Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio paslaugos pirktos akcijų metu

as pirkau aerobikai treniurotes tai patiko, deja sugriuvo masina ir test treniruociu nebesigavo.
ir dar turiu manikiura su lakavimu ir puosybos elemetais, bet laukiu kol vis atagus nagai bet atauga ir nulusta greiciau nei uzsirasau biggrin.gif bet dar menesi galioja .
o visokius kirpimus dazymus bijau pirkt nes neaisku pas ka papulsiu ir kazkaip manau per tokias akcijas dar pagailes ar pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 06 balandžio 2011 - 17:03
QUOTE(guodzik @ 2011 04 06, 17:01)
o visokius kirpimus dazymus bijau pirkt nes neaisku pas ka papulsiu ir kazkaip manau per tokias akcijas dar pagailes ar pan.

vat kirpimų ir aš nesu pirkus unsure.gif
gal kas esat pirkę? ar likot patenkintos?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 03 25, 11:28)
Nusipirkau Beta.lt plauku atstatyma silku uz 25lt vietoj 60lt Kazkodel manau ,kad jausiuos kaip po geros kaukes ir poveikis bus tik iki pirmo plovimo, bet CHI silk priemones senai domina ir Sarma Style kirpykla noriu ismeginti.

O gal kuri kauniete pirko kirpima ir dazyma taip daznai siulomoje "Rimandijos" grožio salone Kaune?  Neradau jokiu atsiliepimu apie si salona tai nepirkau, bet pasiulymai buna demesio verti..

Na man Rimandijos salonas nepatinka nei savo aplinka, nei personalu, ir aptarnavimas prastas. Tiesiog jei reikia pigiai kazko tai tinkama vieta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 04 06, 15:10)
Kur tu kuponu galima issigyt? As dovanu gavau, gal dar kazka gero pirkciau g.gif

O geriausia ČIA, nes čia visos akcijos įmestos thumbup.gif Nereikia po atskirus puslapius vaikščioti thumbup.gif
Atsakyti
"Kuponas suteikia stilisto konsultaciją,
nemokamą plaukų puoselėjimo ritualą ir
vieną kirpimą moterims"
Plaukų ritualo višiškai nebuvo. (Nors jo kaina virš 50Lt ir ritualo trūkmė tūrėtų trukti ne mažiau kaip 30 min.)
Atėjus man buvo išplauti plaukai, 10 min kaukė ir kirpymas.
O kirpėjas Artūras visiškai buvo nemandagus."

"ir aš buvau su kuponu, tai pat buvo atliktas 10 min ritualas,į kurį įėjo tik kaukės užtepimas ir galvos išplovimas. kirpimas atliktas neprofesionaliai. Nerekomenduočiau niekam ten eiti."

"as taip pat buvau su kuponu, tai ritualas buvo minimalus, kirpimas tragiskas, bet kaip zmogus Arturas patiko, idomiai pabendravom. bet daugiau neisiu, nes plaukai nepatiko"

Skundai.lt prisiskaiciau tokiu atsiliepimu... O ir pati esu uzsirasiusi pas Artura... Kazkaip neramu pasidare... unsure.gif

Gal kuri is jusu ten buvo su kuponu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo just_angel: 07 balandžio 2011 - 17:13
As jau nemazai kuponu esu nupirkus.

Egoformoje dariau 39 Lt už 80 Lt kainuojantį nagų lakavimą ilgalaikiu gelio laku, antakių korekciją, blakstienų ir antakių dažymą Vilniuje. Viskas patiko, lakas laikesi daugiau nei 3 sav. (paskui pati nuvaliau).
Tik patalpoje tikrai salta buvo. unsure.gif

Vilniaus g. pirkau 39 Lt už 110 Lt kainuojantį moterišką kirpimą PRETTY grožio namuose, kirpimas buvo atliktas profesionaliai, tik stilisto konsultacijos nebuvo, kaip pasakiau taip ir nukirpo. 7. Procedūros metu tau priklauso puodelis kavos ar arbatos smile.gif Sito irgi nepasiule biggrin.gif

Sita procedura patiko75 Lt už 150 Lt vertės Starvac Lymphobiony L300
Malonus masazas puikiai atsipalaiduoja. wub.gif

Sitas visai nepatiko schmoll.gif 25 litai už 60 litų vertės klasikinį manikiūrą su parafino vonele grožio salone "RU XIV" Vilniaus senamiestyje
Nulakavo per storai, kad tik isejus is salono sugadinau visa lakavima. Bet ten dirba dvi meistres - viena naujoke, o kita lygtai ir gerai daro.
Irgi verkimai kad per daug pardave kuponu ir nespeja atlikti savo darbo. doh.gif

Labai patiko dalinis blakstienu priauginimas Subaciaus g. Tokia maloni mergaite, dirba greitai ir kokybiskai, blakstienos atrodo kaip pilnai priaugintos. thumbup.gif

Dar eisiu i 69 Lt už 195 Lt vertės mineralizuojančią veido procedūrą
Dantu balinima ZOOM sviesa

Anksciau isvis i salonus neejau, tik karta i pusmeti patrumpinti plauku galiukus. lotuliukas.gif Gerai kad MB nezino topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(chiki-piki @ 2011 04 09, 00:34)

Sitas visai nepatiko  schmoll.gif 25 litai už 60 litų vertės klasikinį manikiūrą su parafino vonele grožio salone "RU XIV" Vilniaus senamiestyje
Nulakavo per storai, kad tik isejus is salono sugadinau visa lakavima. Bet ten dirba dvi meistres - viena naujoke, o kita lygtai ir gerai daro.
Irgi verkimai kad per daug pardave kuponu ir nespeja atlikti savo darbo.  doh.gif

Ir as siandien cia buvau. Ispudziai tokie patys kaip ir jusu drinks_cheers.gif
Pasirodo pardave jie 270 kuponu. Man labai nepatiko, kad parafino vonele dare neatlikus pylingo, proceduros efektyvumas nuo to juk labai nukencia. Kiek man yra dare parafino vonele kituose salonuose, taip niekad nebuvo.
Personalas tarpusavyje snekasi rusiskai, su klientais beveik nebendrauja, manikiurininke nei vardo savo napasake. Uztai neatsiprasius sms`us vaikinui atrasinejo, jis jai kazka parase, tai net pasoko ir nunese telefona kirpejai parodyt biggrin.gif Paskui seke aptarimas rusu kalba ka jam atrasyt biggrin.gif
Visa procedura su lakavimo uztruko 40min, viskas skubotai, kuo paprasciau, visai nebande manes kaip klientes pritraukt, kad ateiciau dar karta.
Lakavimui pasirinkau neryskia Orly prancuzisko manikiuro spalva, nulakavo storu sluoksniu. As pati graziau moku.
Geriausias bajeris tai kai paklausiau kaip lako spalva vadinasi, tai man buvo atsakyta "french manicure" kas buvo parasyta ant buteliuko (spava juk rasosi buteliuko apacioj...french manicure yra serija laku...).
Nebuvo viskas labai tragiskai, bet pakartot nenoreciau.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 04 09, 18:59)
Nebuvo viskas labai tragiskai, bet pakartot nenoreciau.

gali dar būti blogiau? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uosė @ 2011 04 09, 22:09)
gali dar būti blogiau?  g.gif  biggrin.gif

Taip, gali. Kai odeles ikerpa iki krauju. Man taip yra buve. Lakas neryskus, tai padoriai dar atrodo. Jei buciau rysku pasirinkus manau butu blogiau.
Neparasiau, bet ir pacios manikiurininkes lakas apsilaupes, salone tvarkos truksta..

QUOTE(*ElGuna @ 2011 04 09, 22:17)
ateinancia savaite laukia spa pedikiuras masazineje kedeje su lakavimu, manikiuras, antakiu korekcija smile.gif viskas pagal kuponus

Parasykit kai turesit atsiliepimus, nes dabar jusu zinute visiskai neinformatyvi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 04 09, 20:59)
Ir as siandien cia buvau. Ispudziai tokie patys kaip ir jusu drinks_cheers.gif
Pasirodo pardave jie 270 kuponu. Man labai nepatiko, kad parafino vonele dare neatlikus pylingo, proceduros efektyvumas nuo to juk labai nukencia. Kiek man yra dare parafino vonele kituose salonuose, taip niekad nebuvo.
Personalas tarpusavyje snekasi rusiskai, su klientais beveik nebendrauja, manikiurininke nei vardo savo napasake. Uztai neatsiprasius sms`us vaikinui atrasinejo, jis jai kazka parase, tai net pasoko ir nunese telefona kirpejai parodyt biggrin.gif  Paskui seke aptarimas rusu kalba ka jam atrasyt biggrin.gif
Visa procedura su lakavimo uztruko 40min, viskas skubotai, kuo paprasciau, visai nebande manes kaip klientes pritraukt, kad ateiciau dar karta.

Kad rusiskai kalba man tai pliusas, o kad nera intuziazmo darbe cia jau didelis -------- unsure.gif

Ne i tema, bet uzsakiau marskinelius su uzrasu, reikejo dovanai. Padare greitai atveze 23 val i namus, bet marskineliu dydis doh.gif S kaip XL.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiki-piki: 10 balandžio 2011 - 09:09
Nežinau ar burnos higieną galima laikyti grožio procedūra, tačiau pasisakysiu šioje temoje. ax.gif
Pirkau iš "Grupinio" burnos higienos procedūrą, kurios vertė vietoj 120lt, buvo įvertinta 60lt. Aprašyta buvo gražiai ir išsamiai: nuskausminimas, dantų apnašų nuvalymas lazeriu (ar kažkuo panašiu blush2.gif ), po to šveitimas soda ir smėliu, burnos higienisto konsultacija, gydymo plano sudarymas (aišku, jei reiktų) ir kažkas dar panašaus...
Rezultatas: visa procedūra vyko 15 min blink.gif , nespėjau net susigaudyti koks etapas vyksta, nes paaiškinimų ir bendravimo nebuvo jokio. Apie kažkokią konsultaciją net nešneku. Apie dantų pastą, kokia tinkamiausia man būtų naudoti spėjau paklausti tik jau išstumta per duris. Nežinau, gal šiais laikais procedūros smarkiai patobulėjo, bet kai prieš kelis metus buvau paskutinį kart pas higienistą užtrukau valandą...
Na, o kokybė... dantys porą dienų tikrai buvo glotnesni...
Išvada: jei už tokią procedūrą man būtų reikėję mokėti 120lt, būčiau jautusis apiplėšta vidury baltos dienos. Na, o antra vertus jei jau darai pusę procedūros už pusę kainos, tai gal nesiskelbk, kad ji kainuoja 120lt... Antrą kart ten neisiu.
Atsakyti
QUOTE(allyva @ 2011 04 10, 17:52)
Nežinau ar burnos higieną galima laikyti grožio procedūra, tačiau pasisakysiu šioje temoje.  ax.gif
Pirkau iš "Grupinio" burnos higienos procedūrą, kurios vertė vietoj 120lt, buvo įvertinta 60lt. Aprašyta buvo gražiai ir išsamiai: nuskausminimas, dantų apnašų nuvalymas lazeriu (ar kažkuo panašiu  blush2.gif ), po to šveitimas soda ir smėliu, burnos higienisto konsultacija, gydymo plano sudarymas (aišku, jei reiktų) ir kažkas dar panašaus...
Rezultatas: visa procedūra vyko 15 min  blink.gif , nespėjau net susigaudyti koks etapas vyksta, nes paaiškinimų ir bendravimo nebuvo jokio. Apie kažkokią konsultaciją net nešneku. Apie dantų pastą, kokia tinkamiausia man būtų naudoti spėjau paklausti tik jau išstumta per duris. Nežinau, gal šiais laikais procedūros smarkiai patobulėjo, bet kai prieš kelis metus  buvau paskutinį kart pas higienistą užtrukau valandą...
Na, o kokybė... dantys porą dienų tikrai buvo glotnesni...
Išvada: jei už tokią procedūrą man būtų reikėję mokėti 120lt, būčiau jautusis apiplėšta vidury baltos dienos. Na, o antra vertus jei jau darai pusę procedūros už pusę kainos, tai gal nesiskelbk, kad ji kainuoja 120lt... Antrą kart ten neisiu.

Parasykit kur buvot ir pas ka daretes.
Nesamone tikrai, burnos higiena ne 15min uztrunka schmoll.gif
Nesuprantu, atrodytu akcijos esme pritraukti nauju klientu, o iseina taip kad kai kurie tik pasigadina reputacija ir viskas.
Atsakyti