Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(*skorpioniuke* @ 2011 07 18, 08:27)
O as jau nebezinau kokia dar galeciau pudra isbandyti  doh.gif

gal revlon colorstay g.gif
zinok as ir tas pats su krempudrom,tas blizgesys baigia uzknist,kokiu tik priemoniu nebandziau kad pristabdyt ta blizgejima,bet...pries kelias savaites isleidau 100eu ant dermalogica priemoniu,isvis ant veido nors blynus kepk.pasirodo ten pilna visokio alergizuojancio s... kas man dar blogiau veikia.paskutinis bus bandymas investuoti i paula's choice priemones,ten maciau ir krempudra turi ir krema su spalva,atsiliepimai labai neblogi taip pat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dvynuke85: 18 liepos 2011 - 11:09
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 07 18, 12:08)
gal revlon colorstay g.gif

Galvoju sia isbandyti, tik kad pas mus jos nera LT doh.gif parsisiusti tai be problemu, bet kaip atspalvi tinkama issirinkt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2011 07 18, 08:27)

Su makiazo baze aisku geriau laikosi ir blizgesys taip greitai neislenda, bet labai kemsa man poras, skruostai isberti buna smulkiais spuogeliais  verysad.gif  o pamaskuoti turiu ka, todel labai lengvutes pudros nelabai patinka, labai matini efekta suteikiancios taip pat negraziai ziurisi, "negyva" veida padaro  doh.gif

Gal kas patartumete ka galeciau isbandyti?  nes jau visai praradau vilti rasti kazka sau tinkamo  unsure.gif

kokia jūsų oda? nenaudojat jokių priemonių su alkoholiu? drėkinat odą?
QUOTE(remele @ 2011 07 18, 11:52)
zinokit tikrai pasitepus chanel vitalumere , blizgi odyte, gana  nedaug maskuoja, o pabandzius sia loreal pamaskuoja, duoda matiskumo, na man tikrai nebloga inai, gana tiko neblogai, smile.gif bet cia pas mane rudas ipakavimas maciau dar kitokia su raudonu ipakavimu yra, tai ten tos su raudonu nebandziau:(

Vitalumiere tai sausai odai. O L'oreal true match kokiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 07 18, 12:24)
kokia jūsų oda? nenaudojat jokių priemonių su alkoholiu? drėkinat odą?

Mano oda misri, vasara i riebuma daugiau, o ziema misri (saltuoju metu lengviau suvaldyti blizgesi). Radikaliai esu pakeitusi odos prieziuros priemones i ekologiskas sertifikuotas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2011 07 18, 07:27)

Su makiazo baze aisku geriau laikosi ir blizgesys taip greitai neislenda, bet labai kemsa man poras, skruostai isberti buna smulkiais spuogeliais  verysad.gif  o pamaskuoti turiu ka, todel labai lengvutes pudros nelabai patinka, labai matini efekta suteikiancios taip pat negraziai ziurisi, "negyva" veida padaro  doh.gif

Esu bandziusi:

Guerlain parure extreme
Estee Lauder double wear
Estee Lauder double wear light
Chanel mat lumiere
Clarins truly matte
Clinians even better
Max Factor lasting performance
Biodroga teint mineral
Lancome color ideal
Lancome color adaptive
Artdeco rich treatment
Gosh X-ceptional wear
Rimmel 16hr lasting foundation
Catrice infinite matt

Gal kas patartumete ka galeciau isbandyti?  nes jau visai praradau vilti rasti kazka sau tinkamo  unsure.gif

Man labai gera krempudra Helena Rubinstein color clone perfect complexion creator. thumbup.gif
Atsakyti
Paskaiciau temuke,tai visos pagrinde apie labai brangias pudras kalbat. Deja negaliu ant krempudros leist tokiu pinigu,tad ieskau kazko paprastesnio,iš tokiu kaip lorealis,maxfactor,maybelline ir pns. Mano oda misri,i sausuma. Gal pasiulytumet ka? Ziauriai nenoriu matiskumo,neš oda per daug sausa atrodo,kaip tik ieskau riebesnes pudros. ax.gif 4u.gif beje reiktu,kad pamaskuotų.
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 07 18, 13:04)
Paskaiciau temuke,tai visos pagrinde apie labai brangias pudras kalbat. Deja negaliu ant krempudros leist tokiu pinigu,tad ieskau kazko paprastesnio,iš tokiu kaip lorealis,maxfactor,maybelline ir pns. Mano oda misri,i sausuma. Gal pasiulytumet ka? Ziauriai nenoriu matiskumo,neš oda per daug sausa atrodo,kaip tik  ieskau riebesnes pudros. ax.gif 4u.gif    beje reiktu,kad pamaskuotų.

Auksciau rasiau, kad man, jei netureciau riebios T zonos, labai patiktu Maxfactor Experience. Lengva, sveikai svytinti, pamaskuoja ax.gif
Atsakyti
Gal galėtų kas pasakyt, kiek Lietuvoj kainuoja Dior forever pudra? g.gif
Atsakyti
*skorpioniuke*

Pabandykit Revlon, jų yra daug atspalvių, nesunku turėtų būti išsirinkti tinkamą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackSwan @ 2011 07 18, 15:54)
Gal galėtų kas pasakyt, kiek Lietuvoj kainuoja Dior forever pudra?  g.gif

159Lt
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2011 07 18, 09:27)

Esu bandziusi:

Clinique nekemša porų. Mišriai odai į sausumą tiks Superbalanced, Perfectly Real Make Up

QUOTE(*skorpioniuke* @ 2011 07 18, 13:32)
Mano oda misri, vasara i riebuma daugiau, o ziema misri (saltuoju metu lengviau suvaldyti blizgesi). Radikaliai esu pakeitusi odos prieziuros priemones i ekologiskas sertifikuotas  ax.gif

O jeigu iš eko, labai fainutė Lakshmi - super gerai maskuoja, ilgai išlieka, nenuplaukia, nekemša porų ir dar skaniai kvepia
Atsakyti
Man dar is turetu pudru labai patiko bourjois healthy mix vanille 52, ir dar turejau 51 atspalvi, tai si pudra puikiai dengiais, turi puiku zalio obuolio aromata, gana taupi, jos daug nereik, tinka labiau sausai sezonais i misruma linkusiai odai. si pudryte jei blizgi oda, tai manau labai nenuims blizgio, bet labai maloni, tokia drekinanti, blizgi man nueme lankome color ideal ir loreal true much.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remele: 18 liepos 2011 - 17:21