Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio paslaugos pirktos akcijų metu

QUOTE(Turkish @ 2011 03 23, 21:01)
Nereikia nutylėt, aišku, tai labai lietuviška, bet...

na, gal pirmiausia pasidarysiu aš tą manikiūrą... nors su mielu noru pas tokius ir neičiau... schmoll.gif
Atsakyti
Aš per dyl.lt esu pirkus tortą iš mažosios ragainės kovo 8 proga už 10lt (kurio vertė 20lt). Na tai priekaištų neturiu, viskas buvo vykdoma kaip pasakyta, bet tortas buvo neskanus žiauriai. bet gal čia tiesiog skoniai neatitiko mano poreikių ir nereiktų sakyti, kad buvo norima senus kokius išparduoti smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau Beta.lt plauku atstatyma silku uz 25lt vietoj 60lt Kazkodel manau ,kad jausiuos kaip po geros kaukes ir poveikis bus tik iki pirmo plovimo, bet CHI silk priemones senai domina ir Sarma Style kirpykla noriu ismeginti.

O gal kuri kauniete pirko kirpima ir dazyma taip daznai siulomoje "Rimandijos" grožio salone Kaune? Neradau jokiu atsiliepimu apie si salona tai nepirkau, bet pasiulymai buna demesio verti..
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 03 23, 17:17)
Ar čia ne Egoforma kartais?  g.gif

o kas su egoforma? dariausi ten braziliska tiesinima uz 99 vietoj 400 lt, likau tikrai patenkinta, nors kirpeja irgi visa laika "verke", kaip neapsimoka tokias akcijas daryti, bet vis su viltim, kad klientai gris ir atsives kitu.
dar manes laukia antakiu dazym,as/korekcija Carolinos salone, manikiuras, spa pedikiuras specialioje masazineje kedeje, dantu apnasu valymas ir dengimas kazkokia apsaugine medziaga.
siandien dar atsiemiau ekologiska alieju, turiu dar 3 kuponus apsipirkimams parduotuveje su ekolog. prekem, bet cia jau kita tema smile.gif
Atsakyti
Aš pirkau tik soliariumo luxura abonementą smile.gif kadangi ten lankausi, tai sutaupiau bigsmile.gif

O čia truputį ne į tą temą, bet ax.gif Vakar buvau camelios vaistinėje, nes žadėjo nemokamai nustatyti odos tipą ir pakonsultuoti. Pasakiau, kad noriu nusistatyti tipą, tai tik kosmetologė nusivedė toliau ir paklausė kokios problemos. Pasakiau, kad vietomis sausa oda. Pasakė, kad naudoti drėkinančias ir maitinančias priemones ir bent kartą į savaitę ateiti į jos saloną procedūroms. Davė savo paslaugų lankstinuką ir viskas. Dar paklausiau, kokios firmos priemones būtų geriausia naudot, pasakė, kad kai ateisiu į saloną ji man parduos saloninių kremų. Visas pokalbis truko max 2 min, ir tai, mano akimis, tebuvo savo paslaugų reklamavimas ir brukimas. Netgi iš paprastų vaistininkių nekosmetologių norfos vaistinėje gavau žymiai daugiau info, nei iš šitos ale profesionalios kosmetologės.
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 03 27, 12:31)
Aš pirkau tik soliariumo luxura abonementą  smile.gif kadangi ten lankausi, tai sutaupiau  bigsmile.gif

O čia truputį ne į tą temą, bet  ax.gif Vakar buvau camelios vaistinėje, nes žadėjo nemokamai nustatyti odos tipą ir pakonsultuoti. Pasakiau, kad noriu nusistatyti tipą, tai tik kosmetologė nusivedė toliau ir paklausė kokios problemos. Pasakiau, kad vietomis sausa oda. Pasakė, kad naudoti drėkinančias ir maitinančias priemones ir bent kartą į savaitę ateiti į jos saloną procedūroms. Davė savo paslaugų lankstinuką ir viskas. Dar paklausiau, kokios firmos priemones būtų geriausia naudot, pasakė, kad kai ateisiu į saloną ji man parduos saloninių kremų. Visas pokalbis truko max 2 min, ir tai, mano akimis, tebuvo savo paslaugų reklamavimas ir brukimas. Netgi iš paprastų vaistininkių nekosmetologių norfos vaistinėje gavau žymiai daugiau info, nei iš šitos ale profesionalios kosmetologės.

man buvo lygiai taip pat praeita vasara, camelioj irgi nustatinejo, tai dave mini muiliuka o visa kita ....dave vizitine, sake pasiskambinsit jusu problemai pasalinti yra kazkokios putos kaina apie 200 lt, labioausiai pirkt rekomendavo savo platinama produkcija , manau kad cia yra platintojai o ne kosmetologai
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 03 27, 10:31)
Aš pirkau tik soliariumo luxura abonementą  smile.gif kadangi ten lankausi, tai sutaupiau  bigsmile.gif

O čia truputį ne į tą temą, bet  ax.gif Vakar buvau camelios vaistinėje, nes žadėjo nemokamai nustatyti odos tipą ir pakonsultuoti. Pasakiau, kad noriu nusistatyti tipą, tai tik kosmetologė nusivedė toliau ir paklausė kokios problemos. Pasakiau, kad vietomis sausa oda. Pasakė, kad naudoti drėkinančias ir maitinančias priemones ir bent kartą į savaitę ateiti į jos saloną procedūroms. Davė savo paslaugų lankstinuką ir viskas. Dar paklausiau, kokios firmos priemones būtų geriausia naudot, pasakė, kad kai ateisiu į saloną ji man parduos saloninių kremų. Visas pokalbis truko max 2 min, ir tai, mano akimis, tebuvo savo paslaugų reklamavimas ir brukimas. Netgi iš paprastų vaistininkių nekosmetologių norfos vaistinėje gavau žymiai daugiau info, nei iš šitos ale profesionalios kosmetologės.

nu jooo doh.gif grynai kosmetologės savęs reklamavimas blink.gif gerai dar, kad neliepė iš karto ir užsirašyt doh.gif nemėgstu tokių schmoll.gif
Papildyta:
o aš einu šiandien manikiūro darytis nail.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 26, 00:41)
o kas su egoforma? dariausi ten braziliska tiesinima uz 99 vietoj 400 lt, likau tikrai patenkinta, nors kirpeja irgi visa laika "verke", kaip neapsimoka tokias akcijas daryti, bet vis su viltim, kad klientai gris ir atsives kitu.

Nieko bloga... tiesiog būtent šis salonas daugelyje akcijų dalyvauja, užtat taip pagalvojau. Bent jau apie kirpėjas tikrai nieko blogo negaliu pasakyti. Buvau manikiūro, tai vat irgi buvo "verkimas" dėl tų akcijų, žmonių gausumo doh.gif
Buvau žiemą, tad patalpoje buvo žiauriai šalta, sustirau tiesiog, niekaip joms neišėjo pašildyt parafino unsure.gif Aišku, darbuotojos nekaltos, kad pas juos šalta, pačioms sunku dirbti. Nustebino, kad manikiūrininkės nagai buvo gerokai apleisti, o juk jos rankos yra tarsi vizitinė kortelė g.gif Gal čia tik man taip atrodo? Nes manikiūras buvo atliktas pusėtinai, nesu priekabi, bet tikrai daug kur geriau daro... O gal taip nutiko dėl to, kad darbas dėl akcijos "konvejeriu", paprasčiausiai, tada kenčia kokybė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 28 kovo 2011 - 13:42
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 03 28, 13:40)
Nieko bloga... tiesiog būtent šis salonas daugelyje akcijų dalyvauja, užtat taip pagalvojau. Bent jau apie kirpėjas tikrai nieko blogo negaliu pasakyti. Buvau manikiūro, tai vat irgi buvo "verkimas" dėl tų akcijų, žmonių gausumo  doh.gif

nu aš niekaip nesuprantu, kodėl prasideda tie virkavimai dėl tų akcijų doh.gif taigi niekas neliepia jose dalyvaut. o jei jau dalyvauji, tai ir džiaukis, daug klientų ateina. kaip suprantu, tai ir yra tikslas - pritraukti kuo daugiau naujos klientūros ax.gif
Atsakyti
as egoformoj buvau kovo pab, tai man ijunge toki agregata - sildytuva, nes tikrai ten salta unsure.gif dar ninejo, kad jie ten laikinai, kol tvarko ju patalpas priesais esancioje norfoje. kai atejau i ta dabartini sandeliuka, tai net issigandau, baisuma ten tikra. bet plaukus gerai sutvarke su keratinu biggrin.gif
Atsakyti
Kur tu kuponu galima issigyt? As dovanu gavau, gal dar kazka gero pirkciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 04 06, 17:10)
Kur tu kuponu galima issigyt? As dovanu gavau, gal dar kazka gero pirkciau g.gif

kiauletaupykle.lt
mamamija.lt
beta.lt
dyl.lt ir t.t.
Atsakyti