o gal kam yra teke cia lankytis pedikiuro?
http://bigbonus.lt/277.html
Merginos, nedekit nuorodu, nes kita diena po akcijos pasibaigimo ju jau neatidaro
Geriau rasyti dominancios studijos pavadinima.
Alinutia, apie si salona sioje temoje buvo rasyta kelis kartus, paieskokite

Geriau rasyti dominancios studijos pavadinima.
Alinutia, apie si salona sioje temoje buvo rasyta kelis kartus, paieskokite

QUOTE(neblonde @ 2011 07 12, 00:10)
Nenoriu pasirodyt kaip kokia nelemta reklamscike, taciau sitam centrui as neturiu jokiu priekaistu. Ten dirba regos negalia turintys zmones. Bet zinokit aptarnavimas super. Turiu omeny pacias proceduras. Sia procedura dariausi 3 kartus, ryt einu paskutini 4 karta
Del tu inkstiru isvalymo, kadangi pas mane ziauriai riebi ir stora oda, tai negaliu pasakyt, kad isvalo idealiai tarkim kaip po mechaninio valymo. Bet veido odos bukle jau po pirmo karto tai zinokit tikrai efektas yra. Man 36 metai, jau turejau ir keleta mimikos rauksleliu apie lupas (pagrinde nuo buvimo issiviepus
) na ir vos vos zymios apie akis. Po proceduros visa veido oda tarsi pakilo, sustangrejo, kadangi vis dar brestu, ir laikas nuo laiko iskyla brendimo spuotu, mano oda tikrai nera kaip is zurnalo virselio, po proceduros sumazejo anksciau buve randeliai, idubimai nuo spuogeliu. Efektas tikrai buvo. Bet dar dvi proceduros po to, pagerino bukle zenkliai, pagurklis sumazejo tikrai
Tik va vienas minusiukas - ten eidamos nesitikekit, kad panirsit i nerealia ramybes oaze. Ten ne spa centras. Ten gydomojo masazo centras, zmoniu buna nuolat, aisku kiekvienai procedurai atskiras kambarys. Vienintelis dalykas ko pasigedau sios proceduros metu, tai tylios ramios relaksacines muzikos vietoj grojancio M1 radijo ir tu visu pliurpalu
Bet nusiteikdavau ramiai, ir nereaguodavau i pasalinius dirgiklius, ir dar pasnausdavau
procedura trunka apie valanda su trupuciu kazkur. Vienzo duodu uz sia procedura 10 balu
Atsiprasau, jeigu labai issipleciau 

labai aciu uz ats. kita karta pabandysiu

Papildyta:
QUOTE(chiki-piki @ 2011 07 12, 00:17)
Per praeita akcija buvau pirkus sita procedura.
Procedura labai patiko iskart isejus is kabineto jautiesi lengvumas veide. Po pusvalandzio tas jausmas praejo.
Del poru nepastebejau
, bet seip sita procedura daugiau vyresnio amziaus moterims skirta.
Siandien buvau
35Lt už 70Lt kirpimą, šukavimą, galvos odos šveitimą ir masažą
Kirpeja jauna, nedrasi, bet galvoas masaza atliko puikiai tikrai daugiau nei 15 min. ir kirpimu likau patenkinta.
Procedura labai patiko iskart isejus is kabineto jautiesi lengvumas veide. Po pusvalandzio tas jausmas praejo.
Del poru nepastebejau

Siandien buvau
35Lt už 70Lt kirpimą, šukavimą, galvos odos šveitimą ir masažą
Kirpeja jauna, nedrasi, bet galvoas masaza atliko puikiai tikrai daugiau nei 15 min. ir kirpimu likau patenkinta.

dekui, hm, sakot vyresnems

Kas buvot kirpimui salone "Beauty for all seasons" J. Tumo-Vaižganto g.? Ar verta ten eiti?
QUOTE(Alinutia @ 2011 07 12, 10:38)
teko, as jau rasiau cia komentara

cituoju:
HN studija Vilniuje- tragedija kazkokia. Vasario men. dariau pedikiura: aptarnavimas tragiskas. Nulakavo vienu sluoksniu, nes tipo taip geriau laikys. O kas lakuoja dviem- neteisingai daro. Niekada daugiau nelankysiu. Kol mirkiau kojas, mergina laisvai prie manes istrauke cigarete ir su kolege nuejo rukyti. doh.gif doh.gif
labiausiai patiko pedikiuras Biodrogoje pas Monika

Nusipirkau šį kuponiuką ir 21 dieną užsirašiau, tikiuosi nenusivilsiu
59 Lt už 120 Lt vertės manikiūrą su ilgalaikiu geliniu lakavimu grožio namuose Beauté, Forum Palace
O rugpjūčio 6 dieną laukia pedikiūras Pretty grožio salone, seniai labai pirktas kuponas, bet eilės ilgos... Buvo galima rinktis du manikiūrus arba pedikiūrą... Gal bus kokių atsiliepimų apie jų paslaugas?

59 Lt už 120 Lt vertės manikiūrą su ilgalaikiu geliniu lakavimu grožio namuose Beauté, Forum Palace
O rugpjūčio 6 dieną laukia pedikiūras Pretty grožio salone, seniai labai pirktas kuponas, bet eilės ilgos... Buvo galima rinktis du manikiūrus arba pedikiūrą... Gal bus kokių atsiliepimų apie jų paslaugas?
QUOTE(radulia @ 2011 07 12, 11:19)
teko, as jau rasiau cia komentara
daugiau tame salone nieko nedarysiu

cituoju:
HN studija Vilniuje- tragedija kazkokia. Vasario men. dariau pedikiura: aptarnavimas tragiskas. Nulakavo vienu sluoksniu, nes tipo taip geriau laikys. O kas lakuoja dviem- neteisingai daro. Niekada daugiau nelankysiu. Kol mirkiau kojas, mergina laisvai prie manes istrauke cigarete ir su kolege nuejo rukyti. doh.gif doh.gif

cituoju:

aciu uz perspejima
bet kai kurie salonai, nors ir prekybos centruose isikure, turetu buti vistiek gero lygio nei uzeiga ant kampo, o leidzia sau tai elgtis

QUOTE(Alinutia @ 2011 07 12, 12:12)
aciu uz perspejima
bet kai kurie salonai, nors ir prekybos centruose isikure, turetu buti vistiek gero lygio nei uzeiga ant kampo, o leidzia sau tai elgtis

man irgi buvo labai keista

totaliai nepasiseke su kuponu "figaro" kirpykloj. kirpejas kaip nuzarino man plaukus... o jo joj

Ar teko lankytis -Natūralios terapijos namuose "MEZZANINE" (Teatro g. 11, Vilnius)? Kokie atsiliepimai?
Labai sudomino siūloma akcija: 49Lt už 100Lt vertės 1valandos viso kūno anticeliulitinį masažą!
Labai sudomino siūloma akcija: 49Lt už 100Lt vertės 1valandos viso kūno anticeliulitinį masažą!
Neteisingą adresą parašiau.
Teisingas: Teatro g. 3-11,Vilnius

Teisingas: Teatro g. 3-11,Vilnius
QUOTE(maj4onok @ 2011 07 12, 09:20)
Esu cia buvusi pas dvi kirpejas. Pirma buvo Violeta Jakonyte - tikrai likau patenkinta. Nors siaip as nesu labai isranki kirpimams

QUOTE(Ugnužė @ 2011 07 12, 11:16)
Kas buvot kirpimui salone "Beauty for all seasons" J. Tumo-Vaižganto g.? Ar verta ten eiti?
Cia tas pats salonas - "Stiliaus studija"

Papildyta:
QUOTE(Alinutia @ 2011 07 12, 10:44)
Zinokit, tikrai taip. Jeigu jums kokie 25 metai, jusu odai ten dar nera ka veikt