Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių/ palinkėjimų knyga

Stai tokia padovanojo

user posted image

o cia pati dariaus

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
O kur Kaune kažką panašaus būtų galima nusipirkti??
Atsakyti
QUOTE(llauruze @ 2007 08 08, 22:36)
O kur Kaune kažką panašaus būtų galima nusipirkti??

as tai pirkau nuotrauku albuma ir dariau is jo
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2007 08 06, 14:48)
g.gif  g.gif kur radai bigsmile.gif  g.gif

kaune akropoli fudzi film salone
Atsakyti
radau kaune Tokia spaustuvele ....niu fain ir padarys man etiketes-lipdukus buteliams ir sveciu knyga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Niu per pora dienu padaro tai parodysiu ka ten prikurpem ax.gif ax.gif
Atsakyti
Aš tai vis dėlto pirksiu baltą nuotraukų albumą, nunešiu į tokią parduotuvę kad ją padekoruotų o į pirmą puslapį dėsiu žodžius kuriuos kažkas čia išvertė iš anglų kalbos (Ačiu labai 4u.gif ) tai juos man tokia moterytė užrašys biggrin.gif Tai ir turėsiu unikalią svečių knygą biggrin.gif ir dar reiktų nueiti į Pramuštgalvį užsisakyti tušinuką su vestuvių data biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2007 08 09, 19:38)
radau kaune Tokia spaustuvele ....niu fain ir padarys man etiketes-lipdukus buteliams ir sveciu knyga thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Niu per pora dienu padaro tai parodysiu ka ten prikurpem ax.gif  ax.gif

kur radai?
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 08 13, 16:53)
kur radai?

Kauno senamiestyje yra toks uzkampelis ...Indros Spaustuve ar kaskas panasaus mirksiukas.gif Tokiame kieme ax.gif daro visokius uzsakymus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(InGridutia @ 2007 08 09, 23:13)
Aš tai vis dėlto pirksiu baltą nuotraukų albumą, nunešiu į tokią parduotuvę kad ją padekoruotų o į pirmą puslapį dėsiu žodžius kuriuos kažkas čia išvertė iš anglų kalbos (Ačiu labai  4u.gif ) tai juos man tokia moterytė užrašys biggrin.gif Tai ir turėsiu unikalią svečių knygą biggrin.gif ir dar reiktų nueiti į Pramuštgalvį užsisakyti tušinuką su vestuvių data biggrin.gif

o kokie tie zodziai as permeciau, bet neradau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2007 08 13, 17:19)
Kauno senamiestyje yra toks uzkampelis ...Indros Spaustuve  ar kaskas panasaus mirksiukas.gif Tokiame kieme ax.gif daro visokius uzsakymus  rolleyes.gif

aciuks bigsmile.gif
Atsakyti
Stai tokia musu palinkejimu knyga. wub.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2007 08 14, 13:49)
Stai tokia musu palinkejimu knyga.  wub.gif 
user posted image

Super thumbup.gif
Gal isduotum paslapti, kur galima tokia isigyti ?
Vis pasiziurineju, bet nieks i aki nekrenta verysad.gif
Atsakyti