QUOTE(aggate @ 2007 07 03, 00:46)
Tokio dalyko,kaip sveciu palinkejimu knyga,pas mus taip pat nebus
Kiek zinau nuotaku(dabar jau zmonu),tai tos knygeles buna kazkur uzkistos ir dulka
Tai mes nutareme,kad mums nereikia tokio daiktelio visai 
Uzkista ir musu knyga, stai dabar galvoju, ji skirta kasmet pildyti, tai reikia kasmet bury svesti, kad butu piloma sveciu, tai mes jau neuzpildeme vieneriu metu sukakties lapo. Kaip jus darote ar laikote knyga tuscia? Tikiu, kad kai svesime 5 metus, 10 bus sveciu irasu, bet dabar.
Papildyta:
QUOTE(aggate @ 2007 07 03, 12:23)
mes visus palinkejimus i vestuviu kasete isirasysime,nes patys montuosime savo vestuviu filma,tai pacioje pabaigoje ir sudesime visus linkejimus ir t.t.Man kai uzrasyta,tai nekelia jokiu emociju
Man reikia matyti zmoniu veida,kai jie linki,todel ta knygele iskeiteme i gyva vaizda 
Esu maciusi tokia juosta, kai linkejimai "gyvi", visai neblogai, kartais net prajuokina, kartais sugraudina, neblogas pasirinkimas.
mes turime taip pat palinkejimu knyga, man malonu kad ir retkarciais ja paskaitineti, bet manau nebloga mintis ir su palinkejimais i kamera, dabar tai labai populiaru.
Linkėjimų knygą gali naudoti visą gyvenimą. Ji tam ir skirta, kad mes ją toliau pildytume. Pildėme po vienerių metų ( rašėme ir savo, jaunųjų, vardu ), toliau draugai pildė ir po 5 metų. Žinote, tikrai labai įdomu, kad gali atsiversti ir paskaityti kas ką užrašė. Ir nesvarbu ar savais žodžiais ko nors palinkėjo, ar eilėraštuką kokį parašė.
Prisimeni tuos žmones, tas akimirkas...Smagu ir gera turėti tokią knygą
QUOTE(Nersim @ 2007 07 04, 20:25)
Linkėjimų knygą gali naudoti visą gyvenimą. Ji tam ir skirta, kad mes ją toliau pildytume. Pildėme po vienerių metų ( rašėme ir savo, jaunųjų, vardu ), toliau draugai pildė ir po 5 metų. Žinote, tikrai labai įdomu, kad gali atsiversti ir paskaityti kas ką užrašė. Ir nesvarbu ar savais žodžiais ko nors palinkėjo, ar eilėraštuką kokį parašė.
Prisimeni tuos žmones, tas akimirkas...Smagu ir gera turėti tokią knygą 
QUOTE(welkom1 @ 2007 07 05, 12:44)
as esu girdejusi, kad i ta pacia knyga raso sveciai per vaikuciu krikstynas
QUOTE(welkom1 @ 2007 07 05, 12:44)
Pas mus palinkejimu knyga ir suskirstyta iki 50-uju metiniu, tai reikia pildyti kasmet.
http://www.elstera.l...0/productid/892
vilnius, Helios city rekybos centras. superine parduotuve. mazesne knyga beveik 100lt, bet grozis nerealus
ir su personalizacija. uzsisakiau, tai esu labai patenkint.a daug ka darem patys, bet tokia knyga nutariau, jog padarys profai
vilnius, Helios city rekybos centras. superine parduotuve. mazesne knyga beveik 100lt, bet grozis nerealus
QUOTE(Zziviliukas @ 2007 07 20, 13:03)
http://www.elstera.l...0/productid/892
ir su personalizacija. uzsisakiau, tai esu labai patenkint.a daug ka darem patys, bet tokia knyga nutariau, jog padarys profai 
mes ten pat uzsakinejom, buvo blogai uzrase mano varda, bet operatyviai istaise ir laiku padare, tai galiu tik pagirti juos