QUOTE(Ievulyte @ 2011 03 27, 21:24)
Man kadais del didelio temp skirtumo nesigavo muilas, pedsakas atsirado, muilas sustingo, bet pjaustant trupejo, zodziu sutarkavau ji skalbimui.
Hm... Tai kodėl man vis dar neatsiranda pėdsakas?
 
                
                                    
                 
     
     
                
                                    
                 Tos muilo masės konsistencija nėra labai skysta, toks tarpinis variantas tarp pėdsako ir skystos masės.
 Tos muilo masės konsistencija nėra labai skysta, toks tarpinis variantas tarp pėdsako ir skystos masės.
                
                                    
                 Temperatūrų skirtumas niekuo čia dėtas, tik gal truputį per aukštos jos. Bet aukšta temperatūra kaip tik turėtų paspartinti saponifikaciją.
  Temperatūrų skirtumas niekuo čia dėtas, tik gal truputį per aukštos jos. Bet aukšta temperatūra kaip tik turėtų paspartinti saponifikaciją. 
                
                                    
                 . Turbūt reks po kelis kartus skaityt
. Turbūt reks po kelis kartus skaityt   
 
 ?
 ? turbut "uzsikreciau" as sita liga
  turbut "uzsikreciau" as sita liga   
 


 ? Ar padaryti kvadrata ir pjaustyti normaliais muilo gabalais ar geriau kaip torta supjaustyti
 ? Ar padaryti kvadrata ir pjaustyti normaliais muilo gabalais ar geriau kaip torta supjaustyti   ?
 ?
                
                                    
                 cia ne mano vienos
 cia ne mano vienos   mes keliose gaminom
  mes keliose gaminom   bet visom pirmi blynai
  bet visom pirmi blynai  