Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(kumiko @ 2011 05 03, 17:40)
o kokiam zurnale meginukas buvo?

Vokietijoje kazkokiam zurnale smile.gif gaila, ne LT...
Dar pasibandziau Dior pudra irgi faina, bet chanel labiau labiau bigsmile.gif
As kita saviate skrendu i olandija, bandysiu ten gal susizvejosiu ka g.gif
Atsakyti
Labai reikia greito patarimo, kuri is siu Lancome pudru riebiai probleminei odai geriausia:
-Adaptive
-Teint idole ultra
-Color ideal
-Maquimat
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 07 gegužės 2011 - 12:11
QUOTE(FoxLady @ 2011 05 07, 12:58)
Labai reikia greito patarimo, kuri is siu Lancome pudru riebiai probleminei odai geriausia:
-Maquimat

Seniau turėjau Maquimat pudrą, tai ji išvis jokio matiškumo nesuteikdavo, veido oda švytėdavo g.gif Dėl kitų nežinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 05 07, 13:49)
Seniau turėjau Maquimat pudrą, tai ji išvis jokio matiškumo nesuteikdavo, veido oda švytėdavo g.gif Dėl kitų nežinau 4u.gif

Jau nusipirkau pirmus du testerius is kosmetikos isparduotuves ax.gif
Dar norejau Shiseido Dual balancing bet nelabai atsiliepimu radau g.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 05 07, 15:30)
Dar norejau Shiseido Dual balancing bet nelabai atsiliepimu radau g.gif

Dar neblogų atsiliepimų skaičiau apie Shiseido Pore Refining krempudrą, kaip tik riebiai odelei su išsiplėtusiomis poromis smile.gif Jei neklystu ta pati forumietė ir Lancome krempudrų miniukus pardavinėja ax.gif
Atsakyti
Padekit apsispresti tarp guerlain parure aqua ir chanel vitalumiere aqua? guerlain ant veido nebandziau,bet pasirode panasios,tik guerlain dar + geriau maskuoja. Svarbiausia,kad neparyskintu pasausejimu aplink nosi ir bent kiek laikytusi (misri oda). Jau siandien buvau pasiryzus chanel aqua nusipirkti,bet pasiziurejau guerlain ir sutrikau,nes patiko ir ji.
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 05 07, 21:00)
Padekit apsispresti tarp guerlain parure aqua ir chanel vitalumiere aqua? guerlain ant veido nebandziau,bet pasirode panasios,tik guerlain dar + geriau maskuoja. Svarbiausia,kad neparyskintu pasausejimu aplink nosi ir bent kiek laikytusi (misri oda). Jau siandien buvau pasiryzus chanel aqua nusipirkti,bet pasiziurejau guerlain ir sutrikau,nes patiko ir ji.

Guerlain Parure Aqua prisimenu su siaubu, kaip tik tie pasausiejimai aplink nosi man isryskedavo. Apskritai, negraziai ant veido atrode. Su Chanel Vitalumiere Aqua paligint negaliu, nes nebandziau. Bet Guerlain Aqua schmoll.gif Be to per sunki man buvo. Veido oda sausa (net labai sausa).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 07 gegužės 2011 - 21:55
QUOTE(Maserati. @ 2011 05 07, 21:00)

Turiu abi.. tik Chanel Vitalumiere paprasta ne Aqua 4u.gif man asmeniskai skirtumas tas, kad Chanel daug skystesne ir sausiau ant veido jaucias kaip bebutu keista.. Guerlain tirstesne siek tiek... galiu be didelio drekinimo uztept.. bet Chanel daugiau slapia ant veido atrodo.. smile.gif manau laikymosi atzvilgiu butu geresne Guerlain.. bet siulyciau pabandyt pries tai abi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 05 07, 21:59)
Turiu abi.. tik Chanel Vitalumiere paprasta ne Aqua 4u.gif man asmeniskai skirtumas tas, kad Chanel daug skystesne ir sausiau ant veido jaucias kaip bebutu keista.. Guerlain tirstesne siek tiek... galiu be didelio drekinimo uztept.. bet Chanel daugiau slapia ant veido atrodo..  smile.gif manau laikymosi atzvilgiu butu geresne Guerlain.. bet siulyciau pabandyt pries tai abi 4u.gif

Paskaiciau makeupalley,tai guerlain tikrai nebeplanuoju,visu pirma todel,kad ji oksiduojasi ir patamseja ant veido, bent is ziuretu numeriu sviesiausias man butu pats tas,bet patamsejes tai niekaip schmoll.gif ir dar skaiciau,kad labai suriebina oda,na,as nebandziau jos ant veido,tai nezinau,bet chanel bandziau,tai man ji tiko.O tau turbut labiau tiktu aqua chanel variantas,dregnesne.
Atsakyti
Merginos, kas meginukus pardavineja? Noreciau keliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2011 05 07, 21:54)
Guerlain Parure Aqua prisimenu su siaubu, kaip tik tie pasausiejimai aplink nosi man isryskedavo. Apskritai, negraziai ant veido atrode. Su Chanel Vitalumiere Aqua paligint negaliu, nes nebandziau. Bet Guerlain Aqua  schmoll.gif Be to per sunki man buvo. Veido oda sausa (net labai sausa).

Guerlain turejau paprure aqua, kaip naudojau patiko, bet kas mate, tai sake, kad veidas su chaneliu graziau atrode ( pries tai naudojau chanel vitalumiere). man aplamai chanel pudros pacios paciausios, tik, kad blizgesiukas greitai islenda, nes oda misri. is chaneliu nepatiko tik matt lumiere, ji labai sunki.
Atsakyti
QUOTE(akviliux_ @ 2011 05 06, 15:02)
Visiškai pritariu. Mano oda, labai sausa, tai Vitalumiere Aqua netiko visiškai  schmoll.gif .... Dėl maskavimo, tai tiesiog sulygina spalvą... o gana greitai pradeda lįsti sausi ploteliai, kurių panaudojus kelias dienas iš eilės atsirado laaabai daug (prieš tai odą sąžiningai padrėkindavau, bet  apti pudra, matyt, sausina  g.gif )... Manau, tam reikšmės turi ir tai, kad gana daug sudėtyje yra alkoholio.

drinks_cheers.gif lygiai tas pats ir man,tik dar poras uzkiso doh.gif vat ir stebuklas uz tokius pinigus doh.gif
Atsakyti