Kas yra bandziusios Make Up For Ever pudras Mat velvet ir Liquid Lift foundation? Gal galite alyginti? Ir siaip labai domina atsiliepimai..

QUOTE(ugnuzhe @ 2011 07 22, 21:38)
Kas yra bandziusios Make Up For Ever pudras Mat velvet ir Liquid Lift foundation? Gal galite alyginti? Ir siaip labai domina atsiliepimai.. 

As kaip tik pabaigiau MUFE mat velvet, man ji patiko,labai gerai maskuoja,issilaiko visa diena. Dabar vasarai pirksiu biski lengvesne MF miracle tuoch,o rudeni/ziema manau grisiu prie sitos .

iš naujo atradau chanel pro lumiere, prieš 4 metus naudojau, ne vieną buteliuką ištuštinau. Dabar vėl džiaugiuosi. Natūraliai ant veido atrodo, neišryškina jokių veido sausumų, kas man aktualiausia paakiuose. Aišku reikia ant viršaus biria užfiksuoti, nes ji nepadaro veido matinio. Bet man svarbu nesausina odos.
QUOTE(Balalaika. @ 2011 07 26, 23:45)
iš naujo atradau chanel pro lumiere, prieš 4 metus naudojau, ne vieną buteliuką ištuštinau. Dabar vėl džiaugiuosi. Natūraliai ant veido atrodo, neišryškina jokių veido sausumų, kas man aktualiausia paakiuose. Aišku reikia ant viršaus biria užfiksuoti, nes ji nepadaro veido matinio. Bet man svarbu nesausina odos.
O kazin ji labai skirias nuo vitalumiere..

Negaliu palyginti, nes nebandžiau, ir iš tiesų, tai nenoriu eksperimentuoti radusi tai, kas man tinka. Turiu dar kosmetinėje max factor experience, bet šūdų šūdas švelniai tariant. Bet vis tik vieną pudrą dar smalsu būtų pabandyti, tai Dior nude.
QUOTE(Balalaika. @ 2011 07 27, 12:46)
Negaliu palyginti, nes nebandžiau, ir iš tiesų, tai nenoriu eksperimentuoti radusi tai, kas man tinka. Turiu dar kosmetinėje max factor experience, bet šūdų šūdas švelniai tariant. Bet vis tik vieną pudrą dar smalsu būtų pabandyti, tai Dior nude.
Patariu pabandyti,man ji labai

bandysiu susižvejoti likutį išparduotuvėje, nes didelio kiekio nenoriu pirkti nebandžiusi.

sveikos merginos
noriu is brangesniu pudru kazka isbandyt, mano oda misri, gal galetumete patart kuria is siu pudru geriau isigyt
noriu kad veidas gaivus butu, neperkrautas ir nenoriu kad blizgetu.
kuria is siu pudru butu verta isigyt?
chanel vitaluminiere aqua
chanel pro luminiere
guerlain parure aqua

noriu is brangesniu pudru kazka isbandyt, mano oda misri, gal galetumete patart kuria is siu pudru geriau isigyt

chanel pro luminiere
guerlain parure aqua

QUOTE(Balalaika. @ 2011 07 27, 12:46)
Atsimenu anksciau Xperience gyrei, as prisiskaiciusi tavo teigiamu atsiliepimu ja nupirkau

QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 07 27, 12:35)
sveikos merginos
noriu kad veidas gaivus butu, neperkrautas ir nenoriu kad blizgetu.
chanel pro luminiere
guerlain parure aqua

chanel pro luminiere
guerlain parure aqua

Visas pudras, kurias Jus isvardinote tinka labiau odai i sausuma... Misriai kazin ar tiktu...
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 07 27, 13:44)
Atsimenu anksciau Xperience gyrei, as prisiskaiciusi tavo teigiamu atsiliepimu ja nupirkau 

aš kai pirmą kartą pasitepiau, iš parduotuvės nusipylusi tai man pasirodė gera, užtai nusipirkau pilną pakuotę, bet man sausina odą, išryškina palei akis raukšleles, kurių šiaip nesimato.
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 07 27, 14:04)
Visas pudras, kurias Jus isvardinote tinka labiau odai i sausuma... Misriai kazin ar tiktu...
Misriai tiktu chanel aqua