Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Isigijau Lancome teint miracle pudra. Konsultantes specialiai prasiau kad parinktu ciut ciut tamsesni atspalvi negu veido oda yra dabar. Uzsitepus pudra truputi matosi kad tamsesne negu naturali oda, taciau einu i soliariuma, dabar esu siltuose krastuose, saules voniu sociai gaunu, todel norejau isakrto ciut tamsesnes.
Dengiasi lengvai ir tolygiai. Taciau man blizgesys truputi islindo po pusdienio ant T zonos g.gif bet nebuvau dejus jokios birios pudros ir bazes pries tai. Bazes dar neturiu isigijusi jokios, bet labai noriu, tai vis neissirenku kuria doh.gif
Na pakol kas atsiliepimu parasyti nei geru nei blogu negaliu, nes tik karta buvau pudra uzsitepusi. Beto tepiausi pirstais, dabar jau isigijau ir teptuka, gal su juo graziau pasidengs.
ai maskuoja mano akimis labai neblogai thumbup.gif

BET, man labai isryskina poras blink.gif unsure.gif ar gali taip but? Nes niekad pudros nenaudodavau, si kaip ir pirmoji blush2.gif bet jau laikas pribrendo blush2.gif be pudros nesimato tiek poru unsure.gif tikriausiai geriausia iseitis kaip paskaiciau baze pries pudra ar ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2011 04 04, 19:53)
Rimmel Lasting Finish 16 Hour  user posted image

koks atspalvis labiausiai tiktų šviesiai odai, bet ne baltai? blush2.gif
http://www.faithcosm...roducts_id=4606
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2011 05 01, 22:40)
Capture totale-turiu sia pudra, nr 20. man spalva tinka idealiai-nera labai sviesi, bet ir netamsi, dengiasi graziai, kaukes efekto nera, nors mano oda linkus blizget, blizgejimas nelenda. labai didelio maskavimo nera, bet maskuoja uztektinai, jeigu nera kazkokiu odos problemu.

aš irgi gundausi bandyti šią pudrą. man aktualu , kad blizgėjimas greitai neišlystų, didelio maskavimo man nereikia, noriu lengvesnės. renkuosi tarp capture totale, guerlain naujosios ir chanel vitalumiere aqua bigsmile.gif bet ko gero bandysiu capture totale.
o spalvyciu pasirinkimas yra?
Atsakyti
Merginos, bukit geros pasakykit kur galima pigiau rasti Chanel Vitalumiere aqua krempudra? g.gif radau medineli zurnale, tai pasibandzius man ji nereali bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2011 05 03, 16:31)
Merginos, bukit geros pasakykit kur galima pigiau rasti Chanel Vitalumiere aqua krempudra?  g.gif radau medineli zurnale, tai pasibandzius man ji nereali  bigsmile.gif

Kristianoje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2011 05 03, 17:31)
Merginos, bukit geros pasakykit kur galima pigiau rasti Chanel Vitalumiere aqua krempudra?  g.gif radau medineli zurnale, tai pasibandzius man ji nereali  bigsmile.gif

Ieškokit SM kosmetikos išparduotuvėj,kartais būna :}
Atsakyti
sveikutes,
gal kuri zino kuom skiriasi Chanel Vitalumiere ir Chanel Aqua Vitalumiere ?
Atsakyti
As turiu sausa oda, tai man chanel vitalumiere geresne, tolygiai pasitengia, veidas svyti, pamaskuoja o vitalumia aqua tai duoda toki matiskuma ir isryskeja sausi ploteliai. Cia manau labai nuo odos priklauso ar tiks ar ne.
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2011 05 05, 19:03)
As turiu sausa oda, tai man chanel vitalumiere geresne, tolygiai pasitengia, veidas svyti, pamaskuoja o vitalumia aqua tai duoda toki matiskuma ir isryskeja sausi ploteliai. Cia manau labai nuo odos priklauso ar tiks ar ne.

Prie viso to dar pridėčiau kad vitalumiere geriau maskuoja o vitalumiere aqua labai lengva tokia beveik nieko nesmaskuoja
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 05 05, 18:08)
Prie viso to dar pridėčiau kad vitalumiere geriau maskuoja o vitalumiere aqua labai lengva tokia beveik nieko nesmaskuoja

Siandien aqua pasitepliojau ant rankos,tai pasirode maskuojanti. As galvojau,kad visai skysta,lengva,bet bus tikrai normali.Aisku,ziurint kokia oda, jei spuogu,demeliu yra tai gal ir nemaskuotu pakankamai. Ziuresiu kaip rytoj ant veido laikysis. Numeriukas b20 man puikiai tikti turetu smile.gif

Beje,gal zinot kokia Kristianoj jos kaina?
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 05 05, 21:48)
Siandien aqua pasitepliojau ant rankos,tai pasirode maskuojanti. As galvojau,kad visai skysta,lengva,bet bus tikrai normali.Aisku,ziurint kokia oda, jei spuogu,demeliu yra tai gal ir nemaskuotu pakankamai. Ziuresiu kaip rytoj ant veido laikysis. Numeriukas b20 man puikiai tikti turetu smile.gif

Beje,gal zinot kokia Kristianoj jos kaina?

145LT - Aqua
159LT - vituliuminare

kita savaite skrisiu i Londona - tikiuosi Dute free rasti pigiau negu pas mus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2011 05 05, 19:03)

Visiškai pritariu. Mano oda, labai sausa, tai Vitalumiere Aqua netiko visiškai schmoll.gif .... Dėl maskavimo, tai tiesiog sulygina spalvą... o gana greitai pradeda lįsti sausi ploteliai, kurių panaudojus kelias dienas iš eilės atsirado laaabai daug (prieš tai odą sąžiningai padrėkindavau, bet apti pudra, matyt, sausina g.gif )... Manau, tam reikšmės turi ir tai, kad gana daug sudėtyje yra alkoholio.
Atsakyti