Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 26 tema

QUOTE(~MILENA~ @ 2011 06 03, 18:16)
Aciukas uz recepta,  isbandysiu 4u.gif
A kaip skonis, nera labai rugstus? nera labai sausas?

man isejo nesausas,as i citrinu sulti dar ipiliau apelsino sulcio,isejo daugiau nei recepte,man skaniau kai buna toks slapias. smile.gif nu jis toks su rugstumu biski gaunasi. Galima daugiau cukraus tada ideti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alacka: 07 birželio 2011 - 09:36
QUOTE(Elena @ 2011 06 07, 08:58)

Nu geras bigsmile.gif pirmąkart matau ir girdžiu apie šį gėrį. Kaip gražu, šitas pyragas jau įtrauktas į mano receptų sąrašiuką ir bus būtinai kada išbandytas 4u.gif
Atsakyti
Štrudelis su obuoliais

user posted image

receptas cia
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2011 06 02, 02:06)
"Persikų tarta" 4u.gif

Pasakiskas skonis.Aciu uz pasidalinima receptu 4u.gif Dabar kuri laika tai bus daznas musu namu pyragas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svajone* @ 2011 06 08, 00:00)
Pasakiskas skonis.Aciu uz pasidalinima receptu  4u.gif  Dabar kuri laika tai bus daznas musu namu pyragas  smile.gif

Labai džiaugiuosi, kad patiko 4u.gif Skanaus 4u.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės,

Sakykit, o kodėl man neatidaro nė vieno "cipciuko" recepto? g.gif

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BP84 @ 2011 06 08, 08:12)
Labas, mergaitės,

Sakykit, o kodėl man neatidaro nė vieno "cipciuko" recepto?  g.gif

Ačiū labai  4u.gif

Todel kad cipsiukas dauguma receptu issitryne del tam tikru priezasciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Alacka @ 2011 06 07, 19:04)
Štrudelis su obuoliais

Man jis atrodo dieviskai, bet vis nesirystu daryt, tos mases prisibijau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 06 08, 09:37)
Todel kad cipsiukas dauguma receptu issitryne del tam tikru priezasciu 4u.gif

4u.gif Ačiū, aš tik suabejojau, gal čia mano kompiuteris jau pavargo ... cool.gif
Atsakyti
Pyragas Angelo asaros, jau orkaitei, dar 10 minuciu ir leisiu atvesti, tikiuosi pamatyti asaras biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamamia*: 08 birželio 2011 - 11:07
QUOTE(airius @ 2011 06 08, 10:40)

Man jis atrodo dieviskai, bet vis nesirystu daryt, tos mases prisibijau lotuliukas.gif

nebijok,as irgi bijojau ali vakar uzsimaniau ir padariau. Viskas puikiai isejo,tesla superine,net negalvojau,kad taip gali tempstis. bigsmile.gif
Atsakyti
Kvieciu sudalyvauti konkurse ir laimeti kulinarinius kursus: www.supermama.lt/fairy smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elvyrce @ 2011 06 08, 13:21)
Kvieciu sudalyvauti konkurse ir laimeti kulinarinius kursus: www.supermama.lt/fairy   smile.gif

as fairy neperku.

Papildyta:
Kokosiniai sausainiukai

user posted image

Tešlai:

3 kiaušiniai (nedideli)
150g. cukraus
250g. kokosinių drožlių

Gaminimas:

Kiaušinius suplakti su cukrumi iki baltos masės. Sudedam kokosinius drožlius. Iš tos masės darom mažus rutuliukus ir dedam i paklota kepimo popieriumi skardą. Kepti 190l. apie 20-30min. Skanaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alacka: 08 birželio 2011 - 13:59