Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

As irgi dabar atyradau Laura Mercier wub.gif Kremukas su splava,bet taip fainai oda atrodo,ji tokia lengva, neislenda blizgesys kaip su pudra,eus patenkinta labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 06 08, 20:02)
o jus kasdien tepate pudra,jei taip/ne ,kodel?

Šiuo metu išvis netepu smile.gif Netepu dėl to, kad tenkina kaip veidas atrodo be jos. Kitas dalykas kai taip karšta mėgstu prausti veidą vėsiu vandeniu. Tai neturėčiau kaip tepliotis kelis kartus tos pudros... smile.gif
Ta proga, net nusprendžiau atidėti Teint Miracle pirkimą. Dar turiu MUFE HD jeigu reiks kur "rimčiau" išeiti ir pasigražinti, o šiaip geriau reikia tinkamą kremą įsigyti tokiems karščiams. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 06 09, 15:20)
šiaip geriau reikia tinkamą kremą įsigyti tokiems karščiams.  doh.gif
bet karsciai gali praeit ax.gif ir as ieskau gero kremo laikancio matiskuma,gal ka rekomenduotumete g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2011 06 09, 10:53)
As irgi dabar atyradau Laura Mercier wub.gif Kremukas su splava,bet taip fainai oda atrodo,ji tokia lengva, neislenda blizgesys kaip su pudra,eus patenkinta labai  wub.gif

O kokia spalvyte turite, nes vis gundausi ji nusipirkt, bet bijau su spalva apsirikt. Gal galetumet spalva palygint su savo anksciau naudotom pudru spalvom g.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2011 06 09, 18:16)
O kokia spalvyte turite, nes vis gundausi ji nusipirkt, bet bijau su spalva apsirikt. Gal galetumet spalva palygint su savo anksciau naudotom pudru spalvom g.gif Aciu 4u.gif

Turiu spalvyte Sand,tai ji man dabar sakyciau idealiai,nes idegus jau sauluteje esu.Naudojau dior nude,030 nr.Tai sakyciau jos man abi vienodos,nors sunku lyginti kazkaip.BEt ji tikrai nera maskuojanti ar pan.Ji labai lengva,tinaknti odai be problemu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 09 birželio 2011 - 17:23
QUOTE(Svajaaa @ 2011 06 09, 18:22)
Turiu spalvyte Sand,tai ji man dabar sakyciau idealiai,nes idegus jau sauluteje esu.Naudojau dior nude,030 nr.Tai sakyciau jos man abi vienodos,nors sunku lyginti kazkaip.BEt ji tikrai nera maskuojanti ar pan.Ji labai lengva,tinaknti odai be problemu 4u.gif

Aciu 4u.gif
O sakykite, ji labiau gelsvo atspalvio, ar rausvo? Ir dar pamirsau pasiteirauti koks jusu odos tipas, ar nenuplaukia kremukas per karscius? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2011 06 09, 18:29)
Aciu 4u.gif
O sakykite, ji labiau gelsvo atspalvio, ar rausvo? Ir dar pamirsau pasiteirauti koks jusu odos tipas, ar nenuplaukia kremukas per karscius? mirksiukas.gif

Ji toki aprisitaikanti prie odos,sakyciau rausvo g.gif Siandien su ja esu pasitepusi nuo 8 ryto iki dabar,tai tik vakare islindo blizgejimas, bet niekas nenuplaukia ax.gif Sakyciau 100 procentu geresnis variantas vasara su ja nei su pudra smile.gif Idomu bus ziema ja pabandyt smile.gif Mano oda misri,T zona blizganti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 09 birželio 2011 - 17:38
QUOTE(Svajaaa @ 2011 06 09, 18:34)
Ji toki aprisitaikanti prie odos,sakyciau rausvo g.gif Siandien su ja esu pasitepusi nuo 8 ryto iki dabar,tai tik vakare islindo blizgejimas, bet niekas nenuplaukia ax.gif Sakyciau 100 procentu geresnis variantas vasara su ja nei su pudra smile.gif Idomu bus ziema ja pabandyt smile.gif Mano oda misri,T zona blizganti  smile.gif

Na man geriau tiktu i gelsvuma g.gif . Odos tipas kaip mano, o is kur ir uz kiek uzsisakinejote? Dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2011 06 09, 18:42)
Na man geriau tiktu i gelsvuma g.gif . Odos tipas kaip mano, o is kur ir uz kiek uzsisakinejote? Dekoju 4u.gif

Sephoros, buvo nuolaidele, kai pirkau ,111 Lt. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 09 birželio 2011 - 17:58
QUOTE(Svajaaa @ 2011 06 09, 18:22)

o sakykit dior nude jinai matine ar nelabai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 06 10, 14:40)

Pagal mane tai ji tikrai matine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 06 10, 14:40)

nelabai, pusiau matinė geriausiu atveju, bet šiaip man ji gana blizgi atrodė žiemą, gal todėl, kad rieboką kremą tepdavau ax.gif
Atsakyti