

Reikės:
200g miltų,
1a.š. kepimo miltelių,
80g tarkuoto šalto sviesto,
50g cukraus,
1 kiaušinio.
Įdarui:
2 pak. vanilinio pudingo(ar kitokio skonio),
6v.š. cukraus,
800ml pieno,
skardinės konservuotų persikų(pas mane buvo didelė skardinė, bet visų persikų nesunaudojau).
Viršui aptepti:
2-3v.š. persikų uogienės
perlinio cukraus pabarstymui.
Sutarkuoti sviestą, mušti kiaušinį, berti sijotus miltus kartu su kepimo milteliais, dėti cukrų, viską gerai išminkyti ir tešlą dėti į šaldytuvą 30 min., suvyniojus į maistinę plėvelę.
Pudingą išvirti pagal isnstrukcijas, sunaudoti tą 800ml pieno ir 6v.š. cukraus. Atvėsinti.
Persikus nusunkti, supjaustyti norimo dydžio gabalėliais, nusausinti, kad nebūtų šlapi.
Tešlą kloti į 26 cm dydžio formą, ant viršaus pilti atvėsusį pudingą, dėlioti persikus, dėti skardą į įkaitintą orkaitę iki 175 laipsnių, kepti apie 45 min.
Tešlos viduriukas buvo šiek tiek minkštas, bet atvėsęs sustingo. Atvėsusį pyragą aptepti truputį pašildyta uogiene, pabarstyti perliniu cukrumi. Galite puošti savo nuožiūra

Puikus skonis, rekomenduoju!!!

Receptukas say7