Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių/ palinkėjimų knyga

QUOTE(tasha @ 2007 06 19, 18:55)
Paprasyk drauges, kad i didele Marks & Spencer parduotuve nueitu ir prie remeliu ir paprastu albumu, vestuviniu albumu,jie turi ir sveciu knygas maniskes kaina 10£(50 lt) be keliu pensu, albumo 35£ kainos mazdaug visu panasios, jei ji zino tavo skoni tai manau, kad ka nors isrinks mirksiukas.gif

aciu aciu aciu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tuoj pat jai parasysiu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(jolita82 @ 2007 06 19, 19:00)
aciu aciu aciu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tuoj pat jai parasysiu  drinks_cheers.gif

beje, as visai ne i tema, SORIUKAS iskart, bet gal kur UK matei graziu setuku pirkt? as prie to paciu draugei rupesti uztraukciau ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Nežinau ar kalbėjot ta tema...? rolleyes.gif blush2.gif O su kuo duosit rašyti svečiams? Man tai labai gražu rašaliniu parkeriu rašytas tekstas, bet jaučiu, kad tėtis nelabai parašys...jam geriau šratinukas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2007 06 19, 19:48)
va sito tai nezinau, ne nesidomejau g.gif  Jei ka pamatysiu-parasysiu mirksiukas.gif

DIIIIIIIIIDELIS dekui drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kuzulis @ 2007 06 19, 20:04)
Nežinau ar kalbėjot ta tema...?  rolleyes.gif  blush2.gif  O su kuo duosit rašyti svečiams? Man tai labai gražu rašaliniu parkeriu rašytas tekstas, bet jaučiu, kad tėtis nelabai parašys...jam geriau šratinukas.  doh.gif

o geras, man net i galva neatejo g.gif doh.gif cia tai gerai paklausei, ot butu juoko buve, sau duodam sveciu knyga, o tie joje su spalvotais piestukais pasiraso lotuliukas.gif Jauciu , kad as rinksiuos arba rasalini arba zelini, kurie panasiai kaip rasaliniai, bet tikrai ne tusinuka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzulis @ 2007 06 19, 18:04)
Nežinau ar kalbėjot ta tema...?  rolleyes.gif  blush2.gif  O su kuo duosit rašyti svečiams? Man tai labai gražu rašaliniu parkeriu rašytas tekstas, bet jaučiu, kad tėtis nelabai parašys...jam geriau šratinukas.  doh.gif

Mes nusipirkom keleta geliniu juodos spalvos tusinuku. ax.gif Su parkeriu gali buti bedos, kai kurie zmoguciai labai negraziai parkeriu raso, paprastas tusinukas nelabai sventiska rolleyes.gif Mes pirkom juodus, nes sveciu knygos puslapiai ne balti, bet gelsvi, tai jaudai rasyta graziausiai atrodys wub.gif
Atsakyti
mums rase geliniais violetines spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 06 19, 21:09)
mums rase geliniais violetines spalvos  smile.gif

As irgi norejau violetinio ax.gif , bet ant gelsvu lapu nelabai matytusi g.gif Tai va ir pasirinkom juoda rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas turit tuos grazius zodzius kur reikia rasyti albumo pirmame lape,nes kur buvo temos pradzioje man neatidaro sad.gif, labai prasau smile.gif
Atsakyti
Mes taip pat nusipirkome gelinius tusinukus, emiau storesnius.
Norejau markeri nupirkti, bet bijau, kad gali persigerti lapai.
Papildyta:
O, tiesa. o ka rasysite pirmajame puslapyje? Patarkyte!
Nes man jau galva "nebedirba", liko savaite su trupuciu iki vestuviu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2007 06 20, 12:04)
Mes taip pat nusipirkome gelinius tusinukus, emiau storesnius.
Norejau markeri nupirkti, bet bijau, kad gali persigerti lapai.
Papildyta:
O, tiesa. o ka rasysite pirmajame puslapyje? Patarkyte!
Nes man jau galva "nebedirba", liko savaite su trupuciu iki vestuviu  ax.gif

(senoje temoje) viena forumiete graziai isverte tekstuka is anglu kalbos, turbut ji ir rasysiu g.gif
Atsakyti
as tai noriu labai tokios knygos, tai kai nusipirksiu manau irasyiu tuos zodzius is forumo ir gal musu nuotraukytes iklijuosiu
bet kol kas niekur nerandu pirkti tokiu albumu ir knygu, net salonuose foto, kaip kitos randa, net galva jau nuo visko skauda blink.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
as irgi paseksiu tuo pavyzdziu, nusipirksiu keleta geliniu tusiuku, tam atvejui jei pasimestu, ar siaip kokios bedos rolleyes.gif
Atsakyti