Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Estela_ @ 2011 06 10, 15:04)
nelabai, pusiau matinė geriausiu atveju, bet šiaip man ji gana blizgi atrodė žiemą, gal todėl, kad rieboką kremą tepdavau  ax.gif

Gal del kremo,o gal riebus veidukas,nes man ji tai tikrai matine,palyginus su kokiom chanel pudrytem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2011 06 10, 15:14)
Gal del kremo,o gal riebus veidukas,nes man ji tai tikrai matine,palyginus su kokiom chanel pudrytem smile.gif

na kad neriebus tikrai g.gif turbūt dėl kremo, įdomu būtų dabar, vasarą išbandyt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 06 10, 15:42)
na kad neriebus tikrai  g.gif  turbūt dėl kremo, įdomu būtų dabar, vasarą išbandyt  cool.gif

Vasara man atrodo su bet kuri apudryte karsciai islys cool.gif Praieta vasara ja turejau,uzdedavau dar meteoritu,tai buvo puiku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 06 10, 15:04)
nelabai, pusiau matinė geriausiu atveju, bet šiaip man ji gana blizgi atrodė žiemą, gal todėl, kad rieboką kremą tepdavau  ax.gif

as vakar buvau pardej,paziurejau lancome teint idole silky mat,bet pasirode,kad i rauksles viskas sulindo,bent jau ant rankos.tai pradejau galvot apie dior nude,ar kazka is chanel,mano kakta tikrai riebi,zandai normalus.turiu anti blemish,bet vasarai kazkokios kitos noreciau ax.gif
Atsakyti
dvynuke85 - jei kakta riebi, blizgesiukas kažkada vidury dienos tikrai išlįs (ypač kai karšta), bet šiaip pati pudra labai maloni odai, drėkina ir tikrai nėra labai matinė, normaliai odai tiktų, mano sausa/mišri ir labai puikiai tiko man ji thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 10 birželio 2011 - 16:51
sveikos, noriu paklaust ar plaunat,valot pudryte pries pietu miega?
Atsakyti
QUOTE(Pikų dama @ 2011 06 10, 18:55)

nemiegam biggrin.gif
Atsakyti
Vietoj krempudros naudoju MaxFactor Pan Stick, labai gerai daiktas, visikai islygina veida, paslepia visus nelygumus
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 06 10, 14:40)
o sakykit dior nude jinai matine ar nelabai? 4u.gif

Sakyciau nelabai, turi tokio nedidelio blizgejimo/svytejimo uztepus.

QUOTE(Pikų dama @ 2011 06 10, 17:55)

Deja, bet negaliu sau leisti miegoti pietu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų dama @ 2011 06 10, 17:55)

neplaunu, o kam ? eitu miegot nebent esu labai pavargus ir tai kokiam pusvalandukui, atsikelus makiazas nepakites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 06 10, 18:14)
anti blemish,bet vasarai kazkokios kitos noreciau ax.gif

o kodel vasarai ji netinka?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 06 11, 22:50)
o kodel vasarai ji netinka?

paskutiniu metu man vienas po kito balti spouogai kalti pradejo,galvoju gal pradejo poras kisti,nors anksciau man nuo jos nieko tokio nebuvo unsure.gif gal tiesiog nuo kondicionieriu darbe man cia taip ne nuo pudros.
Atsakyti