006 03 08, 00:58)
Na labai jau grazi knyga  wub.gif o is kur sita kur nuotraukoj ? bigsmile.gif

as sita ir uzsisakiau, cia nuoroda i puslapi

http://www.treasured...il.php?prod=101
Atsakyti
QUOTE(krista# @ 2006 03 08, 01:56)
Papildyta:

Gražu bigsmile.gif O tau užteks 28 lapų g.gif Aš tai dėsiu tiek lapų, kiek bus svečių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krista# @ 2006 03 08, 02:56)
Papildyta:

super thumbup.gif as ir panasios noriu:)
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2006 03 08, 07:50)
Gražu bigsmile.gif O tau užteks 28 lapų g.gif Aš tai dėsiu tiek lapų, kiek bus svečių ax.gif

tures uztekti, paskaiciavau, kad seimai po lapa. ir vistiek ne visi ten rasosi, tai manau tikrai uzteks
Atsakyti
"krista#
tikrai super ideja. as pagaliau radau knyga beveik kokios norejau (cia katytee tavo kalte, nes kai vienoj tavo ikeltoj amerikietiskoj nuoraukoj pamaciau viena, tai paskui man niekas nebetiko )
Papildyta:
per savaite turetu ateiti, tai paziuresiu kaip realybej atrodys, tikiuosi gerai, nes prisikankinau tos knygos beieskodama"

Butinai pranesk kaip realybeje atrodo, nes as irgi kai ka ten nusiziurejau...
Atsakyti
Tekstas sveciu knygos pradziai, angliska, bet mano poetinei sielai, tai tieisog labai labai nuostabus... blush2.gif
Atsakyti
labukas,
bazėje Kaune mačiau tokias knygas, (vakarų rampa 6 sandėlis ,ten kur kaba vestuvinės suknelės plakatas prie durų)
bet deje man jos nepatiko schmoll.gif
viršelis lyg lino ,na medžiaginis g.gif užrašas "palinkėjimai jauniesiems" arba du žiedai
viduje balti labai ,na nežinau kažkokia blanki ,neįspudinga, kaina 22 lt ,tikrai nedaug ,bet net ir tiek nėr už ką mokėt
tai mano nuomonė ,
pažiūrėkit kas ieškot

beje ten dar visokių smulkmenų yra ,taigi gal kam reik
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 10, 16:44)
Tekstas sveciu knygos pradziai, angliska, bet mano poetinei sielai, tai tieisog labai labai nuostabus...  blush2.gif

wub.gif net truksta žodžių...labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rituliukasss @ 2006 03 10, 19:07)
wub.gif  net truksta žodžių...labai 4u.gif

As ji megejiskai isverciau blush-anim-cl.gif: kazkur nuotaku temoj yra smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif aš irgi tokiu buvau kažkur aptikus inete, turiu omeny įvairiausių tekstukų, bet anglų kalba...sakiau išsiversiu ir dar savo pakursiu, bet kad neberandu to puslapio...šiaip tai pilna gražių tekstų, bet jie nekabina... ax.gif
Atsakyti