Ateinu su atsiliepimais. Mano oda misri (kakta megsta blizgeti).
Maxfactor xperience - maskuoja vidutiniskai, nera sunki. Tik uztepus veidas atrodo matiskas, bet blizgesys islindo gana greitai. Nepatiko, kad palieka lipnumo jausma. Ir neatitaikiau sau tinkamo atspalvio, nes visi yra i rausvuma, o man reikia i gelsvuma.
Bourjois healthy mix - skystoka, maskuoja silpnai. Labai lengva, tad puikiai turi tikti vasarai. Nors raso, kad tinkama sausai odai, bet tiko ir mano misriai odai, blizgeti veidas pradejo tik i dienos pabaiga. Pati savaime pudra nera matine, turi tokio svytejimo, tad riebiai odai manau netiks.
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 05 09, 09:36)
Nesausina, tolygiai dengiasi, neišryškina pasausėjimų, užmaskuoja poras, ilgai išlieka.
o man ryskino sausuma

QUOTE(amber123 @ 2011 05 09, 21:02)
Ech, kiekvienai skirtingai, todėl svarbu pasibandyti prieš perkant

Sveikos merginos, reikia patarimo... Taigi užsimaniau geresnes pudros ir nužingsniavau i Kristiana. Ir še tau, kad nori kaip nepasisekė.... derinom pudrą Dior Sculpt, o padavė Forever.
Kai jau grįžau namo pamačiau. Pas mane oda truputi sausoka, o vietomis pvz. apie lupas į dienos pabaiga visai sutraukia atrodo ne kaip labai ne kaip... Na čia gal dėl to, kad naudoju šiuo metu pudrą BeYu. Ar visgi pabandyti Dior'a ar pardavinėti geriau net nenaudotą? Nes kaip suprantu sausai odai jis nelabai? Ar klistu?

As tai su cekiu nesciau iskart atgal tik pastebejus, kad ne ta padave, tokiu atveju manau turetu priimti ir pakeisti i tokia kokia rinkotes
QUOTE(inetuke @ 2011 05 11, 15:03)
Sveikos merginos, reikia patarimo... Taigi užsimaniau geresnes pudros ir nužingsniavau i Kristiana. Ir še tau, kad nori kaip nepasisekė.... derinom pudrą Dior Sculpt, o padavė Forever.
Kai jau grįžau namo pamačiau. Pas mane oda truputi sausoka, o vietomis pvz. apie lupas į dienos pabaiga visai sutraukia atrodo ne kaip labai ne kaip... Na čia gal dėl to, kad naudoju šiuo metu pudrą BeYu. Ar visgi pabandyti Dior'a ar pardavinėti geriau net nenaudotą? Nes kaip suprantu sausai odai jis nelabai? Ar klistu? 

jei net neliesta bandykit grąžint, o sausai odai šios pudros nerekomenduoju tikrai
QUOTE(inetuke @ 2011 05 11, 14:03)

Manau neskite atgal pudryte, turi priimti, juk prisimins, kad ejo kalba Dior sculpt
QUOTE(inetuke @ 2011 05 11, 15:03)

Siaip tai sculpt brandesnei odai,plius gana gerai maskuojanti,ar tikrai tokios vasarai norite?forever kur kas lengvesne,o odos bukle pagal Jusu aprasyma,tiesiog prasosi drekinancio serumo,pudra problemos neisspres.Kas liecia grazinima,jei tikrai buvo,tai kaip rasote ,turetu pakeisti,sekmes
Jei pirksit Chanel vitalumiere aqua, atkreipkit demesi, kad kodavimai yra 2 rusiu: vieni b10, b 20 ir t.t. o kiti br10,br20. Atspalviai labai skiriasi pvz b20 ir br20. Bent Panoramos Kristianoj, jei neapsirinktu, nera su BR kodavimu pudru, visos tiesiog B.

Noriu labai labai pagirti artdeco hydra silk pudra, turbut mano odai pati geriausia kiek esu turejusi, pirksiu dar ir dar
Dengiasi nerealiai maloniai, visiskai nesimato ant veido, vidutiniskai pamaskuoja, neisryskina sausu ploteliu, labai maloniai jauciasi ant veido, padaro ji toki svytinti. Nosis blizget eme po keliu h, bet as ant saules sedejau ir mano T zona riebi tai man cia ne minusas, su visom taip

As pries keleta dienu isigijau Dior Nude.Pirkiniu labai patenkinta , tokia lengva, vasariska pudra, spalva labai naturaliai atrodo
Pries tai esu naudojusi Max Factor ir Loreal pudras, tai ner ko ir lyginti
Mano oda misri.
Tik kai pries pirkdama "Kristianoje" norejau konsultanciu pasiteirauti galiojimo datos, tai nei viena nesugebejo paaiskinti, pasake, kad db jau galiojimo data nerasoma, ar taip gali buti
...pasake, kad tikrai galiojanti, kad veza kas 2 savaites ir tik po pora pudryciu

Tik kai pries pirkdama "Kristianoje" norejau konsultanciu pasiteirauti galiojimo datos, tai nei viena nesugebejo paaiskinti, pasake, kad db jau galiojimo data nerasoma, ar taip gali buti