Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių/ palinkėjimų knyga

Tokia linkejimu knyga mums padare Elstera
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 20, 07:21)
labai grazus wub.gif

aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Joa @ 2007 06 20, 17:11)

Labai grazi knyga thumbup.gif
Papildyta:

Pas mus knygoje pirmajame puslapyje ir taip kazkas parasyta, nepame tiksliai, bet pati jau nieko neberasysiu rolleyes.gif
Atsakyti
o mazojoj indijoj tu kaune radai ar kitam mieste,nes as is kauno gal zinot kur as galeciau rasti.aciu
Atsakyti
QUOTE(rosvile @ 2007 06 21, 10:58)
Idekite tuos grazius zodzius kas nors,kur reikia rasyti pirmame lape 4u.gif labai prasau aciuks.gif

Prasau

Iš kiekvieno jūsų širdies;
Patirties nugyventų dienų,
Tebūnie tai knyga patarimų -
Išminties ir jūsų žinių.

Laimės, santarvės ir supratimo
Paslaptis lai šiuos lapuos atguls.
Tebūnie tai lyg vadovėlis,
Jei pečius mūs sunkumai užguls.

Parašykite savo mintis,
Palinkejimus, atminimus
Ir šita patarimų knyga
Dovana geriausia mums bus.
Atsakyti
Siaip apie tokia knyga nesu girdejusi... Bet ideja visai faina, kuo tpliau skaitau, tuo man ji labiau patinka smile.gif Tik va pati esu is Siauliu apskrities g.gif Jei gyvenciau Vilniuj ar Kaune butu paprasciau... 4u.gif Tai gal kas zinot kur ieskot tu sveciu knygu Siauliuose??? Is bedos foto albuma nusipirksiu ir pati ji padekoruosiu, bet noretusi grazios, tikros... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(InGridutia @ 2007 06 22, 00:16)
Siaip apie tokia knyga nesu girdejusi... Bet ideja visai faina, kuo tpliau skaitau, tuo man ji labiau patinka smile.gif Tik va pati esu is Siauliu apskrities  g.gif  Jei gyvenciau Vilniuj ar Kaune butu paprasciau...  4u.gif  Tai gal kas zinot kur ieskot tu sveciu knygu Siauliuose??? Is bedos foto albuma nusipirksiu ir pati ji padekoruosiu, bet noretusi grazios, tikros...  wub.gif

Siauliuose gali knygos paieskoti foto salonone, tikrai yra, pati maciau ax.gif Siaip, galima pirkti ir klasikini foto albuma.
PC "Saules miestas" pirmame aukste yra parduotuvele, ten visokios interjero smulkmenos, maciau yra graziu albumu, dabar nuolaida taiko 50 proc. thumbup.gif
Tikrai rasi, sekmes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo K_margo: 22 birželio 2007 - 08:57
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rosvile @ 2007 06 22, 09:52)
labai, labai didelis aciukas mirksiukas.gif

prasom prasom ner uz ka blush-anim-cl.gif thumb_yello.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
as siaip paprasiau, kad daruge paziuretu UK tokiu sveciu knygu, nu bet kazkaip mano sirdele linksta prie paprastu albumu, juk ju yra tokiu garziu Fuji salonuose, medziaga trauktu, karoliukais puostu wub.gif wub.gif wub.gif Galvoju, jog visdelto paaukosiu ta 60 litu ir toki nusipirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 23, 11:50)
O jau grozis.. 4u.gif  Kiek kainavo??

grazi ir kaina smile.gif 90 su centais. Cia pati maziausia, didesnes dar daugiau kainuoja. Bet kad man labai jau reikejo blush2.gif
Atsakyti
Musu palinkejimu knyga jau paruosta.
Zodziais pasinaudojau thumbup.gif , nieko geresnio tikrai nebuciau radus.
Sukau galva kaip reikes cia uzrasyti graziau. Drauge patare, parinkome worde grazu srifta ir uzdjome seno papiruso fona, paskui iskirpau ir priklijavau pirmame lape. Artodo SUPER!!! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo K_margo: 27 birželio 2007 - 11:24
QUOTE(Joa @ 2007 06 20, 20:11)

Tikrai kaip grazu wub.gif
Mums tai palinkejimu knyga padare pirsliene, bet aisku ne visi parase palinkejimus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzute @ 2007 06 27, 13:14)
Tikrai kaip grazu wub.gif
Mums tai palinkejimu knyga padare pirsliene, bet aisku ne visi parase palinkejimus  verysad.gif

liudna, kad ne visi supranta kaip bus idomu po daug metu pasiskaityti ir prisiminti
Atsakyti