Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio paslaugos pirktos akcijų metu

visada rekomenduoju pries perkant pasidometi tikraja kaina biggrin.gif nes ne karta esu radusi kad tikra kaina mazesne nei akcijine biggrin.gif todel nieko niekada nebeperku.
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 09, 21:56)
gerai, kad nepirkau. kas nepatiko?

Man tai visai normaliai, tik nepatiko, kad labai skubejo kazkur iseiti tai dare pagreitintu budu, bet rezultatas normalus, persidaryt nereiks kaip sakant. Taciau antra karta neiciau.
Papildyta:
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 12, 15:37)
dariausi blakstienu priauginima Vijoleje. nerekomenduoju, nepatiko. kadangi turiu su kuo palyginti, tai pasakysiu, kad ir blakstienu buvo per mazai ideta, ir desines akies blakstienas suklijavo taip, kad jos krito i akies vidu doh.gif  pasakiau, kad ilgu nedetu, kad butu naturaliai, tai atsimerkus pamaciau karves ilgio blakstienas, tai gerai, kad pries tai pasakiau nedeti dar ilgesniu, nes jau butu suklijavus. grizus namo, sekmingai per puse ilgio sumazinau doh.gif  ir klijavo baltai klijais, ne juodais, ir kai kur balti kuoksteliai matosi nuo sulipusiu kliju, kai kur blakstienas buvo per arti akies priklijavusi, kad net dure. nu vienu zodziu, ir pati daugiau neisiu ir kitom nerekomenduoju schmoll.gif

As irgi absoliuciai nerekomenduoju. Nusipirkau kupona, uzsirasiau, atejau sutartu laiku, pasirodo moteris, kuri turejo daryt nebedirbo Vijolej ir jie sake mes cia ne prie ko. Pasake, kad dirba kitam salone doh.gif paskambinau jai tai sake tuoj atvaziuoju, nors buvo jau sutartas laikas, ir ji net nieko nesugebejo per dvi savaites pranesti ir matyt tikejosi, kad neateis niekas gal, nes lauke iki paskutines minutes is namu isvaziuot.... tada velavo apie 20min ir atvaziavus pareiske, kad pamirso raktus nuo salono namie. pasivazinejom kol galiausiai man atejo laikas i darba eit. jauciuosi sugaisusi laika ir tikrai pas ja nesinori darytis. taigi ismesti pinigai i bala.
Atsakyti
QUOTE(Vvovere @ 2011 12 31, 21:05)

As irgi absoliuciai nerekomenduoju.

na cia tai virsune su tokiu poziuriu rolleyes.gif o padare kaip? man tai dabar atkritineja po truputi jos "menas", tai matau, kaip prie vienos blakstienos kartais net po 3 maniskes priklijuodavo doh.gif
Atsakyti
Gal kas yra girdėjęs ką nors gero ar blogo apie Frėjos grožio namus Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Clure @ 2012 01 02, 14:14)
Gal kas yra girdėjęs ką nors gero ar blogo apie Frėjos grožio namus Vilniuje?

Na surizikavau, nusipirkau kuponą ir šiandien pat nuėjau ax.gif ir likau visai patenkinta, maloniai bendravo ir gražiai sutvarkė plaukučius
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 12 19, 15:07)
Gal kam teko lankytis masažuose bodyforma.lt (GYDOMOSIOS KOSMETOLOGIJOS CENTRAS) ar „Masažo klinikoje“, Žukausko g. 21, Vilniuje?  g.gif

Elguna, matau lankėtės Masažo klinikoje, kaip ten šiaip aplinka?

as buvau ten... pirkau karstu akmenuku masaza... bet man nepatiko schmoll.gif turiu su kuo palyginti... tai cia labiau ne masazas akmenukais buvo, o paglostymas doh.gif be to, kol jinai ten pakeisdavo akmenukus vandeni, tie nauji jau spejo atsalti, tai man dejo vos siltus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 01 04, 00:55)
as buvau ten... pirkau karstu akmenuku masaza... bet man nepatiko  schmoll.gif  turiu su kuo palyginti... tai cia labiau ne masazas akmenukais buvo, o paglostymas  doh.gif  be to, kol jinai ten pakeisdavo akmenukus vandeni, tie nauji jau spejo atsalti, tai man dejo vos siltus  unsure.gif

O man Masažo klinikoje dėjo tikrai karštus, netgi sekančią dieną jaučiau tarsi nugaros oda šiek tiek užjautrėjusi..na kai saulėje persidegini ir kai kur nors prisiglaudi- toks jausmas..Bet šiaip labai patiko, labai šauni masažistė. Ir pats masažas buvo anaiptol nepaglostymas. Matyt tai priklauso nuo masažistės....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prekestolen: 04 sausio 2012 - 10:55
QUOTE(prekestolen @ 2012 01 04, 10:41)
O man Masažo klinikoje dėjo tikrai karštus, netgi sekančią dieną jaučiau tarsi nugaros oda šiek tiek užjautrėjusi..na kai saulėje persidegini ir kai kur nors prisiglaudi- toks jausmas..Bet šiaip labai patiko, labai šauni masažistė.

hm... gal tiesiog kita masaziste buvo... gal man taip tiesiog nepasiseke unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 01 04, 10:54)
hm... gal tiesiog kita masaziste buvo... gal man taip tiesiog nepasiseke  unsure.gif

Masažo klinikoje ir aš buvau, tik gegužę, skelbė visokias akcijas, pirkau kuponą karštų akmenų masažui, kurį dievinu ir man jis buvo atliktas ne kartą kituose salonuose, tai visa užsisvajojusi kaip bus gera nuėjau ir nusivyliau: jaunutė mergaitė nors ir stengėsi atlikti kaip ją mokino, bet gavau ne masažą, o tik paglostymą, geriau būčiau sumokėjusi daugiau ir nuėjusi kitur, pinigai į balą.
Bet vis paskaitau šią temą, radau gerų atsiliepimų, tai pamąsčiau: gal pasikeitė darbuotojos arba jos tiesiog įgijo patirties... g.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2012 01 04, 13:28)
Masažo klinikoje ir aš buvau, tik gegužę, skelbė visokias akcijas, pirkau kuponą karštų akmenų masažui, kurį dievinu ir man jis buvo atliktas ne kartą kituose salonuose, tai visa užsisvajojusi kaip bus gera nuėjau ir nusivyliau: jaunutė mergaitė nors ir stengėsi atlikti kaip ją mokino, bet gavau ne masažą, o tik paglostymą, geriau būčiau sumokėjusi daugiau ir nuėjusi kitur, pinigai į balą.
Bet vis paskaitau šią temą, radau gerų atsiliepimų, tai pamąsčiau: gal pasikeitė darbuotojos arba jos tiesiog įgijo patirties... g.gif

vat ir as pas labai jaunute buvau... ir man pas ja nepatiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2012 01 04, 14:28)

Aš buvau ne pas jauną mergaitę.
Moteris man darė, vyresnio amžiaus. Dažnai irgi apsilankau masažuose, tai galiu pasakyti, kad ji dirbo tikrai profesionaliai, senbuviškai...
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2012 01 04, 14:59)
Aš buvau ne pas jauną mergaitę.
Moteris man darė, vyresnio amžiaus.  Dažnai irgi apsilankau masažuose, tai galiu pasakyti, kad ji dirbo tikrai profesionaliai, senbuviškai...

na tai jums pasiseke 4u.gif

gal pirko kas nors? 27 Lt už 58 Lt vertės kapitalinį lengvojo automobilio išorės plovimą ir vidaus valymą bei durelių paruošimą žiemai!
registruotis galima tik internetu, registracija vyksta (t.y. turetu vykti) jau nuo gruodzio 31d., siandien sausio 4, vis negaliu uzsiregistruoti doh.gif skambinu kiekviena diena, sako kazkas su serveriu, ir vis zada kad ta diena bus sutvarkyta doh.gif
Atsakyti