Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio paslaugos pirktos akcijų metu

o gal kam yra teke cia lankytis pedikiuro?

http://bigbonus.lt/277.html
Atsakyti
Merginos, nedekit nuorodu, nes kita diena po akcijos pasibaigimo ju jau neatidaro doh.gif
Geriau rasyti dominancios studijos pavadinima.

Alinutia, apie si salona sioje temoje buvo rasyta kelis kartus, paieskokite wink.gif
Atsakyti
QUOTE(neblonde @ 2011 07 12, 00:10)
Nenoriu pasirodyt kaip kokia nelemta reklamscike, taciau sitam centrui as neturiu jokiu priekaistu. Ten dirba regos negalia turintys zmones. Bet zinokit aptarnavimas super. Turiu omeny pacias proceduras. Sia procedura dariausi 3 kartus, ryt einu paskutini 4 karta biggrin.gif Del tu inkstiru isvalymo, kadangi pas mane ziauriai riebi ir stora oda, tai negaliu pasakyt, kad isvalo idealiai tarkim kaip po mechaninio valymo. Bet veido odos bukle jau po pirmo karto tai zinokit tikrai efektas yra. Man 36 metai, jau turejau ir keleta mimikos rauksleliu apie lupas (pagrinde nuo buvimo issiviepus biggrin.gif) na ir vos vos zymios apie akis. Po proceduros visa veido oda tarsi pakilo, sustangrejo, kadangi vis dar brestu, ir laikas nuo laiko iskyla brendimo spuotu, mano oda tikrai nera kaip is zurnalo virselio, po proceduros sumazejo anksciau buve randeliai, idubimai nuo spuogeliu.  Efektas tikrai buvo.  Bet dar dvi proceduros po to, pagerino bukle zenkliai, pagurklis sumazejo tikrai biggrin.gif Tik va vienas minusiukas - ten eidamos nesitikekit, kad panirsit i nerealia ramybes oaze. Ten ne spa centras. Ten gydomojo masazo centras, zmoniu buna nuolat, aisku kiekvienai procedurai atskiras kambarys. Vienintelis dalykas ko pasigedau sios proceduros metu, tai tylios ramios relaksacines muzikos vietoj grojancio M1 radijo ir tu visu pliurpalu biggrin.gif Bet nusiteikdavau ramiai, ir nereaguodavau i pasalinius dirgiklius, ir dar pasnausdavau biggrin.gif procedura trunka apie valanda su trupuciu kazkur. Vienzo duodu uz sia procedura 10 balu  biggrin.gif Atsiprasau, jeigu labai issipleciau biggrin.gif

labai aciu uz ats. kita karta pabandysiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(chiki-piki @ 2011 07 12, 00:17)
Per praeita akcija buvau pirkus sita procedura.
Procedura labai patiko iskart isejus is kabineto jautiesi lengvumas veide. Po pusvalandzio tas jausmas praejo.
Del poru nepastebejau g.gif , bet seip sita procedura daugiau vyresnio amziaus moterims skirta.

Siandien buvau
35Lt už 70Lt kirpimą, šukavimą, galvos odos šveitimą ir masažą
Kirpeja jauna, nedrasi, bet galvoas masaza atliko puikiai tikrai daugiau nei 15 min. ir kirpimu likau patenkinta.  thumbup.gif

dekui, hm, sakot vyresnems g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinutia: 12 liepos 2011 - 09:45
Kas buvot kirpimui salone "Beauty for all seasons" J. Tumo-Vaižganto g.? Ar verta ten eiti?
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2011 07 12, 10:38)
o gal kam yra teke cia lankytis pedikiuro?

http://bigbonus.lt/277.html

teko, as jau rasiau cia komentara g.gif daugiau tame salone nieko nedarysiu doh.gif doh.gif
cituoju:
HN studija Vilniuje- tragedija kazkokia. Vasario men. dariau pedikiura: aptarnavimas tragiskas. Nulakavo vienu sluoksniu, nes tipo taip geriau laikys. O kas lakuoja dviem- neteisingai daro. Niekada daugiau nelankysiu. Kol mirkiau kojas, mergina laisvai prie manes istrauke cigarete ir su kolege nuejo rukyti. doh.gif doh.gif

labiausiai patiko pedikiuras Biodrogoje pas Monika thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radulia: 12 liepos 2011 - 10:21
Nusipirkau šį kuponiuką ir 21 dieną užsirašiau, tikiuosi nenusivilsiu wink.gif

„59 Lt už 120 Lt vertės manikiūrą su ilgalaikiu geliniu lakavimu grožio namuose „Beauté“, Forum Palace“

O rugpjūčio 6 dieną laukia pedikiūras Pretty grožio salone, seniai labai pirktas kuponas, bet eilės ilgos... Buvo galima rinktis du manikiūrus arba pedikiūrą... Gal bus kokių atsiliepimų apie jų paslaugas?
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2011 07 12, 11:19)
teko, as jau rasiau cia komentara  g.gif daugiau tame salone nieko nedarysiu doh.gif  doh.gif
cituoju:
HN studija Vilniuje- tragedija kazkokia. Vasario men. dariau pedikiura: aptarnavimas tragiskas. Nulakavo vienu sluoksniu, nes tipo taip geriau laikys. O kas lakuoja dviem- neteisingai daro. Niekada daugiau nelankysiu. Kol mirkiau kojas, mergina laisvai prie manes istrauke cigarete ir su kolege nuejo rukyti. doh.gif  doh.gif

labiausiai patiko pedikiuras Biodrogoje pas Monika thumbup.gif  thumbup.gif

aciu uz perspejima
bet kai kurie salonai, nors ir prekybos centruose isikure, turetu buti vistiek gero lygio nei uzeiga ant kampo, o leidzia sau tai elgtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2011 07 12, 12:12)
aciu uz perspejima
bet kai kurie salonai, nors ir prekybos centruose isikure, turetu buti vistiek gero lygio nei uzeiga ant kampo, o leidzia sau tai elgtis  doh.gif

man irgi buvo labai keista g.gif g.gif ir plius kaip rase viena nare, ten ju vadove- irgi nelabai jau gerai zino kaip kalbeti su klientais schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
totaliai nepasiseke su kuponu "figaro" kirpykloj. kirpejas kaip nuzarino man plaukus... o jo joj verysad.gif
Atsakyti
Ar teko lankytis -Natūralios terapijos namuose "MEZZANINE" (Teatro g. 11, Vilnius)? Kokie atsiliepimai?
Labai sudomino siūloma akcija: 49Lt už 100Lt vertės 1valandos viso kūno anticeliulitinį masažą!
Atsakyti
Neteisingą adresą parašiau. doh.gif
Teisingas: Teatro g. 3-11,Vilnius
Atsakyti
QUOTE(maj4onok @ 2011 07 12, 09:20)
O  gal kuri cia yra buvusi?
http://supergeras.lt...l?category_id=1

Pas kokia kirpeja geriau eiti? 4u.gif

Esu cia buvusi pas dvi kirpejas. Pirma buvo Violeta Jakonyte - tikrai likau patenkinta. Nors siaip as nesu labai isranki kirpimams biggrin.gif nesioju trumpa plauka. Antra karta buvau pas Dorota, nors buvau uzrasyta pas Agnieska. Agnieska dirbo salia - sukavo vyresnio amziaus moteri, tai man visai patiko. Dorota irgi neblogai, bet kai namie issinagrinejau, randu keleta minusiuku: per ilgi peisai ir ant kazkaip idomiai nukirptas virsugalvis, vienzo ne taip "gula" plaukai. Be to, kas nepatiko, tai Dorota pliurpe nesustodama. Ir dar vienas pastebejimas. Kupone jau antra karta nurodomi plauku dazai Wella arba Keune. Deja nuejus i pati salona, kazkodel visada siulomi plauku dazai Brelil. O tu kitu tai arba labai mazas pasirinkimas, arba jeigu visvien issirenki spalva, jos "nebuna". O vat Brelil tai super ir atspalviai geri ir laikosi ilgai biggrin.gif buvau brunete, gyre brelil, uzsimaniau tapt ryzha - vel juos giria biggrin.gif ar jie pigesni negu nurodomi kupone? Nezinau, as ne kirpeja... Bet vertetu atkreipt i tai demesi smile.gif

QUOTE(Ugnužė @ 2011 07 12, 11:16)
Kas buvot kirpimui salone "Beauty for all seasons" J. Tumo-Vaižganto g.? Ar verta ten eiti?

Cia tas pats salonas - "Stiliaus studija" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Alinutia @ 2011 07 12, 10:44)
labai aciu uz ats. kita karta pabandysiu  smile.gif
Papildyta:
dekui, hm, sakot vyresnems  g.gif

Zinokit, tikrai taip. Jeigu jums kokie 25 metai, jusu odai ten dar nera ka veikt wink.gif uzteks paprasto veido valymo. Ta procedura skirta labiau "padevetai" odai biggrin.gif
Atsakyti