Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 26 tema

QUOTE(Elena @ 2011 06 03, 13:02)
[color=darkviolet]Desertas Oro bučinys


Elena - swoon.gif swoon.gif swoon.gif kaip skaniai atrodo, butinai bus isbandytas
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2011 06 03, 22:24)
Elena -  swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif kaip skaniai atrodo, butinai bus isbandytas

drinks_cheers.gif
Bet kolorijų bomba ten gera..nes pagrinde grietinė valgoma.. unsure.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Varškės tinginys

user posted image
Foto kazkodel negraziai isejo,bet labai skanus.

Varškės tinginiui reikės:
2 pakelių varškės
1 pakelio sviesto (minkšto, pastovėjusio bent kelias valandas kambario temperatūroje)
100 g cukraus (aš dėjau sutirštintą kondensuotą pieną)
2 pakelių sausainių
galima dar džiovintų vaisių įdėti,bet kadangi vaikai nemėgsta tai aš nedėjau.

Sausainius sulaužyti. Sviestą ištriniau su kondensuotu pienu,įdėjau porą šaukštų kakavos ir užpiliau pertrinta varškę ir viską į sausainius. Gerai išmaišyti,sudėti į formą ir į šaldytuvą. Skanaus.
Atsakyti
Mano savaitgalio mascarponės tortas tirpstantis burnoje
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 06 06, 10:06)
Mano savaitgalio mascarponės tortas tirpstantis burnoje


„ Saldūs receptai su nuotraukomis - 26 tema, smaližėms (-iams) “
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 05 31, 12:14)
jie ir neturejo iskilti ax.gif
kokioje keptuveje kepete, paprasatai ar vaflineje ax.gif

pirkau spec vafline, ir kepiau joj, bet nesigavo jie man taip kaip pas Jus verysad.gif
Atsakyti
Braškių tortas

Pagrindas:

2 pokeliai sausainių gaidelis (360 gr.)
150 gr. sviesto

Sausainius blenderiu susmulkiname.
Sviestą ištirpiname ir sumaišome su sausainių trupiniais.
Gaunasi tokia biri,drėgna masė.
Sudedame ją į torto formą (kraštai nusiima) ir lygiai,gerai prispaudžiame.
Dedame į šaldytuvą.

Kol mūsų pagrindas stovi šaldytuve paruošiame įdarą.

30 gr. želatinos užpilame 100 ml šalto virinto vandens ir paliekame maždaug valandai kad išbrinktų.

Įdarui reiks:
400 gr švelnios varškės (aš pasigaminau varškę iš dviejų indėlių grietines)
200 ml grietinėles
cukraus pagal skonį...maždaug 150-200 gr.
30 gr. želatinos (jau panaudojome)
šviežių braškių
žėlė pokelis braškių skonio

Želatiną pakaitiname iki užvirimo bet neužviriname, maišome kol ištirps ir ataušiname.
Išplakame grietinėlę su cukrumi.
Sudedame varškę ir gerai išmaišome.
Supilame želatiną ir išmaišome kad būtų vientisa masė.

Išimame mūsų pagrindą ir ant tolygiai paskirstome įdarą.
Dedame į šaldytuvą kad įdaras sustingtų.
Puodelyje karšto virinto vandens ištirpiname želę ir ataušiname.
Išimame tortą, sudedame braškes ir užpilame želę.
Vėl dedame š šaldytuvą kol sustings viršutinis sluoksnis.
papuošiame mėtų lapeliais.


user posted image


user posted image


user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 06 birželio 2011 - 11:51
Elena labai gaiviai atrodo tortas tokią šiltą vasaros dieną wub.gif kokio skersmens torto forma?
Atsakyti
QUOTE(Bonpari @ 2011 06 06, 14:02)
Elena labai gaiviai atrodo tortas tokią šiltą vasaros dieną  wub.gif kokio skersmens torto forma?


Vakare išmatuosiu,ok 4u.gif
Atsakyti
Elena,o kaip jūs iš grietinės pasidarot varškytę?
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 06 06, 14:48)
Elena,o kaip jūs iš grietinės pasidarot varškytę?



Grietinę sudedu į marlę ir pakabinu...galima per naktį,tada ryte pusryčiams turim švelnios varškes thumbup.gif Pabandykit mirksiukas.gif
Tik nereikia imti labai riebią grietinę...nors aišku skonio reikalas ...aš imu 15 % 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2011 06 06, 13:51)
Grietinę sudedu į marlę ir pakabinu...galima per naktį,tada ryte pusryčiams turim švelnios varškes  thumbup.gif Pabandykit  mirksiukas.gif
Tik nereikia imti labai riebią grietinę...nors aišku skonio reikalas ...aš imu 15 %  4u.gif 




o cia kambario temperaturoje kabint ar saldytuve ? blush2.gif
Atsakyti